Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Prakticky stejný blbina, jako předchozí díl, tentokrát se však znásobil počet veverek (Chipmunků), a tak jsme svědky mnohem většího počtu vlezlých písniček, dočkáme se více dětinského humoru a daleko více trapných a ujetých scén. Herecké obsazení opět nic moc, scénář a triky rovněž žádná sláva. Děti budou jistě nadšené, nicméně pro mě docela utrpení. Kvalitativně jsme na tom zhruba stejně, takže se pořád jedná o jednorázovou záležitost, kterou příště raději vynechám. 3/10. ()

Nexty 

všechny recenze uživatele

Uff... Naprosto přesná demonstrace toho, jak ve většině případů dopadá pokračování prvního úspěšného filmu - děs a hrůza. To, že se v prvním díle vyskytli mluvící a zpívající chipmunkové - dobře, o tom film (pohádka) je. Ale druhý díl je výsměch fyzice i logice. Chipmunkové ve škole? Chipmunkové hrající americký fotbal? Chipmunkové řídící motorku a vrtulník? Co bude v dalším díle? Ovládnou chipmunkové Zemi ve vesmírných lodích a kolonizují lidstvo? Když už chtěli tvůrci tolik animovat v zasazení do reálného světa, mohli se trochu více držet alespoň základních logických pravidel (když už diváci dovolili chipmunkům mluvit a zpívat...). Podle mne jde o velmi uchvátané a nepovedené pokračovaní ve stylu - co nejvíc vydělat ze setrvačnosti úspěchu prvního dílu. Celý příběh je navíc velmi předvídatelný a konec vám bude jasný hned po úvodních 10 minutách filmu. Škoda... ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Rovnako ako v prípade Garfielda je dvojka skôr sklamaným. Jednak je to zápletkou, ktorá sa vôbec nemení ale ktorá je obohatená o kopec nových postáv, s ktorých minimálne celý futbalový tým a Daveov bratranec Toby v podaní Zachary Leviho, tam nemajú čo hľadať. Je to stále plné farieb a typicky chipmunkovského humoru o ktorom si myslím, že deti musia zbožňovať, ale nič iného film neponúka. Je to ukážka klišé, ktoré smerujú k nevyhnutnému a čo je horšie, príbeh nemá takú dramatizáciu ako tomu bolo v prípade prvého dielu. Nechcem povedať, že je to zlé, pretože si to na seba zarobilo, keďže sa chystá trojka, ale neponúka to nič nové a už ani tej roztomilosti tam nie je toľko, aby som dokázal privrieť oči. Hlavne dvojka bez väčšieho priestoru Jasona Leeho je pre mňa trochu sklamaním. Rutinné, nie zlé, ale v rámci žánru zbytočné pokračovanie. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Vzhůru ke dnu....???...tak to vidím ja !!! Mínusy: Jason Lee odstavený na druhú koľaj, dej ala obohratá pesnička, ktorá svojou obohratosťou lezie na nervy pričom samotný príbeh nemá ani kúsok inteligencie.....a spev chipmankov ( alvina a bandu) tentokrát dosti nezrozumiteľný....Plusy: chipmanky ...tie jediné to tu oživujú a nápad dať ich do SK dabingu - skvelý . Škoda hold tá hravosť z jednotky sa vytratila a mám pocit že dvojka neustála slávu jednotky ( bola nedostojným pokračovaním )....váham medzi */ ** ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

"Upištěné zrůdičky znovu mrví hudbu." nebo "Alvin a všelék na migrénu." či "Šest důvodů, proč strčit hlavu do mixéru.", a co "Mončičáci na zteči."? ~~~ Ano, první díl se mohl líbit děckám, co prahly po plyšácích. U tohohle dílu mě ale děsí představa těch malých roztomilých dětských hlaviček s chmýřím místo vlásků, jak jimi bábetka bezbranně bouchají tu o stůl, tu o stěnu, tu o skříň a slabounké, slzičkami a nářkem zakuckané hlásky vysíleně šeptají "Maminko, už dost, plosíííím..." ~~~ Brrr, až mě zamrazilo. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)
  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama