Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je dobojováno. Daenerys drtivě porazila vojska Cersei, která sama v bitvě podlehla. Pro Daenerys ovšem dobojováno není. Ne všichni zcela souhlasí s jejími způsoby a jsou ochotni udělat vše pro to, aby se královnou nikdy nestala. Začíná pravá hra o Trůn. (Klajondr)

Videa (1)

Trailer

Recenze (256)

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jaképak finále? Do dvou let očekávám 9. řadu. Chci vidět skutky malé rady, co Arya našla na západě a co vytvořil Jon na Severu. Všechny otravné postavy zdechly a mohlo by být slušné pokračování. Dělám si prdel. Zklamání ani nejde vyjádřit, dostali jsme totální happy end. NK mrtvý,Cersei mrtvá dokonce i Daenerys. Co je na tom bittersweet. Vždyť všichni skončili šťastně a tak jak chtěli. V závěru není snad nikdo se špatným koncem snad jenom ten kretén Torgo Nudho. Asi jsem očekával moc, když jsem chtěl aspoň trochu smutný konec...ale to bych asi musel být fanda Daenerys a to radši chcípnu. No co už, jednou se snad dočkám. ()

Micro41CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to málo prostoru a nutnost ukončit seriál je to obstojný, některý osudy tíživě potemnělý a některý momenty vyloženě stupidní, zbytečný a někdy až trapný. I tak to ale vzhledem ke všem okolnostem vlastně není zklamání. Motivy se obloukem ukončují a happy end není zas tak radostný, jako spíš empaticky hořký. A tenhle pocit hezky rezonuje. Díky za celý seriál. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to máme po osmi letech konec jedné z nejlepších fantasy sériích, která v té osmé začala ztrácet dech. A poslední díl nebyl výjimkou, kdyby tak nehrál na nostalgii a přece jen úspěšně vše uzavřel v hořkosladkém duchu, což je pro mě přece jen pozitivum, neboť náznak demokracie v politice Západozemí už u mě zaváněl odpadovým hodnocením, ale díky Bohu, šlo jen o vtip. Rychlá změna charakterů postav, kvaltování v čase, to vše se negativně odrazilo na kvalitě posledních dílů a zde tomu není jinak. Přesto ale konec mě potěšil a uzavřel to (i když ne tak jak jsem si přál, výhrou nemrtvých) tak, aby to působilo smysluplně a ne chaoticky jako u kdysi Ztracených. Uznale pokyvuji hlavou a snad další seriály ze světa Západozemí se již vyvarují chyb posledních dílů. 85% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snaha o epičnost dílu a příběhu, když bereme v úvahu všechny předchozí scénáristické faily v dílech této série, je neskutečně absurdní. Pokud někomu vadila nelogičnost předchozích dílů, tak tady si bude vrtat do mozku, vypichovat oči a propíchávat bubínky. Slátanina, jakoby sami tvůrci nevěděli, jak to ukončit. Nuda, nuda, nuda, nuda. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ako celá posledná séria aj záverečná časť bola spracovaná výborne, tvorcovia zvážili obľúbenosť jednotlivých postáv a každej našli správne miesto. Určite sa najdú rojkovia,ktorým bude vadiť opravená stena nočnej hliadky akoby žiadny Nočný kráľ cez ňu neprešiel či reakcia nepoškvrnených, ale lepšieho vládcu v Siedmych kráľovstvách nakoniec mať nemohli a tak sa spolu s nimi tešíme. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, v níž se sejde rada vysoce postavených lidí, můžeme za židlí Samwella Tarlyho (John Bradley) vidět plastovou láhev vody. (Sayko)
  • Daenerys (Emilia Clarke) poznamená, že si železný trůn představovala mnohem větší. Jde o odkaz na knižní předlohu, kde je železný trůn skutečně popisován jako obrovský, dokonce s přístupovým schodištěm, též vyrobeným z natavených mečů nepřátel Aegona Dobyvatele. (vojtaruzek)

Související novinky

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama