Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Diskuze

PozorGranat

PozorGranat (hodnocení, recenze)

Někteří hodnotící si dělají prdel?! Jedni idioti, kteří viděli maximálně trailer, dají "na protest" kvůli negativnímu hodnocení pět hvězd, a druzí idioti, co také film neviděli, dají na "anti-protest" proti první skupině idiotů odpad? Kde to jsme? Rozhodně zasluhují smazání účtu.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

No, bavíme sa o hejtoch. Hejtuješ tu, hejtuješ u hřebejka, kliknem ti na hodnotenia a pol strany odpadov. Akože je to tvoja vec. Pre mňa zábava, nemaj mi to za zlé :)

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Castrator

Reaguju jen na Odpady.. to že někdo dal jen jednu hvězdu mě netrápí.. aspoň něco kladně ohodnotil, ale odpady.. se snad dávají jen skutečným fekáliim... jako je třeba druhý díl Utopím se včera a podobně.. Dávat tomu jen odpad z principu je naprostá stupidita a retardace. Takový lidé by měli okamžitě přijít o svůj účet protože takový lidi... dělají ten špatný pohled na ČSFD. 

na příspěvěk reagoval konvicce, Castrator

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Podle tebe tři, podle mě a jiných odpad, podle jiných pět, další hodnotí někde mezi tím.

 

Proč nepíšete do každé filmové diskuze, že všichni nehodnotili stejně a někdo si dovolil dát "černému" filmu 4 nebo 5 a "červenému" filmu odpad? Lidi mají různý vkus, podle toho hodnotí různě.

Mi to tady začíná připomínat diskuze pod články od Spáčilové, kde se najde skoro pokaždé nějaký blb, který reaguje v diskuzi na jiné tím, že na ČSFD má film x % a tudíž ten někdo, na koho reaguje, je blb, protože by film hodnotil o dost níž, aniž by mu došlo, že to  celkové hodnocení je vypočítáno i z těch hodnocení nízkých.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Allord

Allord (hodnocení, recenze)

carly

Tak tady to mám naštěstí s titulkama (zas až takový masochista abych na to šel s dabingem nejsem). Včera jsem zkoukl první díl, dneska si dám druhý a zítra ukončím maraton (a možná i svůj život).

carly

carly (hodnocení, recenze)

A to som si myslela, ze butthurt crybabies su iba v Amerike. Fakt by ma zaujimalo, kolko z tych ludi to fakt videlo. 

 

A niekto v distribucii mal ten genialny napad, to poslat von iba s dabingom. Si dufam robia srandu. 

na příspěvěk reagoval Inirdin, Allord

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Castrator

Tak jsem si jen tak ze zvědavosti projel ten kinorip.. rychlovku... a vidím to tak na 3 hvězdy. Rozhodně né na odpad. 

Snad jen to finální vtělení a souboj z vojáky konfederace mohl být delší a nové zbraně déle používané. Ty biče mě překvapily asi nejvíc. Implozní granáty ani moc né.. pač z tímhle už přišli v Gosthunter Na jehož sfilmování stále nějak čekám... :)

Ale jak říkám, rychle jsem to projel... takže z děje toho moc psát nemůžu. Mimo to že ten kinorip je vcelku dost nekvalitní. Nechám si to raději až na SKUTEČNÉ KINO!  Postavy mi zas až tak špatné nepřišly... až na tu uvřeštěnou černou ochechuly kterou mohl hrát klidně i chlap.. :D

na příspěvěk reagoval Castrator

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Stačí aby se na ten tracker dostal někdo od společnosti, která film distribuuje, opsal si ip adresy lidí, kteří film sdílí, a jsou slušně v hajzlu. To někomu stojí frajeřit tím, že sdílejí film před premiérou a riskují postih a pokutu? uložto bombardují kvůli každému uploadu ještě měsíce po premiéře, někdy i roky, a tady a u jiných ripů nejdou přímo po lidech, co film sdílí. Divný.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Aha. No já se divil, že tu bylo asi 50 hodnocení a další den stovka. To jsem nevěděl, na české torrent stránky vůbec nechodím, jsem překvapen, že jsou vůbec tolerovány a nikdo po nich nejde.

Jak jsem napsal, komu film připadá špatný i na tom camripu, tak mu bude připadat špatný i v kině, protože špatný je tím, jaký je, ne jak vypadá. Tohle není Mad Max, ale "komedie".

V Čechách jsem, ale jak to souvisí s tím camripem?

 

 

Jeden z největších hejtrů na ČSFD píše o dětech, co rády hejtují, že by sebereflexe, Tomášku?

na příspěvěk reagoval Prometheus69

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Do 28.7. si tady ještě pár lidí bude hrát na L.H. a kydat exkrementy ve velkém. Pak nastoupí lidi, kteří bohužel přispějí na tenhle paskvil a část z nich bude stejně filmem znechucená a raději udělí vyšší hodnocení.

Zatím se bavím reakcemi, nehodlám film nikdy vidět, natož hodnotit, z mé strany od začátku bojkot, ale v diskuzích se evidentně pobavím více než v kinosále a navíc zadarmo. 

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Prometheus69

"Ta poslední pizda aspoň na tom v kině byla... ale, vůbec se neobtěžuje hodnotit i 3D.. z čehož je možné usuzovat ževiděla tak akorát kinorip!"

V USA ještě premiéra nebyla, tak jakýpak kinorip?;-) Vzhledem k událostem na pirátské scéně teď bude přístup ke kinoripům obecně nějakou dobu asi složitější.

Když jsme u těch kinoripů, tak já se přiznám, že jsem v minulosti asi dva filym viděl, ale nehodnotil jsem, dokud jsem film neviděl znovu v pořádné kvalitě. Ale u tohoto snímku, Krotitelé duchů (2016), kdybych viděl jeho rip, bych hodnotil stejně jak jsem hodnotil. Tomu totiž nepomůže vůbec nic. Já z toho nemám škodolibou radost, jsem radši, když je film kvalitní, abych se u něj pobavil, nebo se u něj pobavil vícekrát, proto hodnotím prost emocí.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama