Reklama

Reklama

Babydoll je nešťastná dívka, které zemřela matka a ona musela zůstat v domácnosti se svým otčímem a mladší sestrou. Prakticky denně je bita a znásilňována. Své utrpení snáší v tichosti, dokud se otčím nepokusí znásilnit i její mladší sestru. V tom okamžiku vezme zbraň a vystřelí na něj. Kulka se však bohužel odrazí ode zdi a zasáhne její sestru ve vedlejším pokoji. Když dívka zemře, otčím zbaví Babydoll svéprávnosti a získá veškerý majetek. Babydoll je brzy po svém činu zavřena na psychiatrii ve Vermontu. Odtud se chce za každou cenu dostat ven. Má na to jen pět dní, protože pak jí bude provedena lobotomie... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (1 734)

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Dokážu si představit, že s něčím takovým udělá Snyder dojem při prezentaci pro sponzory, protože tam jsou ninjové, roboti, náckové a rádoby cool zpomalovačky, ale jako film to nefunguje. Nasral toho tam opravdu hodně, jenže všechno to je pouze na efekt. Na vyprávění příběhu se pro jistotu vykašlal úplně a emoce ze mě taky nedostal, pokud tedy nepočítám neustálé obracení očí v sloup. Naprostým humusem je pak hudební složka. Ty fláky stojí za hovno nejen samy o sobě, ale navíc se tam vůbec nehodí. Obvykle dám nějakou tu hvězdu alespoň za pěkný holky, ale tady udělám výjimku a spláchnu to rovnou do oněch míst. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

I když se jedná zatím o vizuálně nejlépe vypadající blockbuster roku, ve kterém se nešetří zpomalovačkami a sexy oblečky pro sexy ženy, tak přesto jsem z kina odcházel s nenaplněným očekáváním pravděpodobně kvůli tomu, že film jako celek u mě nezabodoval. Jak už jsem psal, hlavní ženské obsazení je velice hot, ale dialogy a vykreslení postav pokulhává a kvůli tomu závěrečná „bulačka“ vůbec nefunguje. Škoda, že se to bere tak vážně, ale i tak jsem zvědavý na R-kovou verzi, mé hodnocení 3 hvězdičky… ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Snyderův úlet do hoven. Hrozný ohlasy se naplnily, je to fakt špatný (fantastická akční nuda), jako by Zack najednou přišel o svojí trademarkovou potenci. Jako by se do libosti vycáknul, ale vyšlo to z něj všechno naprázdno. A je to škoda, protože jsem příznivcem režisérských odvazů. Přestřelený, plochý, nevzrušivý, bez náplně. Od určitýho momentu jsem si přišel, jako když koukám do blba a doufal jsem, že budu moct co nejdřív odejít z kina. Žádná dílčí složka si nezaslouží pochválit, dokonce ani soundtrack v kombinaci s obrazy mě tentokrát ničím nevzal... Podprůměrná videohra, suckující SUCKER PUNCH. (nicméně na tu "dospěláčtejší" verzi se stejně rád podívám) EDIT: Tak nebyla to verze dospělácká, nýbrž extended. Zaznamenal jsem dvě předtím vystřihlý dlouhý scény, jednu špatnou (muzikální číslo) a jednu dobrou (přemlouvání k nenásilnému sexu). A užil jsem si to o trochu víc, teď když jsem věděl co čekat. Přítelkyně byla uchvácena. Já bych dal už asi i ty 3*, ale schválně to nechám takhle. Snyder tady toho nastříkal jak Peter North, ale já mu to polykat nebudu. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Proč sledovat realitu, když fantazie, co z ní vychází, může být o tolik zajímavější a šílenější? Pětice (vlastně možná víc) krásných dívek a žen oblečených ve všem, co muž chce vidět. K tomu všemu (už) klasický Snyderův styl a s ním spojené opakování záběrů i nápadů (svých, cizích, ono to je ve výsledku fuk-jmenovitě lotr, i robot, mutant chronicles?). Mě osobně občas zklamala hudba, která někdy nefunguje ideálně a spíše jen "zbytečně řve" bez většího smyslu. na první pohled je to celé splněný sen dnešního (cool) teenagera, ale na druhý pohled nabízí Sucker Punch i něco jiného, lepšího (hromada odkazů, pointa, životní/osudový přesah?). Ten Superman bude hodně netradiční... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Stále dokola musím poslouchat muziku, která se v tomhle filmu objevila. I při psaní tohoto komentáře si ji pouštím. Je to právě ona, která ze zvláštní fantasy udělala neuvěřitelně temnou pecku, která je originální svým sněním a zábavná všemi postavami, které se ve filmu objeví. Začáteční Sweet Dreams je snad nejlepší verze, která se zpěvačce a herečce Emily Browning povedla. Předvedla totiž v jakém duchu se celý tenhle film bude vést. A nemělo to chybu. Celý příběh je vlastně spletenec snění, které si Emily ve své hlavě přichystala a celý ten film nabízí tunu perfektní akce, která nejenom, že baví, ale ještě do toho je super a plná parádních efektů. Celé to je ale hlavně zábava a těžko jsem v tom příběhu hledal něco jiného. Proto dávám čtyři hvězdy. A to i přesto, že závěr mě upřímně šoknul. Protože mě ze zábavy vhodil přímo do reality. A to stačilo málo - naprosto precizní závěrečný monolog. ()

Galerie (188)

Zajímavosti (48)

  • Zbraně používané dívčí "četou": Babydoll (Emily Browning) - Colt M1911 A1, H&K Mp7A1, Lewis Gun. Sweet Pea (Abbie Cornish) - M4A1 (SureShot kolimátor, tlumič), Remington 870 (pažba z M4). Rocket (Jena Malone) - H&K UMP45 (SureShot kolimátor, tlumič), jednoranná pistole Fintlock. Blondie (Vanessa Hudgens) - Daewoo K3, Mp5K, Browning M2, Browning M1919A4. (Cocacolix)
  • Spoločnosť Warner Bros. sa rozhodla distribuovať film na základe úspechu predchádzajúceho filmu Strážcovia (2009). (Greenpeacak)

Související novinky

Zack Snyder si zkusí anime

Zack Snyder si zkusí anime

12.07.2019

Režisér Zack Snyder (Strážci – Watchmen, Muž z oceli) se po několikaleté odmlce naplno vrací k práci. Kromě chystaného zombie heistu Army of the Dead pro Netflix teď pro streamovací službu připravuje… (více)

Batman vs. Superman v eRkové verzi

Batman vs. Superman v eRkové verzi

24.02.2016

Deadpool už vydělal skoro půl miliardy dolarů. A to při rozpočtu 58 milionů a eRkovém ratingu (do 17 let lze film vidět pouze se starším doprovodem), takže uspěl i bez pomoci náctileté superhrdinské… (více)

Sin City 2: Konečně se natáčí

Sin City 2: Konečně se natáčí

02.11.2012

Už jsme odmítali věřit, že k tomu někdy dojde, ale dočkali jsme se – v pondělí 29. října bylo v texaském Austinu oficiálně zahájeno natáčení Sin City: A Dame to Kill For. V nadcházejících týdnech nás… (více)

Bourne nabírá luxusní protivníky

Bourne nabírá luxusní protivníky

24.07.2011

Tony Gilroy očividně napsal pro The Bourne Legacy parádní scénář. Film, který bude tentokrát i režírovat, totiž láká čím dál hvězdnější obsazení. Nejdřív hlavní roli získal Jeremy Renner (nebude hrát… (více)

Reklama

Reklama