Reklama

Reklama

VOD (1)

Shawn a Nick jsou středoškolské fotbalové hvězdy, nehodlají však strávit léto na soustředění, ale pořádně si je užít. A kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se najde tolik půvabných dívek? Jenže když se Shawn zamiluje, je třeba změnit taktiku…  V americké komedii režiséra Willa Glucka se hvězdy středoškolského týmu v kopané Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen) vyhnou fotbalovému soustředění, aby mohli léto strávit uprostřed houfu krásných dívek ... na táboře pro roztleskávačky. Chlapci si užívají, protože díky pověsti „citlivých kamarádů” nemají problém přemluvit krásky ke koupání bez plavek, k nácviku roztleskávání bez oblečení a dalším povedeným kouskům. Pak ale Shawn ztratí hlavu a zamiluje se do přitažlivé leč podezíravé vedoucí Carly (Sarah Roemerová) a oba mládenci musí rychle změnit styl hry. Dokáže Shawn uskutečnit svůj plán dřív, než soutěž roztleskávaček skončí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

Webb 

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad, že i dobrá komedie která má nízký rozpočet může potěšit více než jiná s hromadou nevyužitých (zahozených) peněz. Hlavním kladem je rozhodně skutečnost, že tato komedie není dělaná pro stupidní diváky s IQ 80 a nižším (jako většina současných komedií) ale zaměřuje se na nenáročné diváky s inteligencí normálního člověka, kteří se potřebují odreagovat a zpříjemnit si následujicí hodinku a půl. Jen tak dále a kéž bych ty odpadový komedie už nikdy vidět nemusel. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Překvapení! Obrovské! Nečekal jsem nic jiného než popcorn, kde opět uvidím po stopadesáté fekálnosti, ohrané klišé a prvky hodící se k teen komediii. Ne, dostal jsem na půl Apatowskou na půl Pričkovskou komedii, která sází na 300 prdelek, vyšinutého Dr. Ricka DIcka a dva mega baliče. ___ Rád bych, aby mi lidé, kteří hodnotí pod tři hvězdičky, ukázali lepší teen komedie. Nebude jich víc než mám prstá na ruce. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Vyměnit nudné fotbalové soustředění kdesi v poušti v El Pasu za kemp s třemi sty roztleskávaček se pro sympatickou dvojku Nicka a Seana ukáže jako dobrá volba. Nejenže se tu oba zamilují, ale hlavně pomohou v závěrečném zúčtování outsiderskému týmu roztleskávaček Tygrů proti věčným favoritům soutěže Panterům. Tahle komedie disponuje vším, co se od takového typu komedií očekává. Zdráhám se použít označení "teenage" komedie, protože právě tomuto konceptu se film důsledně vyhýbá, a není to jenom tím, že pubescenty, lovící holky, zde hraje 33letý Eric Christian Olsen a 29letý Nicholas DˇAgosto. Nenápadně tenhle film obchází daná pravidla i co se týče charakterů postav, i při výskytu klasických figur, jako jsou hláškující a sprostý trenér, nesympatický přítel dobývané krásky, nebo pořádkumilovný Ind, jsou veskrze i záporné postavy prezentovány jako sympaticky kladné. Po humorné stránce to není vůbec špatné. Těch trapností je zde podstatně méně, než na co je divák zvyklý, ale na druhé straně, vtipem se tady zbytečně neplýtvá, a proto některé gagy velmi vyniknou a jsou dost dobré i originální zároveň. Předvídatelné je to tak napůl. Tým Tygrů nakonec nevyhraje, jak by se mohlo od počátku zdát. Ale tahle komedie to u mě vyhrála. A aby taky ne, když v ní každou chvíli zazní nějaký dobrý song. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Scény s ultrahot roztleskávačkami jsou více než fajn, až jsem litoval že celý film není věnován jim na místo dvojce trapných, přehrávajících ubožáků. Od Glucka bych čekal něco více promyšlenějšího, než další komedii podle šablony s nefunkčním humorem a hromadou klišé. (Z mužského hlediska jasných pět, z hlediska filmařského slabá jedna. Musíme být přísní, jinak se v budoucnu dočkáme pokračování.) ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Přehlídka mladých pohledných slečen v roztleskávačských úborech. O nějakém zajímavém příběhu či originální scéně si můžete nechat leda tak zdát. Na druhou stranu tu nejsou žádné zbytečně dlouhé prostoje ani nechutné scény, u kterých byste museli přivírat oči. Klasický výplach k večernímu pivu s pár kámošema. 50% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Scénář napsali 4 lidé, avšak do titulků se nechali zapsat všichni společně jako "Freedom Jones". (HappySmile)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať nepodarené zábery. Film má taktiež po titulkoch ešte 2 scény. (Johnny.ARN)
  • I když je Nick (Eric Christian Olsen) středoškolák, jeho představiteli bylo v době natáčení 31 let. (Doski)

Reklama

Reklama