Reklama

Reklama

VOD (1)

Shawn a Nick jsou středoškolské fotbalové hvězdy, nehodlají však strávit léto na soustředění, ale pořádně si je užít. A kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se najde tolik půvabných dívek? Jenže když se Shawn zamiluje, je třeba změnit taktiku…  V americké komedii režiséra Willa Glucka se hvězdy středoškolského týmu v kopané Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen) vyhnou fotbalovému soustředění, aby mohli léto strávit uprostřed houfu krásných dívek ... na táboře pro roztleskávačky. Chlapci si užívají, protože díky pověsti „citlivých kamarádů” nemají problém přemluvit krásky ke koupání bez plavek, k nácviku roztleskávání bez oblečení a dalším povedeným kouskům. Pak ale Shawn ztratí hlavu a zamiluje se do přitažlivé leč podezíravé vedoucí Carly (Sarah Roemerová) a oba mládenci musí rychle změnit styl hry. Dokáže Shawn uskutečnit svůj plán dřív, než soutěž roztleskávaček skončí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

Webb 

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad, že i dobrá komedie která má nízký rozpočet může potěšit více než jiná s hromadou nevyužitých (zahozených) peněz. Hlavním kladem je rozhodně skutečnost, že tato komedie není dělaná pro stupidní diváky s IQ 80 a nižším (jako většina současných komedií) ale zaměřuje se na nenáročné diváky s inteligencí normálního člověka, kteří se potřebují odreagovat a zpříjemnit si následujicí hodinku a půl. Jen tak dále a kéž bych ty odpadový komedie už nikdy vidět nemusel. ()

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Občas se mi stane, že mě nějaký film takzvaně „dostane“. A to byl přesně tenhle případ! Veskrze obyčejná, klasická americká teen komedie, šablonovitý děj i postavy, nicméně nemůžu souhlasit s většinou názorů zde, že se jedná o „odpad“. Ano, v průběhu celého filmu mě nic nepřekvapilo, bylo velmi jednoduché odhadnout, kam scénář směřuje a je mi jasné, že je tento fakt trnem v oku zdejších filmových gurmánů. Já jsem si to ale celou dobu užíval. Předně bych chtěl poukázat na excelentní herecké výkony obou hlavních postav, zahráli to luxusně a těžko by měl film takový spád, nebýt oněch nekonečných proudů vtípků, různých narážek atp. Když už jsme u těch postav, byly zde zastoupeny snad všechny možné vzorce typů lidí ve společnosti – od sukničkářů přes věčné snílky, geeky, závistivce či naopak velmi hodné a přející lidi, také jisté náznaky gay a lesbických scén atd. - prostě vše, což z hlediska platnosti posouvá celý snímek do zcela jiných výšin. Nad filosofií hlavních hrdinů bych zrovna dvakrát neuvažoval. Ano, je to velmi prostoduché - dva kluci, kteří chtějí akorát „zasunout“ (a ne jednou…), nicméně, na rozdíl od jiných filmů podobného žánru, je to celé zasazeno do pěkného sportovního rámce a tím to nabývá zcela jiných rozměrů. Kde jinde se taky dozvíte, jak se dělá „Trojská fontána“ a vůbec máte možnost nahlédnout pod pokličku tvrdému tréninku v cheerleadingu? (což je asi sport, který moc lidí neuznává a tady jasně vidíte, jak náročný na profi úrovni je). Závěrečná scéna filmu - ta soutěž, kdy jen těsně přišli o vítězství, mi vzala dech (tak jsem jim to přál). To vše podpořeno velmi kvalitní hudbou, jako Avril, Whitesnake či Chumbawamba a jsem na maximálním hodnocení. Pokud teda hledáte něco, z čeho „hlava nebolí“ a chcete si akorát v pátek večer odpočinout u solidního filmu, který vám zajisté vykouzlí po většinu času pořádný „rohlík“ na Vaší tváři, směle kupředu. :) ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Jistá snaha o zábavu a vtip tu v prvních momentech byla, ale pak se vše rozplynulo v hromadě trapných teen keců, které se mi přímo zarývaly do uší a mám podezření na vnitřní krvácení ze slinivky. Připadal jsem si opravdu velmi trapně. Myslím, že masturbovat uprostřed náměstí by mi připadalo milejší. Rvalo to ze mně kůži a já se nemohl dočkat konce. Opravdu film, který si pustíte jednou, pak vezmete kladivo a rozsekáte s ním vámi zvolený nosič. Tohle musel natočit opravdu pokřivený pán, který vsází na dnešní trend mokrých kalhotek a ztopořeného mužství. Příště by to chtělo porno. Tam by se to alespoň obešlo bez těch trapných keců. 35% ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli se mělo jednat o kritiku "Amerického snu" a celé naivní, americké popkultury... Jestli ne, tak by se Fired up dal, s trochou nadsázky, popsat jako americké, propagandistické dílo :-) Ale ono je to veskrze jedno. Protože tento film je vyloženě tupý. Šablonovitý příběh, trapné herecké výkony, rádo by politicky nekorektní humor... Prostě nuda. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Někdy na pozitivní hodnocení teen komedie stačí fakt, že hrdinové jsou sympatičtí rošťáci, že nejsou dementní, že se neuchýlilo k fekálnímu humoru a že rada situací i hlášek je opravdu vtipná...A pak samozřejmě 300 sexy roštěnek v přiléhavých trikotech...Čas od času si prostě chlap nemůže přát víc :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • I když je Nick (Eric Christian Olsen) středoškolák, jeho představiteli bylo v době natáčení 31 let. (Doski)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať nepodarené zábery. Film má taktiež po titulkoch ešte 2 scény. (Johnny.ARN)
  • Režisér Will Gluck požádal na konkurzu AnnaLynne McCord, aby zaimprovizovala panteří pohyb. Chtěl, aby ukázala nějakou svůdnou pózu, ona však vystřelila do vzduchu pěst, načež roztáhla prsty jako drápy a zaprskala jako kočka. První den natáčení ji potom režisér požádal, ať to zopakuje před kamerou, a tak se z toho stal pozdrav Panterů, který provází celý film. (HappySmile)

Reklama

Reklama