Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

nunka 

všechny recenze uživatele

Príjemná, totálne neškodná a divácky pohodová komédia o vzťahových a citových peripetiách po štyridsiatke. Streep stále ženská a s charizmou, v kominácii s Baldwinom tvorili príjemné svieže duo a postarali sa o bezstarostnú zábavu, ktorú si možno vychutnať aj keď sa nezaraďujete do ich vekovej kategórie. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Asi si zde pár lidí rozezlim, ale tento snímek mi přišel dost podobný s filmem Líbáš jako bůh, avšak je zde jeden z hlavních předností české obdoby, a to jest, žádný z našich herců nebyl tak nadržený, jako Baldwin, potažmo i Streepka ( dost rušivé). Je to klasický příběh, který neocení lidé mladšího věku. Dle mého názoru společně s Mama Mia nejslabší film s Meryl v hlavní roli. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $112,735,375Tržby Celosvetovo $224,614,744Tržby za predaj DVD v USA $36,873,193 //počet predaných kusov 2,504,811║ Režisérku Nancy Meyers a je podmanivosť pre romantiku a nadhľad mám rád, ale každým ďalším filmom akoby strácala sily a len povrchne lízne dobre rozbehnutý námet, veru tuto až tak nehrá akoby malo, má to zopár dobrých scénok ale ako celok skoro nefungujúce až uspávankové. /45%/ ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Devět dnů před druhým termínem státnic, kdy už mi občanské právo leze na mozek, mi komedie Nějak se to komplikuje náramně sedla. U přítelkyně jsem v den jejího svátku taky uspěl, takže všeobecná spokojenost. Meryl Streep a Alec Baldwin předvádějí oba vynikající výkony, zvláště u Aleca Baldwina si myslím, že takovou roli uvítal, poté co mu v poslední době nabízejí role všelijakých magorů, bláznů a buranů. Steve Martin překvapil civilní a citlivou rolí a John Krasinski mě bavil mnohem víc než v Away we go. ()

Ernia 

všechny recenze uživatele

Upozorňuju, že tenhle názor je jeden z těch nejneobjektivnějších na světě :D Zkrátka jakožto šílená fanynka Meryl Streep jsem nemohla dát 4*, které bych pravděpodobně jinak dala. Taky tím netvrdím že Alec B. je sexy (oh, spíš naopak) a nebo že ten konec už byl krapet ukecanější (ale i tak jsem si takový přála)a ještě pár drobností ..... ale zbytek prostě paráda!!! Dost rofloidní hlášky, výbuchy smíchu.. no a Meryl ♥ Ona je prostě úžasná, ........(milion superlativ)......., a jako zhulená neměla chybu :D Tak jak jsem se zasmála i IC jsem se už dlouho u žádné jiné komedie nenasmála. Wow. (btw první film, kde mi Steve Martin nepřišel ani nějak extra trapný) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Proslýchá se, že ratingové ohodnocení R, tedy mládeži do 17 let přístupný jen v doprovodu rodičů, obdržel film od Motion Picture Association Of America především kvůli scéně s marihuanou. (Missa08)
  • Interiér domu hlavnej hrdinky filmári vybudovali na obrovskom broadwayskom pódiu v Brooklyne. Jeho stavba a výber každého doplnku trvali niekoľko mesiacov. (pokerkiller)
  • Scény, ve kterých jsou Meryl Streep (Jane Adler) a Steve Martin (Adam) pod vlivem marihuany, se natáčely několik týdnů. Během této doby se oba protagonisté smáli tak často, až se režisérka Nancy Meyers obávala, zda nebude ve filmu smíchu příliš. (Ernia)

Reklama

Reklama