Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí pokračování této komedie nese název Fotři jsou lotři a vypráví o dalším průběhu života rodiny Jebalových a Byrnesových. Greg Jebal se svou manželkou Pam mají dvojčata, která brzy oslaví své 5. narozeniny a koupili si nový dům, který je v rekonstrukci. Gregův tchán je bývalý specialista CIA, poté co dostane infarkt, tak uvědomí Grega, že on bude jeho následníkem. Chce aby se stal kmotrem Jebalem, musí pro to splnit tři důležité věci. Mít pro rodinu pořádný dům, zařídit dětem to nejlepší vzdělání a zajistit finanční zázemí. Greg je šťastný, že konečně se jeho vztah s tchánem zlepšil, a tak hodlá udělat vše pro to, aby ho nezklamal. Chce dát děti do té nejlepší, ale zároveň nejdražší školky ve městě, kterou si jako zdravotní sestra nemůže dovolit. Greg chce získat více peněz a tak je přesvědčen k propagaci pilulek na erekci. Jack se svou manželkou Dinou přijedou Jebalovi na pár dní navštívit. Jack je velmi podezíravý a zjistí, že Greg před ním něco skrývá, myslí si, že mladá dívka Andi Garcíová, která Grega přesvědčila k propagaci pilulek na erekci, je jeho milenkou. K tomu ještě do města přijede Pamin bývalý přítel Kevin, na kterého Greg žárlí. Jack nabádá Pam, aby se dala dohromady s Kevinem. Greg a Jack se opět pohádají. Jack Grega sleduje a uvidí, jak ho polonahá Andi svádí... (TV Prima)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (540)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: John Hamburg, Larry Stuckey / Predloha: Greg Glienna, Mary Ruth Clarke | Hudba: Stephen Trask | Produkcia: Jane Rosenthal, Robert De Niro, Jay Roach, John Hamburg | Distribúcia: Universal Studios, Paramount Pictures | Štúdio: Relativity Media, TriBeCa Productions, Everyman Pictures | Rozpočet: 100 miliónov $ | Tržby: 310,650,585 $ || Pôvodne za 3, ale kôli neskôršiemu písaniu komentára už vlastne viem, že ten film vo mne po mesiaci nezanechal vôbec nič - emóciu, spomienku na scénu - nič. A to komédií za sto mega neodpustím. Pamätám sa len na to, že som pri sledovaní netrpel, takže lahší podpriemer... S takým hereckým ánsámblom... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Zasmála jsem se až v samém závěru filmu, jen si nejsem jistá, jestli to bylo tím, že se daná hláška opravdu vyvedla, nebo tím, že mi z té nudy skomíraly buňky, až se stačily v devadesáté minutě naladit na stejnou vlnu... První díl je skvělý, druhý poněkud trapný, ale ten třetí, ten už je jenom prázdnou recyklací předchozího. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Začátek je spíše otravný, ale postupem času dojde i na vtipné situace. Neříkám, že smíchy prasknete, ale znáte to sami. Když se rodiče pletou do vašeho života, né vždy je to ideální. Ale dá se s tím vypořádat po fockerovsku, tedy dát si přes držku a všechno si vyříkat z očí do očí. 60% ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

První polovina je vlažná a sem tam obsahuje i trapnější momenty (tím vůbec nejtrapnějším je klystýr), druhá je jedním slovem "fajn" a vrací vše do starých známých kolejí. Rodinná nedůvěra pokračuje, vztahy se rozpadají, pak se zase upevňují a všichni jsou přesně takoví, jací byli doposud. Robert De Niro, Barbra Straisand a Blythe Danner opět senzační, Ben Stiller ale jaksi uvadl a odsunutí Dustina Hoffmana do Španělska mě taky dvakrát nepotěšilo... Ale aspoň jsme se konečně dočkali více "pana dokonalého". ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, proč by ne. Mně je jedno, když komedie mají pokračování. To je na samotných autorech a jejich úsudku a když mají nápady, tak jen ať je zrealizují. A proto taky nemůžu říct, že by tenhle film byl tak špatnej, jak sám DeNiro kdekoliv tvrdil. Naopak se mně to docela líbilo, jen mě tam štvala jedna věc. A to vlastně fakt, že se střídali naprosto příšerný a debilní scény s těma zase neuvěřitelně vtipnejma a to tak šíleným způsobem, že si toho nešlo nevšimnout. Ale pobavil jsem se, nemůžu říct že ne. Sice to neobsahuje kvality prvního dílu, ale vlastně to svůj účel splnilo a to je podstatný. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (11)

  • Ben Stiller (Greg) se nechal slyšet, že po deseti letech, které uběhly od Fotr je lotr (2000), mu konečně přestalo připadat divné oslovovat De Nira (Jack Byrnes) "Bobe". (Coldrex)

Související novinky

Jebalovi a Jebalčata

Jebalovi a Jebalčata

20.02.2009

Na nás nekoukejte, čsfd tenhle překlad „hravého“ původního jména nevymyslela. ;-) O pokračování „fotrovské“ série se mluví už léta. Aby ne, jednička při rozpočtu 55 miliónů vydělala celosvětově 330… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno