Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Pokud vás neurazí komedie o milostných trablech pade(šede)sátníků, jste tady správně. Některé vtipy dobré (web kamera), jiné vtipnost trochu podstřelily. Steve Martin chudák vypadá jak po nezdařené plastické operaci. Tvůrčí skupina Josefa Petráska pro Bonton vytvořila i poměrně solidní dabing (na dnešní dobu). ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Is it complicated? Kdepak.. Předpokládal jsem, že Meryl bude samostatná silná osobnost, o jejíž přízeň se bude ucházet dotěrný, slabošský ex-manžel spolu s nějakým citlivým ťulpasem a konec vyšumí do ztracena. A taky že jo.. Ve snobském kabátě oděná romantická komedie se suchopárnými dialogy, prázdnými řečmi a absencí svižného vtipu, kde S.Martin s obličejem napnutým jak cirkusové šapitó je ve vážných momentech komičtější, než když má být komický, Baldwin připomíná srstnatého Kromaňonce, co rád papá smažené mamutí řízky na přepáleném oleji a Adlerovic již plnoletí potomci disponují mentalitou dvanáctiletých dětí. Vidět Alecovu klobásu na Skypu, tak jsem doživotně off line.. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Když Meryl Streep juchala na ABBU, tak to šlo pochopit. Když ji ovšem Meyersová nutí stejně juchat i s upištěnými kamarádkami při debatách o srostlé vagíně, rozplývat se před natřásajícími se tuky páně Baldwina či předstírat, že bezmála sedmdesátiletý Steve Martin je "Pan Božský", tak to poněkud ustřelila. Poněkud hodně. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Devět dnů před druhým termínem státnic, kdy už mi občanské právo leze na mozek, mi komedie Nějak se to komplikuje náramně sedla. U přítelkyně jsem v den jejího svátku taky uspěl, takže všeobecná spokojenost. Meryl Streep a Alec Baldwin předvádějí oba vynikající výkony, zvláště u Aleca Baldwina si myslím, že takovou roli uvítal, poté co mu v poslední době nabízejí role všelijakých magorů, bláznů a buranů. Steve Martin překvapil civilní a citlivou rolí a John Krasinski mě bavil mnohem víc než v Away we go. ()

Ernia 

všechny recenze uživatele

Upozorňuju, že tenhle názor je jeden z těch nejneobjektivnějších na světě :D Zkrátka jakožto šílená fanynka Meryl Streep jsem nemohla dát 4*, které bych pravděpodobně jinak dala. Taky tím netvrdím že Alec B. je sexy (oh, spíš naopak) a nebo že ten konec už byl krapet ukecanější (ale i tak jsem si takový přála)a ještě pár drobností ..... ale zbytek prostě paráda!!! Dost rofloidní hlášky, výbuchy smíchu.. no a Meryl ♥ Ona je prostě úžasná, ........(milion superlativ)......., a jako zhulená neměla chybu :D Tak jak jsem se zasmála i IC jsem se už dlouho u žádné jiné komedie nenasmála. Wow. (btw první film, kde mi Steve Martin nepřišel ani nějak extra trapný) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Scéna, ve které se Meryl Streep (Jane Adler) koupe ve vaně a Alec Baldwin (Jake Adler) sedí vedle ní, se natáčela několik dní. Herečka ale odmítla být celé hodiny namočená ve vodě, a tak byla do vany umístěna umělohmotná deska, na které byla jen trocha vody a pěna. Meryl Streep tak byla po celou dobu v suchu. (Ernia)
  • Režisérka Nancy Meyers se přiznala, že hlavní roli psala Meryl Streep na tělo. Když nevěděla, jak dál, zkusila si prý představit skutečnou Meryl, a nápady se hned hrnuly. (vendy63)
  • Ve scéně na konci filmu, kdy sedí na lavičce Jane (Meryl Streep) a Jake (Alec Baldwin), se několikrát změní zavěšení řetězů na lavičce. Někdy je zadní rozdvojení jednoduché a někdy zdvojené. (Lobobo)

Reklama

Reklama