Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 1

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (306)

Adasin 

všechny recenze uživatele

Teda, oproti předchozím dílům slušný pokles. Předchozí díly mě pořád baví, nemám problém se na ně podívat znova, ale trojku už znovu vidět nechci. Oproti předchozím dílům má hrozně slabý příběh - prostě se objeví ultra záporák, který přemůže všechny mistry a jenom Po ho může zastavit - jo, bylo to tady už v jedničce, ale ta byla zábavnější a měla i něco do sebe, navíc Tai Lung byl mnohem lepší a sympatičtější záporák než Kai. I ostatní postavy měly víc prostoru. Ve dvojce byl taktéž zajímavý záporák a řešila se Poova minulost. Poova minulost se řeší i tady, ale kromě setkání Poa s pravým otcem a dalšími pandami nic moc. Ani vtipy už nefungují a já si přála, aby už Po konečně "dospěl." Animace je sice pořád hezká, jenže ani akční scény mě už nebavily. Velké zklamání, trilogii měli zakončit podstatně lépe. P.S.: Oproti předchozím dílům se zhoršil i český dabing (vím, že některé změny byly bohužel nutné, ale noví dabéři několika postav byli celkem mimo). 5/10 ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Kung Fu Panda 3 si dle mého docela drží nastavený vysoký standard prvního dílu. Mě osobně se první díl líbil, má to vtip, má to spád a hlavní hrdina je sympaťák. Stejně tak se mi líbila i dvojka, která sice byla o něco méně vtipná, ale měla zajímavé akční sekvence a ten páv v roli hlavního záporáka byl prostě vážně hodně dobrý. Třetí díl víceméně drží všechna tato pro mě důležitá kritéria a drží i koncept o hledání "sebe sama" s kterým nás seznamuje už první díl. Prakticky každý díl Kung Fu Pandy nám odhaluje něco nového o našem hlavním hrdinovi a v každém tomto dílu se s tím náš hrdina musí nějak poprat a najít svůj "vnitřní klid". Navíc proti hlavní myšlence, že důležité je vlastně být sám sebou já osobně nic nemám a i další variace na toto téma mě nenudí. Takže mě Kung Fu Panda 3 vlastně vůbec nezklamala a můj dojem z této série se stále drží nad průměrem. Čekal jsem co bude dřív, jestli kino, nebo HD screen a dnes se mé čekání konečně naplnilo i když do kina si stejně zajdu, chci se ještě podívat na kvalitu 3D. Přesto už teď můžu říct, že animace i hudba se mi opět líbí. 7/10 ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem to nečekal. Poova třetí filmová adventura hravě válcuje o 5 let starší dvojku a natěsno dýchá na záda velkolepé jednotce z již pradávného roku 2008. Trvalo mi celé dva roky, než jsem se ke třetímu Kung Fu Pandovi dostal a mám chuť si nafackovat za to, že mi to zabralo takovou dobu. Pravděpodobně poslední animák ze soudku dračích bojovníků mi nabídl veškeré aspekty, které má milý rodinný animovaný snímek obsahovat. Bavil jsem se, dojímal se, kochal se autentickými exteriéry Číny, které se animačně dosti podařily přiblížit reálným zátiším středočínských hor. Zajímavé překvapení na konec pandí trilogie! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov série filmov "Kung Fu Panda" je podľa mňa tento film určite povinnosťou vidieť, no nemyslím si, že by sme ani my ostatní ostali o niečo ukrátení. Aby som sa však zbavil svojich povinností, lebo je toho veľa čo chcem pochváliť, začnem najprv s tými pár vecami, ktoré mi na filme trošku prekážali. Prvá vec je fakt, že mám pocit, že všetky filmy zatiaľ majú presne ten istý koncept a je to jemne rušivé, keď vidíme Poa, že si zase prechádza udalosťami, ktorými si už prešiel, len myšlienka je iná. Plus miestami je to trošku až do miery fantasy, že sa tomu nie úplne dá veriť. Ale teraz o tých pozitívach, ktorých je tu neúrekom. V prvom rade animácie. Páni, tie sú úplne nádherné. Využíva to viacero štýlov a všetky fungujú. A to je vidno už v úvodnom Dreamworks logu, ktoré je tentokrát náramné. Postavy sú stále tie, ktoré máme radi a chceme ich sledovať. Plus J.K. Simmons je skvelý parchant v tomto filme. Radosť sledovať. Dokonca si myslím, že jeho súboj je veľmi dobre odvedený. Plus humor filmu neustále funguje náramne. Stojí za to. Plus tiež je super vidieť, že Po nie je vo všetkom skvelý. Stále sa musí veľa učiť a najmä mu nechýba stále jeho večný zmysel pre humor. Podľa mňa je tretí Panda film skvelým animákom, ktorý určite poteší malých i veľkých. Stojí za to vidieť. Hodnotenie: A- ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobré završení trilogie o dračím bojovníkovy. Kung fu Pandu mám rád, jelikož se mi nezprotivila jako Shrek, Madagaskar a další ždímané animáky. Nejvíce jí v tomto důsledku ublížil televizní seriál. Kung fu Panda 3 je velmi povedený animák, který opět si jede svoje. Od perfektně nasnímaných soubojů, kterým nechybí osudovost a epické momenty, perfektní 2D flashbacky, až po fajn humor, jenž neomrzí. Je to sice nastavovaná kaše, ale i tak si díky ní uvědomíte, jak moc je postava Poa a zbytku, sympatická, že jím leccos odpustíte a budete se bavit. A i samotný příběh si je toho vědomí a proto nám dává to co chceme vidět. Některé momenty jsou trochu zbytečně dlouhé a nebo neustále opakují stejný vtip dokola a dokola. Potěšil nový záporák, velmi zajímavý konec a Po senior. Kung fu Panda 3 je příjemný třetí díl o dračím bojovníkovy, který přesně nabídne to na co jsme zvyklí a kupodivu to stačí, a kdo chce více musí ke konkurenci. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Než se chopila režijních otěží na druhém a třetím filmu, Yuh Nelsonová pracovala jako vedoucí akčních scén a snivých sekvencí na prvním díle Kung Fu Pandy (2008). (Zdroj: CinemArt)
  • Když se Po setká na konci s nefritovými bojovníky, zmíní se, že všichni zezelenali až na kundlanku, která byla zelená ještě před proměnou. Zmiji, která byla také zelená ještě před uvězněním, už nezmínil. (Agressor69)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama