Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maggie odjíždí do Alexandrie, aby zabila Negana a pomstila tak krutou vraždu svého muže. Vážně zraněnému Rickovi se na poslední chvíli podaří utéct před mrtváky. Rozhodne se je odvést na rozestavěný most. Most však nechce spadnout a mrtváci se blíží... (TV Prima)

Recenze (36)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY: Za mě nejlepší díl TWD, a zároveň nejemocionálnější. Chtěl jsem to říct až na konci série ale řeknu to teď. Starý dobrý TWD je zpět! Rickovi halucinace mě naprosto odrovnaly. Shane, Hershel a Sasha, bylo skvělý je zase vidět. Scéna s Maggie a Neganem byla taková jako v komiksu, a za to dávám velký plus. Závěr kdy všichni běžely odlákat mrtváky, a kdy Rick následně odpálí most, byla výborně vygradovaná, se skvělou hudbou. Ve chvíli kdy Daryl začal brečet, tak jsem se neubránil slz. A přiznávám se, nikdy jsem u TWD nebrečel. Myslím že každý po téhle epizodě bude mít rád Jadis. A ještě jedna věc k tehle scéně. Ve chvíli kdy začala ta hudba tak mi to přišlo jako by tvůrci říkaly: haha nachytali jste se co?! U toho jsem měl úsměv na tváří. Ricka se už nejspíš v seriálu nedočkáme, ale četl jsem že se chystá filmová trilogie a tam bude příběh pokračovat poté co vrtulník odvezl Ricka, jsem na to moc zvědavý. V seriálu je teď časový skok 5 let, takže to jen potvrzuje že se už nevrátí. Velká Judith se mi moc líbí těším se na ni. Jde vidět že tvůrci myslí na diváky, a tak nám naservírovaly hned po celé epizodě upoutávku na zbylý 3 epizody než bude opět pauza. Šeptači jsou konečně tady!!! ()

Kaneyo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizódu hodnotím bez záverečnej scény, ku ktorej sa o chvíľu dostanem. Jedna z najlepších častí TWD. Emócie, atmosféra, kamera boli vyburcované natoľko, že miestami som sa pristihol ako to všetko sledujem s pootvorenou sánkou. Od začiatku tohto seriálu som dokonca po prvýkrát aj nechcene aktivoval svoje slzné kanáliky, ktoré vyprodukovali jednu-dve kvapky. Masterpiece na tretiu - až sa pýtam, či scenáristi písali materiál k 7. a 8. sérii pod vplyvom iného materiálu. A k tej záverečnej scéne. Bol to šok. Bol som zmätený ako kilo cukru v polkilovom sáčku a nemám ani len najmenší odhad či v ďalších častiach sa presunieme o pár rokov dopredu alebo bol to len nevinný teaser, ktorý mal naznačiť čo sa bude diať o pár častí/sezón (?). Každopádne to vyzerá, že tvorcovia si pre divákov pripravili snáď najväčší zlom v histórii The Walking Dead a dá sa očakávať "tvrdý reštart" seriálu. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

What the fuck ????? Po nevydařené 8 sérii začne 9 série která se rozjede konečně zase celkem solidně a hned po pár dílech to zazděj odchodem nejlepší a nejvýznamnější postavy seriálu, a základním stavebním kamenem celého seriálu. Závěrečný cliffhanger mi pak jen otevřel ústa. Rick Grimes je prostě jedinečný a nelze nahradit a běž něho není seriál. Pokud se Andrew Lincoln opravdu rozhodl skončit, měl být Rick zabit. Velkolepě, emočně, drtivě s důstojným rozloučením, které okamžitě omámí miliony diváků. Ale že ho unese nějaká špína kdo ví do jaký prdele, ostatní si myslí, že umřel a skončí to už velkou Judith, takže hned další díl už je na Ricka zapomenuto, tak to je opravdu ubohý shit. Rick neumřel, takže co se s ním stalo ? Tělo nenašli takže to jen prostě přešli a ted po 6 letech příběh pokračuje jakoby nic ? Žádné rozloučení, památka. To mě přijde jako dost pitomé zakončení kultovní postavy seriálu. Za vynikajícího Ricka a jeho díl 4* jinak by to byla hvězdička jedna. ()

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I FOUND THEM. Pamätná veta v rozlúčke s hlavným ťahúňom a ikonickou postavou všetkých seriálov, ktorá si prešla mnohým a s ktorou sme prežívali toľké roky. Rick je tá najlepšia postava, taká, ktorá tu už nikdy nebude. Heroický záver je grandiózny, toto je ta pravá obeta, ktorú si zaslúžil. A vôbec ma nevytočilo, čo bolo potom, pretože jedného dňa (a hádam, že ten deň čo najskôr príde), sa Rick opäť vráti. Priznám sa, že po prvý krát som aj uronil slzu, dopomohla tomu aj obrovská nostalgia. Krásne, a zároveň veľmi smutné. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbehovo skvelá časť. Len škoda, že Rick Grimes je človek, ktorý žije, aj keď by iný už 50x vykrvácal, on kvapká a kvapká a kvapká, a ide a ide a ide... početné bezvedomia, z ktorých keď sa preberie, tak "stádo" kráčajúcich mŕtvych je od neho ešte o kúsok ďalej, než v momente, keď do bezvedomia upadol. Tvorcovia si v tejto časti vybrali a obsah v obrovskej miere prevládol nad formou. A ten záver... ()

Galerie (59)

Zajímavosti (14)

  • V čase 27:49 si může všimnout mezi mrtvými na pravé straně režiséra, producenta a hlavního maskéra zombíků Grega Nicotera. (BROKEN_)

Reklama

Reklama