Reklama

Reklama

VOD (1)

Shawn a Nick jsou středoškolské fotbalové hvězdy, nehodlají však strávit léto na soustředění, ale pořádně si je užít. A kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se najde tolik půvabných dívek? Jenže když se Shawn zamiluje, je třeba změnit taktiku…  V americké komedii režiséra Willa Glucka se hvězdy středoškolského týmu v kopané Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen) vyhnou fotbalovému soustředění, aby mohli léto strávit uprostřed houfu krásných dívek ... na táboře pro roztleskávačky. Chlapci si užívají, protože díky pověsti „citlivých kamarádů” nemají problém přemluvit krásky ke koupání bez plavek, k nácviku roztleskávání bez oblečení a dalším povedeným kouskům. Pak ale Shawn ztratí hlavu a zamiluje se do přitažlivé leč podezíravé vedoucí Carly (Sarah Roemerová) a oba mládenci musí rychle změnit styl hry. Dokáže Shawn uskutečnit svůj plán dřív, než soutěž roztleskávaček skončí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Občas se mi stane, že mě nějaký film takzvaně „dostane“. A to byl přesně tenhle případ! Veskrze obyčejná, klasická americká teen komedie, šablonovitý děj i postavy, nicméně nemůžu souhlasit s většinou názorů zde, že se jedná o „odpad“. Ano, v průběhu celého filmu mě nic nepřekvapilo, bylo velmi jednoduché odhadnout, kam scénář směřuje a je mi jasné, že je tento fakt trnem v oku zdejších filmových gurmánů. Já jsem si to ale celou dobu užíval. Předně bych chtěl poukázat na excelentní herecké výkony obou hlavních postav, zahráli to luxusně a těžko by měl film takový spád, nebýt oněch nekonečných proudů vtípků, různých narážek atp. Když už jsme u těch postav, byly zde zastoupeny snad všechny možné vzorce typů lidí ve společnosti – od sukničkářů přes věčné snílky, geeky, závistivce či naopak velmi hodné a přející lidi, také jisté náznaky gay a lesbických scén atd. - prostě vše, což z hlediska platnosti posouvá celý snímek do zcela jiných výšin. Nad filosofií hlavních hrdinů bych zrovna dvakrát neuvažoval. Ano, je to velmi prostoduché - dva kluci, kteří chtějí akorát „zasunout“ (a ne jednou…), nicméně, na rozdíl od jiných filmů podobného žánru, je to celé zasazeno do pěkného sportovního rámce a tím to nabývá zcela jiných rozměrů. Kde jinde se taky dozvíte, jak se dělá „Trojská fontána“ a vůbec máte možnost nahlédnout pod pokličku tvrdému tréninku v cheerleadingu? (což je asi sport, který moc lidí neuznává a tady jasně vidíte, jak náročný na profi úrovni je). Závěrečná scéna filmu - ta soutěž, kdy jen těsně přišli o vítězství, mi vzala dech (tak jsem jim to přál). To vše podpořeno velmi kvalitní hudbou, jako Avril, Whitesnake či Chumbawamba a jsem na maximálním hodnocení. Pokud teda hledáte něco, z čeho „hlava nebolí“ a chcete si akorát v pátek večer odpočinout u solidního filmu, který vám zajisté vykouzlí po většinu času pořádný „rohlík“ na Vaší tváři, směle kupředu. :) ()

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z nekonečnej rady teenegerských komédii, tentokrát však tvorcovia vsadili namiesto looserov na členov futbalového týmu. Veľké plus, že to neboli vygumované gaštany ako býva zvykom. Veľká časť scén bola predimenzovaná tým správnym smerom, čo je ďalšie plus. Podpriemerný výskyt vulgarizmov oproti konkurencii a slušný humor slúžia taktiež ku cti. K scenáru sa samozrejme nemá zmysel vyjadrovať. Kto má tento žáner rád, nech si pripočíta jednu hviezdičku. ()

Reklama

Webb 

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad, že i dobrá komedie která má nízký rozpočet může potěšit více než jiná s hromadou nevyužitých (zahozených) peněz. Hlavním kladem je rozhodně skutečnost, že tato komedie není dělaná pro stupidní diváky s IQ 80 a nižším (jako většina současných komedií) ale zaměřuje se na nenáročné diváky s inteligencí normálního člověka, kteří se potřebují odreagovat a zpříjemnit si následujicí hodinku a půl. Jen tak dále a kéž bych ty odpadový komedie už nikdy vidět nemusel. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Občas se mi stane, že mi milá ČSFD smaže komentář. Asi stál za hovno. Tak to zkusím napravit. Loudilové jsou teda mimochodem pecka. Je vidět, že to tu plno lidí sundalo, ale zřejmě to budou panicové, co nikdy nic nedokázali a těm dvoum klukům v tomhle filmu ten ženskej eden šíleně záviděli. Jiný vysvětlení v tom momentálně najít nedokážu, protože já se skutečně výborně bavil. Upřímných komedií, které si na nic nehrajou, je totiž v současné době žalostně málo. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Scény s ultrahot roztleskávačkami jsou více než fajn, až jsem litoval že celý film není věnován jim na místo dvojce trapných, přehrávajících ubožáků. Od Glucka bych čekal něco více promyšlenějšího, než další komedii podle šablony s nefunkčním humorem a hromadou klišé. (Z mužského hlediska jasných pět, z hlediska filmařského slabá jedna. Musíme být přísní, jinak se v budoucnu dočkáme pokračování.) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Legendární basketbalista Kobe Bryant si tento film údajně velmi oblíbil a během play-off v roce 2009, kdy nakonec LA Lakers ve finále NBA zvítězili nad Orlandem Magic, snímek viděl nesčetněkrát. (Caszidy)
  • Tvůrci předložili film Americké ratingové asociaci celkem 18x než získal rating PG-13, tedy nevhodné pro děti do 13ti let (jinak by dostal R, tj. do 17ti let přístupno jen v doprovodu rodičů). (HappySmile)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať nepodarené zábery. Film má taktiež po titulkoch ešte 2 scény. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama