Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Spíše televizní záležitost, ale to nebylo nijak na škodu, protože i tak se jedná o celkem solidní thriller. Otčím sice ničím nepřekvapí a patří do škatulky "klišé jako kráva", ale v žádném případě nenudí a své si odvedli i herci. Dylan Walsh jako otčím byl parchant na svém místě, Penn Bagdley působil sympaticky a na Amber Hear d v plavkách je pohled jako........no.........jako na Amber Heard v plavkách. Trochu mi vadila postava matky v podání Sely Ward, protože se chovala jako tupá nána. Na druhou stranu láska je mocná čarodějka, takže co já vim, jak se ženská po čtyřicítce chová, když se zblázní do chlapa. Suma sumárum slušná práce. 70% ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Áno. Takéto niečo som si želal vidieť dnes podvečer. Po dvoch nezdarených filmoch prišiel tento triler ako na zavolanie. To napätie sa tomu nedá uprieť. Otčim s tajomnou minulosťou sa votrie do rodiny a skoro všetci sú happy. Ale zrnko podozrenia sa stále a stále zväčšuje až kým to neskončí celkom dobrým záverom. Ja som spokojný a nemám výhrady. 75% ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Nudný a zbytečný remake. Jedna hvězda je za úvodní scénu, podle které se dal očekávat prima zážitek, další jedna za to, že jsem neusnul i v pozdních večerních hodinách. Celou dobu se tam nic neděje, ani finále mě příliš neprobralo z limbu. Pokud nejste fanda originálu, tak to klidně vypusťte a zvolte třeba Disturbii, která se točí kolem něčeho podobnýho, ale má úplně jiný grády. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jsem docela mile překvapena povedenou thrillerovou atmosférou, díky níž se mi na film hezky dívalo. Děj sice není nic nového, ale alespoň není zbytečně natahovaný a nudný. A ikdyž asi každý od samého začátku tuší o co tu jde, měla jsem chuť podívat se jak to dopadne. Konec také nebyl vyřešen špatně. Herecké obsazení je neokoukané a ve většině případů dobře vybrané. Obzvlášť Penn Badgley se mi sem hodil. Lepší průměr..3,5* ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Pamätam si, ze v casoch ked som prvykrat videl OTCIMA (1987 a 1989) s Terry O´Quinnom, ma tieto filmy o nepolapitelnom psychopatovi vrazdiacich rodin a ludi v ich okoli velmi bavili a velku ulohu v tom vtedy zahral samotny skvely O´Quinn, avsak tento remake uz nemal to caro, aj napriek tomu, ze mi to pripadalo skoro ako kopia filmov, len prisposobene do dnesnej doby mobilnych telefonov a internetu. Mozno to sposobilo to, ze za poslednych 20 rokov som uz videl prilis vela podobnych filmov, takze ma tento uz nemohol tak ocarit, ako na zaciatku 90-tych rokoch. Dost mi pripominal aj DISTURBIU (2007) s LaBeoufom, ale na rozdiel od Otcima bol film trosku humornejsi, tym teda zabavnejsi so stupnujucim napätim a s este lepsim scenarom. Skoda, cakal som od tohto Otcima skvely psychac, ale moc sa nevydaril, cim nechcem povedat, ze by ma nudil, ale staci na jedno pozretie. ________ Dylan Walsh - (David Harris) +++ Sela Ward - (Susan Harding) +++ Penn Badgley - (Michael Harding) +++ Amber Heard - (Kelly Porter) +++ Sherry Stringfield - (Leah) +++ Paige Turco - (Jackie Kerns) +++ Jon Tenney - (Jay Harding) +++ ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)
  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)

Reklama

Reklama