Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co přišel o ženu při ošklivé automobilové nehodě, se Luke Gibbon (Držitel Ceny Akademie® Cuba Gooding Jr. - Nejlepší herec ve vedlejší roli za film Jerry Maguire, 1996) probouzí v nemocnici a zjišťuje, že jeho kdysi idylický život se ocitl na pokraji zkázy. S implantovaným smrtícím mikročipem a pod pečlivým dohledem ředitele společnosti Hope Industrie (Val Kilmer) Gibsona neustále sužují zvláštní vize a pronásledují výjevy z minulosti, na které si nepamatuje. Jedinou jeho nadějí na přežití je skupina hackerů, která by mohla vědět, jak zastavit nebezpečnou korporaci dřív, než bude pozdě. Ve vedlejší roli se objevuje Michael Ironside (Terminator Salvation). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

Mickalle 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina se vůbec nehodí, nepůsobí jako bývalý voják,ale spíš jako gay veterán. Triky příšerný, logicky a realisticky, taky příšerný. Víc jak dvě hvězdy,by si to asi zasloužit nemělo, jenže ono to má výbornej spád, tak aspoň ,že to rychle uteče :) P.S. ten závěrečnej projev mě dostal do kolen ()

castor 

všechny recenze uživatele

Řekni kde ten Cuba je, co se tady mohlo stát, řekni kde ten oscarový herec je, kde může být. Získání oscarového zlata holt pro mnohé herce představuje kariérní propast. Oscarové prokletí potkalo nejednoho držitele. Sice se jejich cena jistě vyjímá na nějaké naleštěné poličce, Cuba Gooding jr. dostává v posledních patnácti letech vesměs jen nepoužitelné nabídky. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Slušný akční scifi, při kterým jsem se slušně bavil. Samozřejmě nejde o žádný velkorozpočtový trhák, ale já jsem se ani chvíli nenudil a to je pro mě hlavní. Ovšem opravdu asi víc lidí zarazí, když hlavní hrdina několik minut střílí z pistole, ve které nevymění ani jednou zásobník a nebo, když z domova telefonuje a na displey hodin je 13 minut, zatímco když telefonuje za chvílí, tak je na displey 12 minut a třináctka teprve naskakuje. ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Že sú Val a Cuba dávno za zenitom je každému dávno jasné. Že ale klesnú takto hlboko a pokojné béčkové vody, o ktoré sa nikto nezaujíma, vymenia za o dosť plytkejšie céčkové, do akých by sa hanbil vstúpiť aj Steven Segal, to som teda naozaj nečakal. Výsledok? Jedna z najtrápnejších vykrádačských úbohostí posledných rokov. Strašná blbosť a ešte sa celý čas tvári, že má myšlienku. 0% ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Hodně podprůměrná scifárna s těžce mizerným slátaninovým scénářem a nesympatickýma, nehrajicíma hercema. Konec následně otevřel pořádné velké vrata od stodoly pro další pokračování. Ztráta času. 20% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Kuba by už aj mohol začať čítať scenáre, keď sa v nejakom filme rozhodne hrať. Ináč si po účinkovaní v "Armáde jednoho" tento jeho ďalší omyl neviem vysvetliť. Vala Kilmera som už tiež videl v lepších roliach ako s tým príšerným účesom v štýle "celú noc som čumel do ventilátora". Celkovo sa z tohto nepodarku nakoniec vyvinula len prostoduchá reklama na nadnárodné spoločnosti, aj napriek tomu, že snaha bola o upozornenie na to, aké sú zlé. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Cuba Gooding je nasranej, že mu zabily ženu, aby mu mohli do hlavy dát reklamy. Mě by to taky sralo. Film docela zajímavý, akce málo, napětí žádné. Film jede, ale je nemastný, neslaný. 2-3hvězdy 45%. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Příběh o korporacích, které vládnou světu není špatný, ale nic nového pod sluncem v budoucnosti to opravdu není. Celkově průměrné Sci-Fi, škoda jen malého rozpočtu a ke konci radši nepočítejte, kolikrát dokáže Cuba Gooding vystřelit z pistole :o). Plus docela vtipné úvodní titulky. Dalšímu dílu se nebráním. