Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

Ant 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi znova připoměl důvod, proč se nerada dívám na horrory. Je pro mě totiž hrozně těžké brát vážně film, po jehož postavách žanrové konvence požadují, aby nepoužívaly mozek, natož Google. Když od tohohle faktu odhlídnu, tak se ale jinak jedná o docela napínavý thriller s pár slušnými lekačkami. Akorát konec je teda mírně přepálený, protože jsem měla co dělat, abych zadržovala smích. A tak si říkám, jestli člověk zodpovědný za výše napsaný obsah film vůbec viděl. Jestli se David s Michaelem znali, tak mi něco uniklo a film je tak mnohem chytřejší, než vypadá. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá hvězdička za to, že se filmu podařilo odvést pozornost od toho, že v něm vlastně neděje nic nepředvidatelného, překvapivého (i to je kumšt). Jak píše ve svém komentáři J*A*S*M, cituji: "kdybyste kohokoli požádali, aby napsal co nejklišovitější thriller o chlápkovi, jenž se vtírá do rodin a následně je vraždí", výsledek by se dosti podobal Otčímovi. Zásluhu na tom, že se mi u Otčíma příjemně ztrácel čas, že jsem se u něj neošíval a nehořekoval nad tím, jak je to hloupé, má především vynikající casting. Zvlášť Dylan Walsch v titulní roli byl perfektní, zamrazilo mně z něj. K Pennu Badgleymu v úloze syna Michaela, Amber Heard jako jeho přítelkyni Kelly a Sely Ward v roli matky jsem si zase celkem rychle vybudoval ochranitelský vztah, tedy mně jejich osud nebyl lhostejný. 70% ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Původní verzi jsem neviděl, ale i tak musím říct, že mě film docela překvapil. Reklama nulová, tak trochu se o tom filmu neví, ale podle mě se natočil fakt dobře. Nic nového to sice není ale i tak je to lehce nadprůměrný thriller s hororovými prvky, kde nehrají žádní oscaroví herci, ale i tak byli sympatičtí a líbili se mi. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jedná se o psychologický thriller o muži týrající členy rodiny, do které se přiženil. Příběh je zvláštní právě sledováním oné postavy ne jako zločince, ale jako chorobného člověka. Navenek je klidný a zcela vyrovnaný, ale v sobě dusí běsy a nevyrovnanost. Jeho nevlastní syn sice na něm uvidí jistý nesoulad, ale svým chováním bohužel jeho agresivitu spíše vyvolá. Dějství se vyvíjí klidně a nespěchajícím tempem a to až do finále. Tento film jako dost povedený remake vůbec ale vůbec není špatný. Napětí nechybělo a herecké obsazení bylo na jedničku (Penn Badgley & Amber Heard). Horor to není zcela určitě, ale nemění to nic na tom, že je to dobrá podívaná. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Trochu krutý a smutný začátek filmu nám neznačí, o co že to ve filmu vůbec půjde. No a pak se příběh líně vleče až do samého konce. Chvilkami jsem si nebyl jist komu mám vlastně fandit, zda masovému vrahovi Davidu Harrisovi ( Dylan Walsh ), nebo hlavní hrdince " smutné " rodiny Kelly Porterové ( Amber Heard ). David dělá tolik chyb, že už by to snad pochopil i blbec, vím, jsem do děje vtáhnutý dříve než se vůbec potkají, ale všechno má své meze. Tak nakonec jsem se zasmál jen jednou, to když Harri volal do redakce.....CITÁT - HLAS V TELEFONU : Redakce Portland Tribute, prosím. DAVID HARRIS : Potřebuji mluvit s někým ohledně zrušení předplatného.....Ve filmu zazní Mute Math a song Typical - http://www.youtube.com/watch?v=7XVWR-5fiG0 nebo Never less than perfect od Blurtonia a známá věc z filmu Underworld The Undertaker od Puscifer - http://www.youtube.com/watch?v=6n2YYe_d7t4 ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)
  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)
  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)

Reklama

Reklama