Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, která to opravdu potřebuje, se dočká překvapivě rychlé renovace svého bydlení. Pokud se ovšem tým návrhářů vydrží alespoň chvíli nehádat... (TV Nova)

Recenze (290)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Co s tím? Některým lidem ty nový housy fakt přeju. Často asi mají za sebou peklo. Kolikrát se jedná o vícedětné rodiny, kde třeba jeden z rodičů zemřel, nebo o pěstouny starající se o 6 dětí v přízemním domku 2+kk. Před těmi klobouk dolů. Jenže o tom to je. Dojemný příběh, mladí pozitivní a rádoby vtipní architekti a návrháři, do toho většinou zapojeny místní komunity, to je hlavní esence této show, protože o nic jiného se nejedná. Amíci to mají takhle zkrátka rádi, trochu slziček dojetí, trochu slziček smíchu, vlaječky a tleskající městečko... Je jedno zda koukáte na toto, nebo na konec nějakého katastrofického filmu. Na konci se tleská a veselí s vlaječkama! Chybí jen prezident USA a New Yorští hasiči.. * * ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

"Jak se staví sen" po americku. Pro dost lidí ODPAD, ale už jen pro ty úžasný přeměny to stojí za zkouknutí. A jak už psala larelay - když si předtim nemohli dovolit ani opravit střechu, jak teď budou platit ty nechutně velký účty za údržbu a zajištění plynulýho chodu domácnosti? To aby si najali 4 zahradníky a vzali si úvěr na ele, vodu, plyn, atd. To je to štěstí z novýho bejváku za měsíc přejde, až dostanou vyúčtování. ()

Reklama

Aven odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně tiltující záležitost - ať už je to celý fake nebo jsou ty rodiny neschopný se postavit na vlastní nohy skutečný. Zápletky typu "je mi 26, mám dvě děcka s vrozenou chorobou, blbou práci a manželku bez práce, tak mě nenapadne nic lepšího než si udělat další dvě děti (obv se stejnou vrozenou chorobou) a pak škemrat ať mě postaví barák" jsou fakt na poblití. A k tomu tuny patosu apod. Absolutně strašný, snad nikdy mě sledování nějakého pořadu v televizi tak nerozčílilo jako tohle. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

"Doteď jsem nechápal, jak to dokázali všecko za jediný týden, ale což...když to těm rodinám pomůže, tak proč ne..." - jednoduché: Když mají k dispozici pár set tisíc Dollarů a pár desítek stavebních dělníků, navíc jsou to dřevostavby, proto jsou tam takový katastrofy, když začne foukat.. No, dívat se na to dá (i když mi celkem dost vadí ti načinčaní krásky jako Michael Moloney), trochu lepší před verze českého Jak se staví Sen.. ()

ClimbVibe 

všechny recenze uživatele

Skupina "atraktivních designerů" v čele s ultrapozitivním Ty Penningtonem pomáhá rodinám s pohnutým osudem. Přestaví jim dům, zaplatí hypotéku a před barák jim nažene všechny sousedy z okolí 50 km aby to předání bylo s pořádnou pompou. Americkým divákům určitě ukápne slza dojetím, když vidí jak rodina pobíhá s otevřenou pusou po mísnostech a vidí v nových umyvadlech a postelích cestu k novému začátku, cestu ke štěstí. Za to stavařům se asi rozšiřují zorničky hrůzou, když vidí barák postavený za týden. PS: Někdo by měl ale designerům říct, že teenager zajímající se o dinosaury bude svůj nový dinosauří pokoj nesnášet až se za 3 týdny začne zajímat např. o porno... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Televize ABC dostávala tisíce dopisů od rodin, které by se rády zúčastnily, avšak musí splňovat dvě kritéria. Za prvé si pomoc zasloužit a přestavbu opravdu potřebovat a za druhé nějak přispívat místní komunitě. (konvax)
  • V některých případech se stalo, že rodiny, kterým byl dům přestaven, jej pak prodaly. Některé dokonce nový dům zastavily, aby si jím financovaly podnikání. Kvůli tomu řada rodin o dům přišla, protože nedokázaly utáhnout vyšší náklady na bydlení, nebo byly zabaveny v exekuci. (NiaWolf)
  • Skupina OAR (... Of Revolution) zpívá ústřední písně. (ČSFD)

Reklama

Reklama