Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to humorný pořad Bolka Polívky. V každém díle jsme si mohli poslechnout netradiční příběhy Bolka Polívky a jeho kamarádů, které nám převyprávěli do humorných historek. Pořadu se účastní i jiné populární osobnosti. Bolkoviny se natáčí v restauraci U klauna na farmě Bolka Polívky v Olšanech u Brna. (duklak2)

Recenze (72)

meda2016 

všechny recenze uživatele

Bolek Polévka - slovy Miroslava Horníčka; komická divadelní představení Manéže jako komponované improvizace s výstupy hostů vypadají perfektně. ... Bolek Polívka ale selhává v opravdové improvizaci a velmi záleží, jak zábavný bude pozvaný host Bolkovin při rozhovoru. ... Jeho působení jako průvodce večerem jedné ceny Lva nebo Thálie byl už ostudný. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Pár dílů jsem viděl, ale celkově to na mě působilo, jako nějaký guláš scének. Bolkoviny se mi pletly s Manéží. Myslím si, že tento pořad spíše ocenila střední generace. My, co jsme mladí, tak naše kroky vedly v době vysílání raději do knajpy:-). Ale i tak a to jen díky Bolkovi, tento pořad oceňuji příjemnými třemi hvězdami. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Polívka je bezpochyby fajn, dokáže příjemně zkombinovat vystupování vesnického burana a seriózního herce, ale jeho Bolkoviny byly výrazně horší, než Manéž. Žádná legrační vystoupení a mnohdy jen suché kecání proložené více, či méně podařenými vtípky a historkami. Škoda. 4/10 ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Bolka Polívku prožívám, mám ho nejen za mimořádně vtipného, ale i za enormně moudrého člověka. V Bolkovinách tyto svoje přednosti jistě mnohokrát prodal, já jsem ale ten pořad viděl jen párkrát a nehodlám na tom nic měnit. A to zejména kvůli scéně. Ty reklamy v pozadí a chlast na stole z toho dělají po zásluze pravěk televizní zábavy. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Popri tom, že je Bolek Polívka naozaj výborný herec, tak sa osvedčil aj ako moderátor svojej vlastnej talk-show - "Bolkoviny". Uvoľnený, priateľský pokec s troma hosťami, ktorí prijali pozvanie do reštaurácie "U klauna" na jeho farme v Olšanoch pri Brne, zvládol vždy s prehľadom a humorom. Dynamickým vedením debaty a pohotovou improvizáciou si získal moju pozornosť. Mimo to ma tým dokázal aj pobaviť, o čo predovšetkým išlo. *** ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama