Reklama

Reklama

Dítě Bridget Jonesové

  • Velká Británie Bridget Jones's Baby (více)
Trailer 1

Utrpení největší smolařky v dějinách dosud neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. Jak název třetího dílu slavné série napovídá, tím hlavním malérem bude tentokrát neplánované těhotenství. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když naprosto netuší, s kým počala. Jak se to rýmuje s faktem, že je stále bez chlapa? Celkem jednoduše. Stačí v doprovodu kolegyně navštívit odvázaný hudební festival a v jeho průběhu se vyspí s pohledným cizincem (Patrick Dempsey). A když se záhy na jedné společenské akci na vlastní tělo přesvědčí, že stará láska (Colin Firth) nerezaví, byť před pár lety definitivně skončila, je „štěstí" hotovo. Protože jí s rozluštěním zapeklitého rébusu nepomůže ani lehce cynická gynekoložka (spoluscenáristka Emma Thompson), ocitne se Bridget ve velmi nezáviděníhodné situaci. Jak seriózní právník Mark Darcy, tak úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Quant se sice k situaci postaví jako praví chlapi, odhodlaní s Bridget a jejím potomkem vytvořit spořádanou rodinu, to ovšem netuší, že jejich šance na otcovství je přesně padesátiprocentní. Jak se blíží termín porodu, Bridget cítí, že bude muset s pravdou ven a hlavně že si bude muset vybrat, komu bude její dítě říkat „tatínku". Normální člověk by poslal oba dva na testy otcovství. Jenže Bridget Jonesová není normální, ale výjimečná. (CinemArt)

(více)

Recenze (613)

PanIncognito 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení! Kvalitní komedie u které se smějete. Nepřehlédnutelná gynekoložka a celkově slušné osazenstvo, včetně Renée Zellweger, která má na Bridget monopol, překračují veškerá očekávání z filmu. Sympatická zmatkářka zvedá reputaci po druhém dílu, na úroveň dílu prvního. Opravdu dobré a to nejen pro dámy. Nyní bych rád něco k dabingu (byť to patří spíše na Dabingforum.cz), neboť ten je požitkem. České znění tomuto výbornému snímku vůbec neškodí. Díky výborné režii dabingu a působivým výkonům herců (především Martiny Hudečkové) si myslím, že jeden z kandidátů na Ceny Františka Filipovského je jasný. :DD (viděno s dabingem) ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 70%, - /ten děj byl zase romanticko - o ničem s happy - endem na konci a úvodních cca 30 - 45 minut docela ostrých, až vulgárních/, + /všechny narážky včetně hipsterů a spol. byly docela trefný, hudba byla obstojná a bylo to docela vtipný, jo, bavilo to/, hodnocení - stárnoucí britský gentleman, rozverný Amík, co nahradil Granta, kterýho jsme pohřbili a stále stejně cáklá, bezdětná, stárnoucí panna Bridget se snaží o děcko a rodinu, nakonec docela obstojná, vtipná, ikdyž občas docela sprostá romantická komedie, ve které jsme konečně, s jistým zpožděním na starý kolena Jonesovou provdali a navrh přidali haranta, šlo to, nebylo to nejhorší ()

housba01 

všechny recenze uživatele

Měla jsem docela velké obavy, jaká bude třetí Bridget, jelikož mě trailer vůbec nezaujal a nepřišel mi vtipný a obávala jsem se velkých trapností. Nicméně ve filmu tomu tak nebylo a bylo velmi milé překvapení s jakou lehkostí dokázali natočit třetí film. Na Reneé je sice vidět pár plastik a faceliftů, ale to musím pominout, jelikož rozmezí které dělí první a třetí film je 15 let. O vtipné momenty nebylo nouze a bylo jich opravdu dost. Hodnotím film jako veliké překvapení. ()

Tempter 

všechny recenze uživatele

Snad nejhorší film, který jsem v poslední době dokoukal do konce. Hrdý na to nejsem. Tohle že byl britský film? Ne, strašlivá kombinace Poledňákové s Troškou Haliny a asi 10-ti tun trapnosti. Prostě film pro kategorii žen, která se nazývá "diblík". Marně jsem přemýšlel, proč 43-letou ženu hraje stařena a pak jsem na to přišel. Právě proto. Dal bych odpad, ale to bych pak nemohl napsat toto varování. ()

ErzebethB 

všechny recenze uživatele

"Je to jako se koukat na oblíbenou hospodu v plamenech....." Začátek filmu je svěží, relativně vtipná podívaná. Jakmile začne být ale Bridget zase tou starou, trapkou film ztrácí na lehkosti a zajímavosti. ()

hupicek 

všechny recenze uživatele

Za mě dobrý ,bavila jsem se. Emma Thompson roli vystihla naprosto dokonale, je skvělá téměř ve všem co hraje 😀 Suchý anglicky humor nemá chybu. Škoda že po těch svých plastikách Renée už nemůže dát svému vyrazul to, co před tím ()

BranuliQ 

všechny recenze uživatele

Obrovské prekvapenie. Komédie určite nevyhľadávam, ale toto sa podarilo. Bridget Jones je späť a to v plnej paráde a to až tak, že skvelú prvú časť odsúva až na druhé miesto, a to je niečo, čo by som naozaj nečakal. Opäť skvelá Zellweger, výborné gagy, naozaj komické situácie a plusové body idú tiež za podarený soundtrack. Výborne som sa bavil. 90% ()

hanalex 

všechny recenze uživatele

Kouzlo fenomenu Bridget Jonesová je v tom, že mne při shlédnutí jakéhokoli pokračování nenutilo nic ke srovnání s ostatními díly. Prostě to byl originál s již hranými figurami. Půvabná oddechovka z níž mi některé repliky utkvěly pro svoji originalitu, a řekněme narovinu - inspiraci. ()

Ricky.Bobby 

všechny recenze uživatele

1. Díl sem asi viděl před mnoha lety a vůbec nic si z něho nepamatuju a 2. Díl sem ani neviděl ale tento díl byl hezký, taková příjemná oddechovka která umí i rozesmát a nenudí. Jenom sem se lekl jak Zellweger zestarnula, já jí snad naposledy viděl v Já, Mé druhé Já a Irena. 7/10 ()

jaHanicka 

všechny recenze uživatele

Konečně díl Bridget Jones, na kterej se dá koukat. I když je to místy až moc naivní a patetický, je tam dost vtipných i nápaditých scének, často takových, jaký se můžou stát prostě jedině takové krávě, jako je tahleta. Kupodivu je to ale film, kterej nepřepnu jinam, když na něj v televizi narazím. A ohromnej bod navíc za Emmu Thompson (co bych dala za takovou doktorku :-D ) a taky za Dempseyho (protože je prostě sladkej) ()

Monika95 

všechny recenze uživatele

Bridget miluju, a sranda byla i tady - hlavně v restauraci při seznámení s pány se skutečností, že to je pade na pade :)) a lékařka v nemocnici taky top :)). Ale v prvních dvou dílech se mi Renée líbila víc i jako buclina. :) ()

Petra.Dusbab 

všechny recenze uživatele

Za mě lepší než jednička i než dvojka. Patrick Dempsey úžasný, to samé Renée Zellweger a Colin Firth. U mě tedy určitě ne zklamání, ale naopak, vtipné, taková oddychovka 9.5/10 ()

Pavlis.xxx 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dílům dost nereálné, vtipy tlačené na sílu a zbytečně vulgární. Jednička byla dobrá, dvojku jsem překousl, ale tohle je už potřetí vyvařená polívka doplněná Sheeranem. Čekal jsem něco trošku jiného. I když jsem kluk tak ty vulgarismy mě po chvilce přímo iritovaly. Nechápu, že jde natočit 3krát stejný film o tom samém. "Hloupá" tlusťoška v jedničce byla nejlepší a bavila, ale tahle 43letá mařka co chce furt jen "šukat" a snaží se být strašně cool fakt nebaví. Ani v prcičkách, kde se řeší jen to jedno takhle nemluvili a to už je co říct. Neřekl bych, že je to zbytečný film, ale museli by to pojmout jinak. Tohle je vaření z vody a jen to dokazuje, že vysoké hodnocení neznamená, že je film dobrý. ()

Rindi 

všechny recenze uživatele

Na odpad to úplně není, ale víc než na jednu hvězdu taky ne. Stupidní dialogy, hloupé rádoby vtipné hlášky, příšerný dabing, dokoukat do konce jsem to nezvládl. ()

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama