Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to humorný pořad Bolka Polívky. V každém díle jsme si mohli poslechnout netradiční příběhy Bolka Polívky a jeho kamarádů, které nám převyprávěli do humorných historek. Pořadu se účastní i jiné populární osobnosti. Bolkoviny se natáčí v restauraci U klauna na farmě Bolka Polívky v Olšanech u Brna. (duklak2)

Recenze (72)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Popri tom, že je Bolek Polívka naozaj výborný herec, tak sa osvedčil aj ako moderátor svojej vlastnej talk-show - "Bolkoviny". Uvoľnený, priateľský pokec s troma hosťami, ktorí prijali pozvanie do reštaurácie "U klauna" na jeho farme v Olšanoch pri Brne, zvládol vždy s prehľadom a humorom. Dynamickým vedením debaty a pohotovou improvizáciou si získal moju pozornosť. Mimo to ma tým dokázal aj pobaviť, o čo predovšetkým išlo. *** ()

narenta 

všechny recenze uživatele

V době vysílání premiér jsem některé díly nedokoukal a vypínal pro větší či menší trapnosti (u některých hostů) a tu větší či menší nudu (celkově), některé díly se nedaly ani jako kulisa. S odstupem času je sjíždím znovu a hltám každé slovo, a najednou se bavím. Dal jsem výjimečně 5 hvězd, protože ve srovnání se současnou úrovní televizní zábavy (2019) , Bolkoviny vyčnívají. Jinak pro všechny, kdo to tu cení mezi 1-3 hvězdami otázka: "Je tu aktuálně někdo koncepčně jiný, než Bolek s podobným typem humoru - je tu s kým srovnávat?". ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Pár dílů jsem viděl, ale celkově to na mě působilo, jako nějaký guláš scének. Bolkoviny se mi pletly s Manéží. Myslím si, že tento pořad spíše ocenila střední generace. My, co jsme mladí, tak naše kroky vedly v době vysílání raději do knajpy:-). Ale i tak a to jen díky Bolkovi, tento pořad oceňuji příjemnými třemi hvězdami. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Bolka Polívku prožívám, mám ho nejen za mimořádně vtipného, ale i za enormně moudrého člověka. V Bolkovinách tyto svoje přednosti jistě mnohokrát prodal, já jsem ale ten pořad viděl jen párkrát a nehodlám na tom nic měnit. A to zejména kvůli scéně. Ty reklamy v pozadí a chlast na stole z toho dělají po zásluze pravěk televizní zábavy. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Polívka je bezpochyby fajn, dokáže příjemně zkombinovat vystupování vesnického burana a seriózního herce, ale jeho Bolkoviny byly výrazně horší, než Manéž. Žádná legrační vystoupení a mnohdy jen suché kecání proložené více, či méně podařenými vtípky a historkami. Škoda. 4/10 ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama