Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem jeden z dalších trapných teen amerických filmů, ale jsem příjemně překvapená jaký to ve skutečnosti bylo. Film byl svižný, nápaditý a nenudila jsem se ani trochu. Možná bych trochu zkrátila stopáž, ale to je detail. Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli dát 3 nebo 4 hvězdy. Je to z mého pohledu hodně nerozhodnodně. Nakonec dávám lepších 65% s tím, že jsem to určitě neviděla naposledy. ()

dj.kouba 

všechny recenze uživatele

Wow....tak to sem fakt nečekal. Film mě naprosto nadchl, písničky jsou chytlavé (hlavně poslední, tu si pouštím pořád dokola :)), příběh taky ujde. Je mně jasné že to není film na 5*, ale já mám takové typy filmů rád a vím že si ho ještě několikrát určitě pustím. Ještě ke všemu dobře hrající a úžasně vypadající Vanessa, pak bombastická hláška "Dowey Dowey Do we wanna rooock?!", takže já těch 5 hvězd s radostí dám :). ()

Reklama

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Po čase si budu z Bandslamu pamatovat asi jen anatomii prvního polibku, pocit že Vanessa A. Hudgens je na rozdíl od Muzikálu ze střední roztomilá, cover verzi písně Everything I Own a přesvědčení, že Gaelan Connell je mnohem lepší looser než Michael Cera a to zejména v poloze, kdy všem okolo dokazuje, že ve skutečnosti není zas až takové ořezávátko a je potřeba s ním počítat...Na pubertální hudební film to není rozhodně málo vzpomínek! ()

glamgirl 

všechny recenze uživatele

Film ktorý sa začína slovami Dear David Bowie a v ktorom sa nakoniec David Bowie objaví... si v záchvate eufórie zaslúži 5 hviezd. Keď eufória pominie, postačia slabšie 4. Banslam je veľmi pohodový film o počúvateľnej hudbe, šmrncnutý komplikovanými medziľudskými vzťahmi, pričom postavy nie sú prepracované do hĺbky. Tie dve hodiny strávené pozeraním však boli veľmi príjemné. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Bolo to naivné. Áno bolo. Bolo to hudobne záživné. Áno bolo. Bolo to sympatické a príjemné prekvapenie. Áno bolo. Bolo to nudné. Absolútne nie. Bandslam mi už v mojej filmotéke "ešte nevidených filmov" ležal pekne dlho (cez rok) a konečne som sa dokopal k tomu aby som si tento film pozrel. A rozhodne neľutujem. Je to skvelá rock-pop zábava ktorá nenudí, je to pojaté zábavne a pár tých drama momentov ktoré tam boli mali svoju silu. Hlavný týpek mi zo začiatku prišiel fest iritujúci ale zachvíľu som si zvykol a trochu mi pripomínal Shiu LaBeoufa v jeho začiatkoch (myslím výzorom, nie talentom). Najväčšími hviezdami sú ale pre mňa Alyson Michalka a Vanessa Hudgens ktoré sú proste moje filmové lásky a rád ich vidím v čomkoľvek. Ako celok je to skutočná oddychovka, a jednotlivé zložky filmu sú veľmi vyrovnané - rozhodne odporúčam všetkým hudbu-milujúcim ľuďom. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • David Bowie přijal roli ve filmu zejména proto, že se mu líbil předchozí film Todda Graffa Letní tábor (2003). (Avalon820)
  • Charlie Saxton natáčel scénu s maturitním ceremoniálem ještě předtím, než skutečně odmaturoval na své střední škole. (becki_tu)
  • Původní název filmu byl Will, potom to měl být Rock On a nakonec z toho vznikl Bandslam. Do kin šel pro změnu pod názvem Tiger Station. (Avalon820)

Reklama

Reklama