Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (371)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack: 1. Intro - How High: The Soundtrack ,2. Part II - Redman ,3. Round And Round Remix - Method Man ,4. Cisco Kid - Redman ,5. America's Most - Redman ,6. Yes Sir, Dean Cain, Sir (Skit) - How High: The Soundtrack ,7. Let's Do It - Redman ,8. We Don't No How 2 Act - Redman ,9. Who Wanna Rap - Streetlife ,10. Fine Line - Saukrates ,11. N 2 Gether Now - Limp Bizkit ,12. Party Up (Up In Here) - DMX ,13. What's Your Fantasy - Ludacris ,14. Da Rockwilder - Redman ,15. I Love NWA (Skit) - How High: The Soundtrack ,16. Bring Da Pain - Method Man ,17. How To Roll A Blunt - Redman ,18. All I Need (Razor Sharp Remix) - Method Man ,19. Big Dogs - Redman ,20. How High Remix - Redman , ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Nenahraditelný a nikdy neopakovatelný zážitek, spojení hip-hopu a trávy, dokonalé herecké obsazení, skvělá hudba, komedie za všechny prachy, vtipné znázornění dvou černošských kluků, kteří se chtějí dostat na vejšku, ale jaksi chybí vědomosti, tak použijí mariuhanu ve spojení s prachem z nedávno zesnulého kamaráda Ivoryho, který se jim ukazuje vždy, když si zahulí... Dávám 5 hvězd, ve stavu zhuleném je film ještě vtipnější než vypadá, doporučuju.... ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

To bola mega chujovina, ostatne aj čo by som od podobnej trávičkárskej propagandy čakal. Všetko je tam tak pritiahnuté za vlasy až mi to vadilo. Mám rád všetky typy humoru ale toto išlo absolútne mimo mňa a to sa radím medzi ľudí, čo vedia dať 5 hviezd aj paródií. Za pár dobrých hlášok som sa zľutoval a dal aspoň tú jednu. Nedávno bolo ohlásené pokračovanie a dúfam že sa mu dokážem vyhnúť míľovými krokmi. 20% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Typicky černošská komedie(v dobrém slova smyslu)s dvěma zhulenci, kterým umře kámoš (velice zábavným způsobem :-D ) a oni ho pak "vyhulí" a dostanou se na vysokou školu. Svým humorem a výroky štvou většinu lidí kolem sebe a za jejich výsledky díky mrtvému kámoši Ivorymu, který jim říká správné odpovědi se o ně pere hned několik prestižních škol. Jeden z kategorie nesmrtelných a vtipných snímků, které nemají ani tak extra pointu jako spoustu skvělých momentů a nadupaných hlášek. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

no tak že nejde o nějakou inteligentní komedii, to lze asi vytušit i z názvu, takže asi netřeba povídat o tom, že tu je těžen humor z kolikrát iracionálních situací, které většinou nějak souvisí s hulením, ale tak co, i dávka podobných filmů je občas potřeba, no a tenhle se na rozdíl od jiných podobných i celkem povedl. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se vedle hip-hopových ikon Method Mana a Redmana, objevila taky populární hiphopová kapela Cypress Hill. (Pumiiix)
  • Ve scéně, kdy se strhne hromadná rvačka na večírku v kostýmech, lze vidět prát se i bývalého šampiona organizace UFC, Chucka Liddella. (The Viper)

Reklama

Reklama