Reklama

Reklama

Ve filmu Nezapomeň na mě hraje Robert Pattinson rebelujícího mladíka, jenž se zamiluje do dívky v podání Emilie de Ravin (např. seriál Ztraceni). Jejich nečekaná láska musí projít silnou zkouškou způsobenou tragédií v obou rodinách. Role otců ztvárnili James Bond Pierce Brosnan a oscarový Chris Cooper. (oficiální text distributora)

Diskuze

Alena77

Alena77 (hodnocení, recenze)

Nevím proč,  ale mám pocit,  že když jsem viděla před lety tento film,  tak tam přibližující letadlo bylo vidět. 

Nebo si to pletu s jiným filmem? 🙈

na příspěvěk reagoval Tuzinho

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Tyckin

Že předvídatelné?? To jsou kecy. :) Tohle se fakt čekat nedalo, takový konec.

Ano, děj byl takový tuctový, ale zakončení, které mělo dát průměrnému dramatu právě pointu, se odhadnout nedalo. I když mě osobně neustále zajímalo, proč film z roku 2010 se pohybuje mezi lety 1991 až 2001, když žádná událost by nebyla jiná o 9 let později v době natáčení filmu.

M2 teda film oslovil tak na 3,5 hvězdy, ano, v tom byl průměrný. Ale koncem mě málem i rozbrečel, a to mám hodně výhrad proti americkému pojetí 9/11 a jak ze sebe dělají chudáčky. Pro pointu filmu to bylo dokonalé zakončení, a děkuji scenaristům, že tato ponta zůstala nevyslovená (žádná letadla, nic, vše jen nepřímo). Tedy z hlediska konečné pointy o nenadálem zvratu v rodinných kruzích se dal předešlý příběh pochopit, že byl "tiuctový", protože takový přesně život je... Tuctový, problematický, bez happy endu, se spoustou náhod a nástrah, která nás ovlivňují a která nás mohou paradoxně i osvobodit.

Tyckin

Tyckin (hodnocení, recenze)

Tak prázdnou umělou předvídatelnou blbost už jsem vážně dlouho neviděl - pokud amíci chtěj dělat romantická dramata, ať se inspirují v Jižní Korei - v tomhle filmu totiž nefunguje absolutně vůbec nic.

na příspěvěk reagoval Badmaniak

jirijost

jirijost (hodnocení, recenze)

Tuzinho

Taky si myslím, v těch mrakodrapech skončilo tolik zajímavých příběhů. Určitě bych byl pro aby se nějaký z nich promítl ve filmu. Stejně jako World Trade Center mám strašně rád, nechápu jak může mít tak nízké hodnocení... 

jirijost

jirijost (hodnocení, recenze)

Krásný film, a ten konec mě fakt dostal. Jak říkáte kvůli němu jsem musel zvýšit hodnocení na plno. 

na příspěvěk reagoval Tuzinho

mija98

mija98 (hodnocení, recenze)

kdyby tam byl jakýkoli jiný konec film by o de mě dostal tak 3-4 hvězdy ale konec?? já na to tak koukala a nevěřila sem vlastním očím...když se začal zvětšovat pohled od těch dvou budov a patisóna stojíciho v okně začala jsem větřit něco podivnýho a když se na tabuli objevilo to datum...fakt boží film :D za onec si zaslouží pět hvězd :) 

Simheona

Simheona (hodnocení, recenze)

Leny27: Není to žádný geniální herec, ale jako muž mi připadá velmi přitažlivý...

Leny27

Leny27 (hodnocení, recenze)

Simheona: Jestli to bylo myšleno vážně, tak s tebou naprosto souhlasím:))

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Emilie a Robert jsou můj další oblíbený filmový pár a příběh o vztahu mezi otcem a synem mě také dost dostal.

Leny27

Leny27 (hodnocení, recenze)

dnes jsem zkoukla RM a musím říct, že Robert se pro tu roli narodil...

filda17

filda17 (hodnocení, recenze)

rockstorm: Hodnotit film jen podle poslouchání je dost ubohé, to ať si raději zapne rádio a diskutuje o tom co se děje na silnicích nebo o tom jaká je předpověď počasí.

