Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

dom156 

všechny recenze uživatele

Kde se ztratila ta lehkost a svěžest s Eddiem. Bohužel posledních pár let to za moc nestojí. Ale i tak tato komedie, není úplná katastrofa a dokonce jsem se párkrát zasmál. Dějově nám to fakt nenaplní, od poloviny filmu víme co se stane a nic nás zde opravdu nepřekvapí. Ale budiš na sobotní večer u notasu to celkem šlo průměr. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

I když je to prvoplánové a předvídatelné až na vrcholky stromů, tak to mělo něco do sebe a vcelku se mi to líbilo asi nejvíc z posledních Eddieho filmů. Je tam spousta klišé a zvraty odhadne během prvních 15 minut, ale proč se nepobavit a lehce odreagovat, roztomilým filmečkem o jednom stromu a černochovi s velkou hubou. ()

Reklama

Santino7 

všechny recenze uživatele

Nádej, že Eddie po veľmi dlhej dobe konečne príde s niečím iným (serióznejším) sa žiaľ začala rozplývať už v úvodných minútach. Veľká škoda, pretože námet bol na prvý pohľad celkom nádejný. To by však bolo treba iný prístup a nie dokola vsádzať na Eddieho rokmi otrepanú "premotivovanosť", ktorá mne osobne už naozaj lezie na nervy... Takto vznikla iba ďalšia z pestrej škály tých zbytočne silených komédií, akých tu už bolo nespočetne. Bod navyše za námet, ktorý vyzeral pomerne originálne a vďaka nemu z toho mohla byť (s iným obsadením, prístupom) slušná komédia. 2/5 ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Mám rád Eddieho od dob jeho stand-up show... Tohle je však blitka všech možných pozitivních emocí, které si náš hlavní hrdina uvědomí v záchvatu možné smrti, díky stromu, který s jeho zbytečným mluvením umírá a on s ním.... Opravdu potřebujeme další takové filmy, kdy by si i naprostý retard s půlkou mozku uvědomil, že se má fajn a má bejt hodnej na své blízké... Opravdu k tomu potřebuje nemocnou matku a snaživého asistenta a debilního duchovního a pár strašně nepovedenejch vtipů... Opravdu to musí končit šťastnou a spokojenou, hrající si rodinou... Trapné a nevkusné... Zavádějící a zcestné... Film jako takový je zbytečný a neskutečně hloupý... A ano, hlavní hrdina se opravdu bojí mluvit, aby nezemřel, takže používá velice srandovní způsoby komunikace, hlavně pantomimu a z toho pramení spousty, ale spousty legrace... Reminiscence na ne nijak dobrý film Lhář, Lhář je tedy na místě... ()

bobrux 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když chcete ukuchtit film podle pravidel, které obyčejně zaručují fajn podívanou. Jenže když jich namícháte dohromady tolik, že i pejsek s kočičkou by měli co dělat, aby nezůstal jejich mix zahanben, nedělá to logicky dobrotu. A on ani Eddie Murphy není ten, kdo by dokázal zalátat ten roztrhaný scénář bez nápadu a udělat z filmu alespoň vtipnou podívanou. Takto nám vznikla další průměrná skoro-komedie o jednom napravivším se arogantním hovadu, které místo aby na konci chcíplo v bolestech, získá "nečekaně" vše zpět. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)
  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama