Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, která to opravdu potřebuje, se dočká překvapivě rychlé renovace svého bydlení. Pokud se ovšem tým návrhářů vydrží alespoň chvíli nehádat... (TV Nova)

Recenze (290)

Handle 

všechny recenze uživatele

Je to tak neskutečně AMERICKÝ pořad! Takové ty typické americké emoce! Ale ono to prostě funguje a fungovat bude. Možná to je díky srdcervoucím vsuvkám opravdu brak, jak tu píšete... Patetické? Hraje to na city? Rozhodně. Ale už několikrát mě to vážně dojalo a když už jsem si myslel, že už nic víc dojemnýho udělat nejde, oni vymyslej ještě něco tááák mnohem víc předojemnějšího! Sentimentem se zde opravdu nešetří, ale rozhodně to v TV působí... pěkně. :)) A když to těm lidem pomůže... Krom toho ty baráky jsou úžasný. Otázkou samozřejmně je, jak rodina utáhne dům, jak to chodí na natáčení pořadu, ale mám-li hodnotit pořad, tak mě klidně ukamenujte... 4*! :) ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Několik designerů pouze řekne, co kde a jak, pak naženou dalších 50 pracantů, kteří opravdu něco dělají a jde se konečně něco dělat. Pár záběrů na návrháře, kde zvednou kladivo a přiloží ruku k dílu, aby se neřeklo, že nic nedělají. Pak se to pěkně staví a nakonec tu máme "barák snů". Z větší části ty úpravy byly vskutku povedené, nicméně je to všechno tak vyumělkované jako kdyby danou rodinu navštívila armáda spásy. Ve finále dorazí rodina a spustí se smršť emocí : Oh my god, oh jesus, oh maria... ()

Reklama

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že součástí dodávky každého toho papundeklového >zázraku< je i set čerstvého papírového spodního prádla a tuna lubrikačního gelu pro každou celou tu boží rodinu, přizvukující kvanta šašků nevyjímaje... Jinak je to celé jeden vykalkulovaný na nejnižší pudy zaměřený nevkusný hnus! Docela by mě i zajímaly další >osudy< takto náhlým >štěstím< postižených rodin... °-/ - - - P.S. Jo, vypadá to, že jsem cynigická bezcitná zlá televizní zrůda... - - - Pi.Ss. Make Over, Not Craft! - - - - - (Sledováno se znechucením náhodně nahodile v marná nedělní rána na prímakůlový tévé, hodnocení 774., komentář zde po obzvláště odporném dílu se slepým autistickým smradem /promiň chlapče, já vím, že Ty za nic nemůžeš.../ jako sedmdesátý - 24.4.2011) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

A zase díky předsudkům vůči Američanům to odnese zrovna celkem dobrý pořad. Podle mě by něco takového mělo fungovat i u nás, protože to, s jakým nadšením se tým vrhá do každé stavby domu je až srdcervoucí. Vždycky se těším hlavně na výsledek:) Zkrátka unikátní projekt, kam se hrabe "Jak se staví sen". Každopádně by si člověk měl uvědomit, že tu nejde o kameru, režii, scéná ř(no a,že křičí Panebože-vy byste neječeli?) a podobné věci, ale o ty lidi a pomoc,která se jim dostane:-)Jste jen banda pokrytců,která si hraje na kritiky.... ()

philip.j.fry odpad!

všechny recenze uživatele

Ať žije TÁJ PENINGTN a jeho gay banda retardovaných "inženýrů" a modelek s růžovou minisukní!Představoval bych si to tak že ony rodiny hledají asi takto:Inzerát!Přišli jste o dům při povodni,jste HIV aladin :D ,máte postižené dítě či je vás doma dvacet a nestíháte a nevíte proč?Jste příslušník indické rasy který se dokáže rozbrečet nad novým kuchyňským nožem a dokážete se před dvaceti miliony lidí válet na zemi jako opice?Věříte v Boha?Jsme tu přesně pro vás!Hledáme právě vás a vaší rodinu!Postavíme vám dům za týden!Ano slyšíte dobře,za TÝDEN!Nevadí sice,že dům bude asi z papíru a při prvním větru odletí do Oregonu,ale hlavně že budeme mít vysokou sledovanost.Musíte se rozbrečet nad vším ve vašem novém domě-nad skvělým záchodem z firmy SEARS,nad novou televizí ze SEARS,prostě nad vším co(naprosto bez product placementu) pochází ze skvělé SEARS!Rozbrečte se,buďte HIV aladin a milujte skvělé JÚESEJ a Boha!Juhúúúú! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Televize ABC dostávala tisíce dopisů od rodin, které by se rády zúčastnily, avšak musí splňovat dvě kritéria. Za prvé si pomoc zasloužit a přestavbu opravdu potřebovat a za druhé nějak přispívat místní komunitě. (konvax)
  • V některých případech se stalo, že rodiny, kterým byl dům přestaven, jej pak prodaly. Některé dokonce nový dům zastavily, aby si jím financovaly podnikání. Kvůli tomu řada rodin o dům přišla, protože nedokázaly utáhnout vyšší náklady na bydlení, nebo byly zabaveny v exekuci. (NiaWolf)
  • Skupina OAR (... Of Revolution) zpívá ústřední písně. (ČSFD)

Reklama

Reklama