Reklama

Reklama

Babydoll je nešťastná dívka, které zemřela matka a ona musela zůstat v domácnosti se svým otčímem a mladší sestrou. Prakticky denně je bita a znásilňována. Své utrpení snáší v tichosti, dokud se otčím nepokusí znásilnit i její mladší sestru. V tom okamžiku vezme zbraň a vystřelí na něj. Kulka se však bohužel odrazí ode zdi a zasáhne její sestru ve vedlejším pokoji. Když dívka zemře, otčím zbaví Babydoll svéprávnosti a získá veškerý majetek. Babydoll je brzy po svém činu zavřena na psychiatrii ve Vermontu. Odtud se chce za každou cenu dostat ven. Má na to jen pět dní, protože pak jí bude provedena lobotomie... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (1 734)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Dokonalá akce v příběhu o dívčí síle, který drží pohromadě jen makeup hlavních hereček. Snyder by si neměl psát scénáře. Asi už jsem moc starý, ale tahle videohra mi už prostě nestačí. Nepochopte mě špatně scény, kde se drak honí s letadlem a pod nimi zuří středověká bitva, nebo kde nacističtí kyborgové bojují v zákopech s partou spoře oděných slečen (a Abbie Cornish to s tím samopalem opravdu sluší), jsem chtěl vidět už dávno. Jen se mi od té doby změnili filmové priority. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Zack Snyder, Steve Shibuya .. 30% echt bordelu, zbytek se dá vesměs lajkovat, byť to opravdové potěšení tam není v až tak zástupné formě. Po stylové stránce Snyder stále umí vytasit nějaké ty esa z rukávu, bohužel je taky v mnoha momentech dost nepůvodní až nezajímavý. Soubojů a vůbec levelů je zde k plnění spousta, tím nejslabším počínaje až po skvěle propracovanou střílečku ve vlaku. K tomu fajn remixovaná hudba, Jena Melone a průvodčí Scott Glenn. Léčba ještě není kompletní, napodruhé ji doufám "vsucknu." ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Where is Zack´s Mind? O čem sní Snyderovy holčičky před lobotomii? Zprvu krutě snové andělské ozvy, kdy první desetiminutovka vydá maximum za celý film, který se jí už po zbytek stopáž marně (ne)snaží dohonit. V realitě proklatě sexy panenky, ale ve fantaskní rovině figurky vyzbrojené obrovskými penisy, kterými bez ustání a do roztrhání těla máchají nemotorně kolem sebe, jenže z toho milý Snydere sladké sny rozhodně neupředeš! Sucker Punch mohla být fantasy variace na Moulin Rouge, kde za každou mříží šlo do diváka prát Because We can can can. Vykřičený kabaret rozprostírající se na tom nejnečekanějším místě – v útrobách psychiatrické léčebny. Ale ani oči hlavní hrdinky, skrz ně vede cesta do jiných světů, tentokrát nestačily na to, aby utáhly celý tenhle neskutečný (animovaný) bordel do zdárného konce. Pod tím vším vizuálním nánosem potenciál JE, i myšlenkově jde Sucker Punch poměrně chytře do hloubky, ale zápory a scénáristické výstřelky převyšují klady. Snydere never sing me to slep like that. (Febio Fest 2011) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tohle asi nikdy nebude patřit mezi mé oblíbené filmy a jednou to vidět mi úplně stačilo. Děj mi připadal poměrně zmatečný a koukatelné to pro mne činily pouze propracované bojové scény a parta krásných holek v hlavních rolích. Mimo to už stojí za zmínku jen výborný sountrack a zajímavé, i když (jak jsem již zmínil) zmatečné propojení reality s fikcí. 62% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $82miliónovTržby USA $36,392,502Tržby Celosvetovo $89,792,502Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,126,719Tržby za predaj DVD v USA $9,226,542║ Určite žiadna oddychovka ako to vypadalo v ukážke na film, skôr gulášové peklo všemožného a nemožného, kde ide nakoniec prekvapivo o veľmi silnú myšlienku, ktorá slušne záverom rezonovala. Od Zacka Snydera ide o ďalšie komerčné fiasko, ktoré pre minimálnu cieľovú skupinu na seba nezarobí ale za to sa časom môže stať obdivovanou záležitosťou. Opäť vizuálne orgie, úžasná spomalená akcia(moja káva), hudba vybraná do filmu ako majster_stuck, škoda že postavy nemajú väčšiu hĺbku, to tam chýba a prekvapujúco nie to nejak moc eroticky elektrizujúce(asi PG-13 urobila svoje). Toto treba pozrieť viac krát aby si človek dal všetko dohromady, taktiež by som uvítal Directors Cut lebo potenciál na hlbší rozvin scén tam bol cítiť. /videl v kine 2x: 90%/ (+videl na festivale Comics Salon 2011) no, každým pozretím to naberá na sile, fakt maškrta od Snydera, vizuálne a hudobne moc intenzívna ()

Galerie (188)

Zajímavosti (48)

  • Zbraně používané dívčí "četou": Babydoll (Emily Browning) - Colt M1911 A1, H&K Mp7A1, Lewis Gun. Sweet Pea (Abbie Cornish) - M4A1 (SureShot kolimátor, tlumič), Remington 870 (pažba z M4). Rocket (Jena Malone) - H&K UMP45 (SureShot kolimátor, tlumič), jednoranná pistole Fintlock. Blondie (Vanessa Hudgens) - Daewoo K3, Mp5K, Browning M2, Browning M1919A4. (Cocacolix)

Související novinky

Zack Snyder si zkusí anime

Zack Snyder si zkusí anime

12.07.2019

Režisér Zack Snyder (Strážci – Watchmen, Muž z oceli) se po několikaleté odmlce naplno vrací k práci. Kromě chystaného zombie heistu Army of the Dead pro Netflix teď pro streamovací službu připravuje… (více)

Batman vs. Superman v eRkové verzi

Batman vs. Superman v eRkové verzi

24.02.2016

Deadpool už vydělal skoro půl miliardy dolarů. A to při rozpočtu 58 milionů a eRkovém ratingu (do 17 let lze film vidět pouze se starším doprovodem), takže uspěl i bez pomoci náctileté superhrdinské… (více)

Sin City 2: Konečně se natáčí

Sin City 2: Konečně se natáčí

02.11.2012

Už jsme odmítali věřit, že k tomu někdy dojde, ale dočkali jsme se – v pondělí 29. října bylo v texaském Austinu oficiálně zahájeno natáčení Sin City: A Dame to Kill For. V nadcházejících týdnech nás… (více)

Bourne nabírá luxusní protivníky

Bourne nabírá luxusní protivníky

24.07.2011

Tony Gilroy očividně napsal pro The Bourne Legacy parádní scénář. Film, který bude tentokrát i režírovat, totiž láká čím dál hvězdnější obsazení. Nejdřív hlavní roli získal Jeremy Renner (nebude hrát… (více)

Reklama

Reklama