Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, která to opravdu potřebuje, se dočká překvapivě rychlé renovace svého bydlení. Pokud se ovšem tým návrhářů vydrží alespoň chvíli nehádat... (TV Nova)

Recenze (290)

larelay 

všechny recenze uživatele

Niektore pribehy su naozaj srdcervuce, krasne a rodiny si to naozaj zasluzia, na druhej strane su vsak niektori ludia naozaj tragicki, co sa reakcii tyka, ale po tom vsetkom co zazili, a v com musia vdaka socialnemu systemu v Amerike zit, tak sa im ani nedivim, ze jacia ako Viktorky u splavu :) Ale viete co ma vzdy napadne? Postavia im barak ako hrad, a ten musi predsa aj nieco stat :) Elektrina, plyn, voda... Hm, ked si predtym nemohli dovolit nic lepsie, zaujimalo by ma, ako to budu stihat platit... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Popravdě se mi celkem líbí prolínání osudu lidí s podprahovou reklamou společností,které kupodivu pustí chlup ze svých nahrabaných peněz. Přijde mi ovšem extrémně nespravedlivé,že takové veledary si zaslouží pouze (američtí) vojenští veteráni,lidi na vozíku,rodiny s adoptovanýma dětma a hromada podobně "postižených" rodin. Uznávám pomoc invalidům a sama bych to být na jejich místě skutečně uvítala, ale občas ti lidé,kteří si kupují výrobky těch velkých firem,které ze zisku financují tento pořad si zaslouží také nějáké "ceny útěchy" v podobě krásnýho baráku... ()

Reklama

NinonL 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda se "tomuhle" dá věřit. Osudy mnohých rodin jsou skutečně tragické a nové, čisté bydlení bez plesnivých stěn jim přeji. Ale kdo za ně bude v novém a většinou energeticky docela náročném domě platit všechny náklady? A taky si nejsem jista reakcemi všech zúčastněných. Při představě, kolikrát se jednotlivé záběry točí, než je to akorát ... ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Nějak nepobírám ty „protiamerické“ nálady pochopil bych to kdyby na zakázku vylepšovali domy celebrit, ale tady jde o obyčejné chudé lidi povětšinou v nějaké těžké životní situaci. Udělat jim příjemnější prostředí k životu je přeci hezké. To, že má prostý američan dost „ordinérní“ vkus všichni dobře víme a nic nám do toho není, protože v tom žít nebudeme. Krom toho je to kritizované prostředí zajisté 10x „vkusnější“ než u těch zdejších kritiků. Rád si užívám tu jízdu ... jak jim jde práce od ruky, jak jim to sluší (Constance Ramos), jak rodinka pak spokojeně kvičí ... ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Kurva drát, ti Amíci jsou ale štědří lidumilové. Zbouraj Vám barák a místo něj postaví přeplácanou papundeklovou reklamní sračku dodavatelský stavební firmy za prachy, který by vydaly na 4 další baráky. Do toho po celou dobu nezavře klapačku idiot jménem Tááááááááj! Zachraň se, kdo můžeš. Dokonce tu nechybí blbá barbie, která maká rukama! No, to jsem nežral. "Předtííííííím!" a "Potom!" ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Televize ABC dostávala tisíce dopisů od rodin, které by se rády zúčastnily, avšak musí splňovat dvě kritéria. Za prvé si pomoc zasloužit a přestavbu opravdu potřebovat a za druhé nějak přispívat místní komunitě. (konvax)
  • V některých případech se stalo, že rodiny, kterým byl dům přestaven, jej pak prodaly. Některé dokonce nový dům zastavily, aby si jím financovaly podnikání. Kvůli tomu řada rodin o dům přišla, protože nedokázaly utáhnout vyšší náklady na bydlení, nebo byly zabaveny v exekuci. (NiaWolf)
  • Skupina OAR (... Of Revolution) zpívá ústřední písně. (ČSFD)

Reklama

Reklama