Reklama

Reklama

Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

LihO 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu bola fakt dobrá, celkom ma to vtiahlo do deja, zaujímavo spracované, fajn hudba, dej sa točil hlavne okolo sympatickej Liany Liberato. Druhú polovicu som vnímal podstatne horšie, bolo to príliš psychologické, postavené na dialógoch, dej sa takmer vôbec nevyvíjal a priveľa pozornosti sa venovalo postave otca. Celkový dojem z filmu mi však ostal celkom dobrý ;) ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Takhle to vypadá, když se opravdu silné téma dostane do špatných rukou. Vím, že internet je zrádný a že čtrnáctileté holky toužící po lásce uvěří komukoliv, kdo jim napíše, jak je krásná, úžasná a výjimečná. V tomhle věku se určitě většina dívek občas chová hloupě, ale tohle byl vážně extrém. Přitom stačilo málo, trochu pozměnit scénář tak, aby hrdinka nevypadala jako sedmiletá holčička, aby tomu divák mohl opravdu uvěřit a nemusel pořád nad vším kroutit hlavou, rázem z toho mohl být úplně jiný film. Tento příběh se totiž rozhodně může stát, ale tady je vážně špatně podán. Ke konci se celý film snaží přitlačit, ale na mě to nezafungovalo a hlavně úplně emočně minulo, což je u tohoto tématu asi chyba. Promarněný potenciál, nicméně herecké výkony dobré, nejvíce se mi líbila Catherine Keener. ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

V mojom komentári prezrádzam nejaké maličkosti z deja, len aby ste vedeli ..... Chlap, ktorý zmanipuluje o dvadsať rokov mladšiu (14) dievčinku, aby sa dobrovoľne nechala prefiknúť, je nepochybne hovädo, zaslúži si pár zlomených kostí a nejaký ten čas strávený v base. Rodičia a FBI, na strane druhej, ktorí do dievčinky (presvedčenej, že práve absolvovala prvé romantické milovanie so spriaznenou dušou) hustia, že bola znásilnená a zneužitá pedofilom (aj keď pre tých je 14 rokov už dôchodkový vek) je vec iná. Toť dilema. Sklamanie z prvej lásky alebo trauma na celý život spôsobená znásilnením? Keby u nás nabehla nejaká vládna sila na každú štrnástku, ktorá mala sex so starším chlapom a chcela od nej detaily, oblečenie a výtery, to by bol šrumec. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSI JEDINÝ KDO MI ROZUMÍ“...,,CÍTÍM K TOBĚ TO SAMÉ, ANNIE“..... /// Sehnat přítele je dneska fuška. Annie má štěstí! Ten její - na ,,chatu“ je milej, chytrej a... to vlastně stačí. Určitě by si dobře rozuměl i s jejím tátou (kurvaže, dyť jsou stejně starý!). Je prostě dokonalej! Film jako ALARM? Nikdy jsem nebyl 14ti letá holka a v jejím věku jsem na ,,chatu“ jezdil pařit (byla taková dřevěná s okýnkama a ...prostě domeček!). ZNEKLIDŇUJÍCÍ? Koukat na uchyláka, jak balí mladou (malou) holku (nepište mi holky, že nejste malý!), pak na ty kolem, jak je to sere a jí to nesere, pak to sere jí a ty vostatní taky, aby to nakonec nesralo nikoho a skončilo to šťastným fyzikářem..... Příběh odsunuje filmařinu do pozadí (každopádně z tý L.Liberato by něco bejt mohlo, jestli ji nějakej perverzák...). Neříkejte mi, že to takhle u vás funguje? Že je chování obyčejných lidí kolem mě horší než všichni perverzáci světa! Jo, emoce jsou, ale nevím, jestli jsem očekával zrovna tenhle ,,druh“. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mé lásce po ,,síti“ nefunguje kamera (ta webová...). 2.) Nevím, jak se dneska balej 14tky. 3.) Chtěla bych si zase popovídat se svým perverzákem. Jak se má, co máma, pes.... 4.) Mám dospívající dceru a hledám důvod k zabavení počítače z dětskýho pokoje. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.2/10] | me: Trailer lákal diváka na niečo mrazivé, ale v celkovom dôsledku je to "iba" psychologická dráma postavená na výborných hereckých výkonoch a dialógoch týkajúcich sa jednej a tej istej ústrednej témy. Práve preto môže dôjsť pri očakávaniach akého si thrilleru možno až k pocitom nudy, resp. k sklamaniu, pretože napätie, ktoré sa na začiatku pekne kryštalizuje postupom času mäkne a ostáva už len psychologický pohľad na jednotlivé charaktery a ich spôsoby akými sa vyrovnávajú so vzniknutou situáciou. Takže odporúčam vypustiť predstavu thrilleru pred pozeraním tohoto snímku z hlavy a človek si tak odnesie príjemný herecký zážitok s určitým odkazom a hĺbkou. Ja som očakával niečo trošku iné a tým sú aj moje konečné dojmy ovplyvnené, celkový pocit je ale dobrý. [3 a pol *] ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Když si Will (Clive Owen) píše s neznámým mužem na interentu, jde o autentickou konverzaci mezi uživateli "fleet_captain_jaime_wolfe" a "sadlilgrrl" převzatou z webu www.perverted-justice.com. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama