Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

balone 

všechny recenze uživatele

První díl ušel, dvojka bomba, třetí díl hrůza. Už bych určitě o tom neřekl, že je to road movie, postavy se dostávají do různých situací na různých místech, ale není to ono. Dále Vánoce... no sakra, ten svátek mi americké filmy tak zhnusili, že se už na něj ani netěšim. Potěšilo mě tam pár postav, které znám spíše z internetu, ale to je tak vše. 30% ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Vánoční pohádka o tom, jak se Harold a Kumar ctihodnými měšťáky stali. Většina dobrých fórů byla v traileru,a co hlavně zamrzí, je absence finále (tedy pokud nepočítáte to přeslazené "říci to jediné správné slovo"). Čekal jsem, že si to Trejovic rodinka pořádně rozdá s ruskými mafiány, a ono shit. Kde jsou ty časy, kdy Spencer a Hill končili ve svých filmech bez floka v kapse, ready pro další dobrodružství. Harold a Kumar jim nesahají ani po malíčky. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Trojka výborně navazuje na jedničku. Je to ostrá kadence vulgárních, sexuálních a fekálních vtipů, z nichž velká většina funguje. A Neill P. Harris jako předstíraný homosexuál, mluvící vaflo-robot, spousta drog, Danny Trejo... Bavil jsem se výborně a smál se nahlas. Co víc od komedie chtít? No a taky samozřejmě stromeček jak z ghetta a plastelinová vložka. Super. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Když se to tak se to, aneb komedie plná omylů o honbě za vánočním stromkem. Po výborné jedničce a vlažné dvojce se Kumar s Haroldem opět trochu posilnili a přiběhli s vydařenou trojkou, která mě bavila daleko víc, než třeba oba poslední Hangovery. 3D: ***** tentokrát není jen zkratka na obalu lapající chtivé zákazníky, protože tvůrci tentokrát vzali tenhle formát smrtelně vážně a celý film na vás i kolem vás z obrazovky něco lítá, nebo vystupuje. Perfektní komedie pro demonstraci telky známým i pro vlastní potěšení. ()

fars 

všechny recenze uživatele

Pokud mate radi prvni dobrodruzstvi Harolda a Kumara, a porad tezce nesete srackoidni dvojku, tohle pro vas bude pecka. Prijemne absurdni humor, waflebot co zabiji lidi, 3D vychytavky co do jiste miry vlastne funguji i ve 2D, bozi Neil Patrick Harris a hlavne navrat ke korenum pratelstvi mezi Haroldem a Kumarem. Popravde moje ctyr hvezdickove hodnoceni je hodne benevolentni, samozrejme to zdaleka neni tak bezchybne, jsou tam i nejake nadbytecne sceny s fekaliemi a zfetovane decko taky bylo moc, ale i pres to jsem si film uzil a po delsi dobe se opravdu pobavil, prijemna uletacka oddychovka. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Po skončení filmování se John Cho a Kal Penn přednáškové turné po univerzitách v USA. (chelseaman22)
  • V jednom záběru Tood (Thomas Lennon) osloví Harolda (John Cho) "Sulu". Představitel Harolda John Cho ve skutečnosti hrál postavu jménem Sulu ve filmu Star Trek (2009). (spiderpig)

Reklama

Reklama