Reklama

Reklama

Tolik očekávaný mezikomunitní jarmark je slavnostně zahájen. Zástupci všech komunit se schází, aby podepsali dohodu o vzájemné pomoci a spolupráci. Nikdo však ještě netuší, že tyto chvíle štěstí a radosti budou draze vykoupeny několika životy jejich přátel a rodinou... (TV Prima)

Recenze (31)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr dílu byl kulervoucí, ale 3/4 epizody se nic nedělo, takže nemůžu víc. A 4* jsou fakt jen za ten konec, tohle byl jinak obyčejný 3* díl. Každopádně k dílu, tak alfa je totální k*nda, rozpárat na cucky málo. Nevím jestli autoři chtěli nějaký extrém, ale tohle je spíš stupidní pošahaná pizda, ženská, která se hodí do blázince. Žádný kvalitní záporák, jen vymaštěná hlava s principy naprosto nelogickými a antihumaními. Zachovat si lidskost je v tomto světě těžké, ale tohle je trošku úlet. Další věc co se mi nelíbilo bylo provedení tohoto dílu. Tohle mohl být infarktový nářez místo toho nám neukázali nic. Nesmyslně odlákala Daryla a jeho skupinu do lesů jen aby mu řekla, že na něho čeká překvapení. Budiž, ale nevíme jak dostala těch 10 popravených, nevíme jak se dostala dovnitř, kdy to proběhlo apod. Místo 45 minut keců o nepodstatném jarmarku mohla být napínavá epizoda s naprosto vehementním a drsným zakončením. A v neposlední řadě, to úmrtí to je už moc. Tim si autoři tak neskutečně podkopávaj nohy, protože zabíjejí nejlepší postavy a postavy k hovnu tam zůstávají. Během 10 dílů přišel seriál o to nejpodstatnější. Skončil Rick, bezdůvodně a bez vysvětlení, pak odešla Maggie a úplně stejný problém :D , hned potom Ježíš, ta smrt byla ubohá.. karatista jako sviňa a pak ho sejme nějakej ubohej šmejd :D, teď Enid a Tara :D to jako fakt ? Glenn je dead, Abraham, Hershel, T-dog, Carl, Shane. Vzhledem k tomu že král mě nezajímá, Carol od začátku moc nemusím, otec mě nebere, Eugena taky nemusím, tam je momentálně jen Daryl Dixon, Michonne a možná Rosita. To je teda paráda !!. Má cenu to sledovat dál???? Když si vzpomenu na první 3 řady, tak se mě vybaví TWD jako nejlepší zombie projekt všech dob. Pak to pokračovalo taky skvěle do příchodu Negana. Pak už to táhl jen Rick za pomstu za ostatní. Kudla do srdce byla tím, že ho nechali na živu a druhá odchodem Ricka. Tohle co je teď už není TWD !!!! Tohle už je jen další seriál ze světa zombie. Škoda ()

Reklama

Vabr

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER! SPOILER! SPOILER! Pokud někdo čte dál a neviděl tento díl, tak je trubka. Nechci moc rozebírat. Přijde mi nesmyslné, že skoro všichni tady oplakáváte Taru, zatímco v díle Město žen jste na ni kydali špínu. Lidi psali o tom dílu, že je dost zbytečný, o ničem s vedlejší postavou a nezajímavý. Podle mě to byla topovka. Zajímalo by mě, jestli se ten čerňoch vrátí. Tara je za mě 3. nejlepší postava z celýho TWD. 2. je Andrea a 1. je Beth. Je mi úplně jedno, jestli mě za to zkritizujete, ale halvní postavu v TWD stojí za nic. Z Daryla se každej může po*rat. Je samotářskej, někdy nevrlej a divnej. Rick je taky zlatíčko ČSFD. Je nepříjemnej, hloupý chování, špatný nápady, proslovy jak prezident, je to blázen, neumí si vychovat dítě/děti, neumí ani zabít Negana a vůbec nechápu, že ho nikdo nechce nahradit jako vedoucího. Ten se beztak vrátí, protože by byli všichni moc smutní a sledovanost by rapidně klesla. Vím, že tohle zní jako recenze na celý TWD, ale mně to je jedno. Teď zabili Taru, Beth je taky mrtvá, Andrea taky, na 4. místě Denise taky, na 5. místě Sasha taky. Mrzí mě i smrt na kůlech tý šprtky Enid a trochu Henryho. Ti šeptači jsou dost uboží padouši. Nechápu, proč si vyhradili hranice, když se pořád stěhujou - to nedává smysl, to by se museli jedině stěhovat asi jen o 10 m. Nechápu, jak je z těch slavností mohli unýst tak lehce. Hlavně jak ta Lýdie blábolí něco ve stylu, že stačí zakřičet a oni přijdou. Hlavně jsem chtěl nadávat na smrt Tary(ho) a lidí, kteří jí nadávali a najednou mají zlomený srdíčko. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To že aktuální tvůrčí dohled po kvalitativním sešupu posledních sérií dokázal pohřbít jedny z nejlepších záporáků předlohy a udělat z nich v podstatě jen a pouze docela povrchní maskovaný white trash, to už samo je k zamyšlení. Když ale dojde na jednu z nejpamátnějších a nejděsivějších scén komiksu která by všechno mohla vykoupit, tak se i přes prvoplánovou šanci šokovat budou tvůrci držet ještě takhle zkrátka a pošlou na porážku jen v podstatě vedlejší aktéry? Nemluvě o tom, že samotný akt ve výsledku vlastně ani nedává moc smysl. Pořád si říkám, že lámat na tímhle seriálem hůl je škoda ale takhle pomrvené a rádoby šokující momenty, které jsou jen hodně slabým odvarem jak předlohy tak řad minulých mě jen přesvědčují o opaku. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Říkal jsem si, proč má epizoda už od začátku tak divný podtón a to co přišlo... No do háje! (Ve skutečnosti řečeno 10x drsněji a sprostěji.) Jestliže poslední díl 7. série šokoval, tenhle jej předčil mnohonásobně. Po dlouhé době jsem chvíli doufal, že to je jen zlý sen. Celkové shrnutí si nechám po dokoukání, ale pokud jde o emoce, tato epizoda je v nich vrcholem ze všech dosavadních sérií. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o první epizodu, ve které vidíme sníh. (Duoscop)

Reklama

Reklama