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Sice nízkoropočtové sci-fi, ale to bylo Dark City taky. Chytře vymyšlené, proti reklamám vtipně zaměřené, napínavě natočené. Má to hlavu a patu, což se nedá říct ani o mnohých blockbusterech. Je umění podobný film natočit, aby vypadal jako že je brnkačka ho natočit, přitom každý filmař ví, že právě žánrové filmy dobře natočit jde nejhůř. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se odvažoval ke shlédnutí tohoto bijáku, přiznám se, že spojení Gooding a Kilmer ve mě zrovna přesvědčivý dojem z kvality nedělali, ale nakonec zvědavost přemohla. Musím ovšem uznat, že to je scífko slušné, nijak nákladné, přes to udrží v napětí. Co je ovšem rušivé je otřesný dabing Cuby a poslední zpověď, kdy jsem čekal, že na mě vyskočí Batman, či jinej superhrdina. A kterou pak že Vám připomene pohádku závěrečné rozuzlení ,,vyber si,,?Lepší tři ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Copak s ním necítíš ??" - "Já necítím vůbec nic !! Moje žena je mrtvá a já si ji ani napamatuju !! Zbyl mi jen vztek !!" ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Za pár let budou velké korporace sledovat a řídit úplně všechno. Film je o tom, jak je reklama velká a nebezpečná zbraň. Podprůměrný snímek, který se ke konci tváří jako pilot k nějakému blbému seriálu. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Zase jeden příběh o tom, že světu vládne mocná korporace, která si lidi bere jako pokusné králíky. Z těch nejrůznějších reklamních vizí by mi určitě hráblo. Na štěstí tu je i parta všetečných hackerů, která se dokáže nabourat do systému. Val Kilmer byl opravdu příšerný. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Dobré DTVéčko, které sice mělo k dispozici omezený rozpočet, ale díky vynalézavosti tvůrců, vypadá že bylo třikrát tak drahé. Cuba jako vždy přesvědčivý, Ironside sympatický a Kilmer... No, je docela vtipné, že na obálce dvdéčka vypadá Kilmer jako ze Svatého, zatímco ve filmu má řepu jako bezdomovec a hlavu jako medicimbal. A herecky je na tom ještě hůř. Nerad to říkám, mám ho jako herce rád, ale Kilmer tu hraje fakt děsně. Navíc je vidět, že celou tu roli natočil v jednom nebo dvou dnech a tvůrci ho potom vyčůraně rozvrstvili do celého filmu, aby to vypadalo, že nesleze z plátna. Jinak scénář není originální, ale je solidně napsaný, triky nejsou zlé a Henriksenova fotka na konci potěší. Pokud chtějí natočit pokračování, jsem pro. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Už asi tri roky máme doma čierneho kocúra. Jeho obľúbeným programom je Animal Planet, no nepohrdne ani dobrým hororom a ani béčkom, pokiaľ v ňom hrá Jason Statham. Predvčerom som mu pustil Hardwired a asi tak v polovici projekcie sa z ničoho nič vyzvracal rovno doprostred obývačky. Najskôr som si myslel, že toho chudáčiska trápia chlpy, ale keď vzápätí si demonštratívne odbehol vyvaliť sa na stoličku v chodbe, vytušil som, že takto sa vyjadril ku kvalite tohto filmu. Plne s ním súhlasím. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Znami herci su len prazdnym lakadlom pre divakov, aby sa nalakali na film ...... nudne tempo a prisersne dialogy tomu zaistuju nulu : 0 % ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Jediné co mě zaujalo na tomhle skvostu bylo, že Amerika takhle opravdu může dopadnout. Bude to několikrát zkrachovaná země, kterou budou ovládat megalomanské společnosti. Ale to je tak vše co se mi líbilo. O hlavní hrdiny v podání Goodinga Jr. bych si snad ani neopřel kolo, opravdu je jeho postava hrozně nesympatická, i když se mu stalo to, co se stalo. Prostě režie jako by nebyla a celé mi to přišlo šíleně hloupé a nezajímavé. Dokonce i Val Kilmer, kterému normálně hnusáky a zloduchy věřím mě zklamal. Takže ta jedna hvězdička je snad z milosti. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Cha,cha.Val vypadá ja Simon Lebon a na konci jsem čekal,až Kubovi v rozeznání toho pravého pomůže Slunečník.A vono nic.Jediná pravda je že kooperace a nadnárodní společnosti jsou hnus.40% ()

Reklama

Reklama