Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Berlínsky producent elektronickej hudby Martin, známy ako DJ Ickarus cestuje po kluboch po celom svete so svojou manažérkou a priateľkou Mathilde a chystá sa vydať svoj najväčší album. Všetky jeho plány však stroskotajú po tom, čo ho hospitalizujú na psychiatrickej liečebni kvôli nadmernému požitiu drog po jeho vystúpení. Berlin Calling je tragikomédia, poukazujúca na problémy a život v dnešnom Berlíne. (sonickaaaa)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Přestože nejsem fanouček elektronické hudby, v tomhle filmu mi vůbec nevadila. Nešlo totiž tolik o ni, jako o to mít sen, věřit v něj a díky němu překonat i těžké osobní problémy. Film navíc obsahuje kouzlo velmi přesného a jemného vykreslení charakterů v syrových ale atraktivních podmínkách dnešního Berlína, kouzlo, které poslední dobou objevuju v mnohých německých filmech a díky němuž dávám 4 hvězdičky:) ()

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

Malarkey: Pro fanouška elektronické muziky je tento film ten pravý balzám na duši, a věřím, že pro obyčejnýho diváka to bude průměrná záležitost, kde hlavní roli figuruje muzika, drogy, sex a taková ta klasika.... AngelAngie napsala tu největší PÍČOVINU co mohla. Proč furt řešíte takový sračky? ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

Nějak mě filmy, které popisují drogové problémy, neberou. Pokud si je někdo zcela dobrovolně, z plezíru bere, v dnešní době, pokud to není totální tupec, musí počítat s důsledky.Tenhle styl hudby mě také nebere, je hlavně určen téhle skupině.Zatím mě nikdo nedokázal donutit přijmout fakt, že motiv opakující se klidně několik minut dokola, lze nazývat při zaplém mozku hudbou....čímž netvrdím, že neexistuje pár slušnějších kousků:-) každopádně hlavní postava byla zahrána velmi dobře. ()

Yorkcz 

všechny recenze uživatele

Snímek o Paul Kalkbrenner aka DJ Ickarus a jeho životě ve dne když není jako dj ale prostý člověk a v noci kdy je Dj a baví lidí na parketě. Co si musel Kalkrbernner všechno prožít ve své hudební kariéře a obyčejným životě se dozvíte v tom filmu. Doporučuju všem fanouškům elektronické hudby. Film hodnotím 95% ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

"V mene Londýna volali The Clash, v mene Berlína volá Paul Kalkbrenner" :) Výborný soundtrack som mal v malíčku skôr, ako som videl film, a tak to bolo u mňa všetko naopak....počas filmu som spoznával hudbu, a dával jej tie správne miesta. Scéna, keď náš mister DJ na otcove narodeniny vkráča do kostola (jeho otec, je pastor, podotýkam :) s tmavými okuliarmi a pohárom piva v ruke, idúc z párty....tak to mi vzalo vietor z plachiet-AWESOME! "Študuješ do 30, potom si robíš prax do 40, nakoniec skončíš na pracáku" nakladá náš hrdina systému (a bratovi, ktorý sa v ňom "vezie") doma u otca. Hmm, inak...to zloženie oslavujúcich je...ako to povedať...zaujímavé-skoro sa v ňom vidím (((((aj môj brat bude o chvíľu vyštudovaný právnik, a ja....ja len tak zevlím, trošku pracujem ale hlavne pozerám filmy a počúvam hudbu, sem tam niečo prečítam, idem do divadla, občas si zájdem na letisko prevetrať draka...potom festivaly a koncerty a párty, potom afterpárty---zatiaľ celý život párty...wtf, veď ja som ako náš DJ :)))) okrem tých drog, samozrejme//////////////////////////////Venované všetkým smažkám, ktoré sú s nami :) ľudia, seriózne-neberte drogy!!!! ////////////////////////////////////Ďalší skvelý podobný ale zároveň iný film o DJ-It's All Gone Pete Tong (2004). ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • O soundtrack se postaral známý hudebník Paul Kalkbrenner, který se mimo jiné ujal ztvárnění hlavní role a dotváření scénáře. (Peat)

Reklama

Reklama