Reklama

Reklama

Vědomostní soutěž AZ-kvíz, která se připravuje v brněnském studiu České televize pod vedením režiséra Ladislava Cmírala, už svým názvem oznamuje, že vyžaduje od soutěžících co nejširší znalosti. Název koresponduje také s hrací tabulí, na níž jsou otázky skryty pod políčky označenými písmeny abecedy od A do Zet. Soutěž kombinuje tematicky pestré vědomostní otázky se strategickou hrou. Ta spočívá v obsazování polí na hrací tabuli a v jejich propojení do souvislého řetězce, jenž spojí tři strany trojúhelníku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (336)

Easykk 

všechny recenze uživatele

Aneb soutěž, kde Vás po infarktové výhře v řádu několika sto až tisícikorun, pozná každá babka ve vlaku a budete pro ni národní hrdina. A to nedejbože když trefíte bonus a Aleš s neskrývaným nadšením zvolá na celé studio: Ale to je pěkné, vyhrál jste krásných 5500,- Kč a od příště (aby nás to nezruinovalo) začínáme opět na krásném pětitisícovém bonusu za kterým se sem nevyplatí ani jezdit :) ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, jasné, rychlé. Sympatičtí moderátoři, žádné velké drámo o miliony. Jen jednu věc nechápu - princip losování dvojic vždy na začátku pořadu. :-) (423.) ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá hvězda je za pár skvělých soutěžících (převážně pokročilejšího věku), kterým se nešlo nesmát! Ti starší zde snad prominou...Také Zbořil občas zaperlil:-) ()

SonG 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála souěžních pořadů, které sleduji se zaujetím...AZ kvíz je spolu s Riskuj! nejlepší, co v dnešní éře televizních soutěžních pořadů je... ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších soutěžních pořadů u nás. Jsou tam docela těžký otázky, takže to není pro kdekoho. Ale ten výběr z knížek je dost špatný. 75% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

vědomostní soutěž ,kdy musíte spojit tři strany pyramidy. Pod každým písmenem otázka začínajícím tím daným písmenem. Jednoduchý pravidla a spíše menší finanční obnos pro vítěze. ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

AZ-kvíz aneb hádá celá rodina. Otázky jsou přiměřené a není potřeba být bedna na všechno jako třeba v jiných soutěžích. Rád se podívám a zahádám si, občas mně ego stoupne, občas klesne, záleží na otázkách. No a v neposlední řadě se na youtube objevili velmi veselé výkony některých soutěžících. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Dřív jsem na tom visel dennodenně, dneska je to příjemné zpestření. Tak jako tak se ale jedná o bezvadnou vědomostní soutěž, kde se člověk ledacos dozví. Bylo super sledovat s postupujícími lety vzestup vlastních mentálních schopností, kdy jsem kolem tak sedmnáctého roku začal teoreticky vyhrávat. V reálu bych ale asi stejně dostal na prdel. 80% ()

ic 

všechny recenze uživatele

Jo celkem ucházející soutěž... jen ty výhry jsou tam vždicky mizerný, nějaký speciál o 10M by určitě zlepšil sledovanost XD ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Občas to máme puštěný, jako kulisu v práci, když na konci pracovní doby vyplňujeme papíry. No a protože jsou chlapi ješitní od přírody tak se překřičujem jakáže je ta správná odpověď. A se správnou odpovědí lítaj i nekompromisní přívlastky ke kolegům. Jen velmi zřídka je ticho. Zajímalo by mě, jak to ta moderátorka dělá, už to běží pomalu 20x let a ona je pořád kočka. My ostatní jsme mezitím ztloustli a zplešatěli a fůbec zfotrovatěli.... ()

Související novinky

Vysílá studio Brno

Vysílá studio Brno

11.10.2016

Pojďte si zahrát AZ kvíz a moderovat zprávy ve výstavě na Špilberku. Vybrat písmenko a správně odpovědět, zasednout před mikrofon a čtecí zařízení a přednášet zprávy, nakouknout do zákulisí slavných… (více)

Reklama

Reklama