Mberush

Mberush (hodnocení, recenze)

rockstorm: aha :-D tak to se omlouvám ........no už sem se lekla :-D

rockstorm

rockstorm (hodnocení, recenze)

Mberush: to jsi špatně četla....ona psala, že ten konec neviděla, jen poslouchala, takže neví co se stalo(neví, protože to datum bylo napsáno na tabuli, neříkalo se) ne, že neví co se stalo 11.září.

roning85

roning85 (hodnocení, recenze)

dobry film... na konci filmu som skoro plakal... mam chut to pozriet este x krat.

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

Riku: Netušila jsem,že budu zajímavá,když řeknu,že se mi nelíbil konec:-D Prostě hned jak jsem to dokoukala,věděla jsem,že to co jsem zrovna shlídla je pro mě obrovským zklamáním.A nejde jen o ten konec.I kdyby tam dali happy end,mě by to prostě neupoutalo..

Riku

Riku (hodnocení, recenze)

nechápu proč všichni whinujete že konec se do toho filmu vůbec nehodí?? jen protože to napsal někdo před vámi tak chce být taky zajímavý tak to opakujete?? jakej konec by se podle vás hodil? nějakej happyend?  náhodou když jsem uviděl WTC a datum na tabuli tak to jsem i opravdu řekl WTF :D celej film byl takovej o ničem takže ani takhle nečekanej konec se mi nezdá že by se tam nehodil... to je snad na tom kdo ten film napíše jakej konec se hodí :) asi jako kdybych řekl že do star wars se nehodil konec protože mi připadá směšnej :)

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

Já myslím,že nikdo není tak blbý..o tom,co se stalo 11.září ví snad každej blb.A i tak pochopím,že si na ten konec někdo stěžuje,mně to tam prostě nepasovalo a celej film mi připadal o ničem:-)

Karush

Karush (hodnocení, recenze)

nie to je smutné, ale to že z 10 ľudí 8 vedia, čo sa v ten deň odohralo,
ale málokto tuší čo sa ododhrala napr. 1.septembra 2004, alebo v roku 1994 v africkej Rwande
pre médiá zrejme nie sú natoľko zaujímavé nešťastia, čo sa nedotýkajú západnej cicilizácie...
o čo hodnota človeka nižšia v Afrike?!?!

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

ja som nepochopila koniec..lebo poriadne neviem co sa stalo...nepozerala som sa iba som pocuvala...prosim zaspoilerujte tu lebo to chcem vediet:D

 (hodnocení, recenze)

úžasný film! Jen mě mrzí, že dnešní mládež nepochopí ten konec. Polovina mladých lidí dnes ani netuší, co se stalo 11. září 2001. Za to ovšem tvůrci filmu nemohou, takže za mě, skvělý film.

T.r.i.s.h.

T.r.i.s.h. (hodnocení, recenze)

líbilo se mi, že ten film opravdu vcelku o ničem není. Takových "obyčejných" příběhů, pro filmové zpracování o ničem, totiž ten den skončil tisíce.

 (hodnocení, recenze)

Tak tenhle film mě docela překvapil. Rozhodně mě překvapil konec. Vcelku na mě film působil dost zmateně. Většina událostí byla jaksi neprovázaná s dějem, možná i trochu nedomyšlená do konce. Mohla bych i říct, že jsem nějak nepostřehla děj, chyběl mi nějaký zásadní moment, kdy bych si řekla 'a o tom to celé je'. Možná by se ale dalo tenhle moment vypustit, když vezmu konec a postavím ho proti celému zbytku filmu. Právě ten kontrast, život-smrt, to, že nic nemůžeme očekávat, především smrt, že život může být krásný i přes to, že se tak nezdá. Shrnula bych to větou: "Nikdy si neuvědomíte co máte, pokud to neztratíte".

 (hodnocení, recenze)

zupanic: myslím si, že k tomu konci to směřovalo celou dobu. Poselstvím filmu bylo ukázat, jak je život krásný a vzácný, proto bychom se měli s lidmi usmířit dokud je čas, protože nikdy nevíme, kdy odtud odejdeme, zda na nás spadne meteor nebo nás v příští chvíli přejede auto.

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

teda...ten koniec sa mi zdal uplne odveci:D ale konecne ten Robert vyzeral normalne a nie jak daky chudokrvny narkoman

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

pro mě táhnoucí se nuda a pak konec,který do filmu fakt neseděl..a navíc Pattison..nechápu,že takové snímky bez pořádného děje jsou tu tak přeceňované..

Reklama

Reklama