Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí pokračování této komedie nese název Fotři jsou lotři a vypráví o dalším průběhu života rodiny Jebalových a Byrnesových. Greg Jebal se svou manželkou Pam mají dvojčata, která brzy oslaví své 5. narozeniny a koupili si nový dům, který je v rekonstrukci. Gregův tchán je bývalý specialista CIA, poté co dostane infarkt, tak uvědomí Grega, že on bude jeho následníkem. Chce aby se stal kmotrem Jebalem, musí pro to splnit tři důležité věci. Mít pro rodinu pořádný dům, zařídit dětem to nejlepší vzdělání a zajistit finanční zázemí. Greg je šťastný, že konečně se jeho vztah s tchánem zlepšil, a tak hodlá udělat vše pro to, aby ho nezklamal. Chce dát děti do té nejlepší, ale zároveň nejdražší školky ve městě, kterou si jako zdravotní sestra nemůže dovolit. Greg chce získat více peněz a tak je přesvědčen k propagaci pilulek na erekci. Jack se svou manželkou Dinou přijedou Jebalovi na pár dní navštívit. Jack je velmi podezíravý a zjistí, že Greg před ním něco skrývá, myslí si, že mladá dívka Andi Garcíová, která Grega přesvědčila k propagaci pilulek na erekci, je jeho milenkou. K tomu ještě do města přijede Pamin bývalý přítel Kevin, na kterého Greg žárlí. Jack nabádá Pam, aby se dala dohromady s Kevinem. Greg a Jack se opět pohádají. Jack Grega sleduje a uvidí, jak ho polonahá Andi svádí... (TV Prima)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (540)

freddy 

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřit, že mezi druhým a třetím filmem uplynulo šest let, protože příběh zde navazuje přesně tam, kde skončil, a je to pořád stejně vtipné jako tehdy, když jsem příhody Grega Jebala viděl poprvé a následně podruhé. Pravda, zatímco v minulém filmu ještě malí Jebalové nebyly na světě, tak nyní už se mají čile k světu, ale to je jediná změna oproti předchozím filmům. Já jsem se dobře bavil, příjemně jsem si tenhle film užíval a nepřestával jsem se divit, kam na to ti tvůrci chodí. Tahhle série filmů v mých očích neupadá, ale stále si drží své vynikající kvality, které by jí leckteré ostatní filmové série mohly závidět. Robert De Niro je ve své roli stále stejně úchvatný a fascinující jako před 11 lety, kdy roli Jacka ztvárnil poprvé, obzvláště na konci filmu během závěrečných titulků potěšila scénka, kdy si Jack pouští na YouTube video, v němž ho jeho zeť Jebal paroduje na lékařském kongresu. Také Ben Stiller zůstává v roli Grega Jebala důstojným De Nirovým spoluhráčem a pořád má to jejich soupeření stejnou šťávu jako v prvním díle. Barbra Streisand a Dustin Hoffman už potom jen vtipně doplňují hlavní soupěřící pár tohoto filmu. Já nemám co více dodat, bylo to vtipné, bylo to atraktivní, bylo to zajímavé, uděluji opět, stejně jako u obou předchozích filmů, čtyři hvězdy. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: John Hamburg, Larry Stuckey / Predloha: Greg Glienna, Mary Ruth Clarke | Hudba: Stephen Trask | Produkcia: Jane Rosenthal, Robert De Niro, Jay Roach, John Hamburg | Distribúcia: Universal Studios, Paramount Pictures | Štúdio: Relativity Media, TriBeCa Productions, Everyman Pictures | Rozpočet: 100 miliónov $ | Tržby: 310,650,585 $ || Pôvodne za 3, ale kôli neskôršiemu písaniu komentára už vlastne viem, že ten film vo mne po mesiaci nezanechal vôbec nič - emóciu, spomienku na scénu - nič. A to komédií za sto mega neodpustím. Pamätám sa len na to, že som pri sledovaní netrpel, takže lahší podpriemer... S takým hereckým ánsámblom... ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Proč tolik kritiky? Já se bavil zdaleka víc než u předchozího dílu - už téměř zmizely trapné vtipy a až na závěrečný youtube mix, který si mohli odpustit, nemám výhrady. Jsem radši, když je fór i děj čitelný hodinu dopředu, než aby byl stupidní a trapnej. Od podobných komedií víc nečekám, vím, že to nebude špička. # příběh 5 | hudba 7 | humor 7 | akce 3 | napětí 2 | pustil bych si znova 6 ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zbytečné a trapné pokračování doposud vtipné série. Tenhle díl totiž naprosto vaří z vody a nemá naprosto o čem vyprávět. První díl měl spor zeťe s tchánem, druhý byl o střetu dvou rodin a třetí se mohl eventuálně opřít o Jebalovy děti. Ty se ale na plátně objeví sotva na 5 minut, takže si v půlce filmu scénarista vycucá z prstu naprosto nesmyslný střet opět mezi zeťem a tchánem, příčemž se tvůrcům podařilo udělat z postavy Roberta De Nira naprosto nesnesitelnýho člověka, kterýho jsem chtěl pomalu zabít. Zápletka žádná, humor žádnej a herci si sem evidentně přišli jen pro tučný šeky. Velmi smutné (doufám) zakončení kdysi slušné série.30% ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Definitivně opouštím ostrov Fockerů, vládne tady zlo! Vzít osvědčenou partu a vložit jí do filmu, který má parametry srazu bandy z Prci Prci Prciček po 20-ti letech? Velmi špatný nápad. Takhle trapně jsem se v kině necítil skutečně hodně dlouho. Nad Jessicou Albou definitivně lámu hůl, ale nejsmutnější je ta blonďatá anorektička vzadu, co je v titulkách uvedena jako Laura Dern (má platonická láska z Jurského parku). PS: 1/2* za nejlépe hrající zvukovou aparátůru! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (11)

  • Ben Stiller (Greg) se nechal slyšet, že po deseti letech, které uběhly od Fotr je lotr (2000), mu konečně přestalo připadat divné oslovovat De Nira (Jack Byrnes) "Bobe". (Coldrex)
  • Dustin Hoffman spočiatku odmietol účinkovanie vo filme ako Bernie Focker. Bol nespokojný so scenárom a s výmenou režisérov. Nakoniec sa však dohodol s produkčnou spoločnosťou Universal na natočení šiestich scén. (misterz)

Související novinky

Jebalovi a Jebalčata

Jebalovi a Jebalčata

20.02.2009

Na nás nekoukejte, čsfd tenhle překlad „hravého“ původního jména nevymyslela. ;-) O pokračování „fotrovské“ série se mluví už léta. Aby ne, jednička při rozpočtu 55 miliónů vydělala celosvětově 330… (více)

Reklama

Reklama