Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější služební cesta všech dob je teď ještě bláznivější, protože přináší více divokých scén, šílených výstřelků a neskutečné legrace! Ed Helms (Pařba ve Vegas, Pařba v Bangkoku) a John C. Reilly (Bratři z donucení) vévodí hvězdnému obsazení komedie, která ukazuje, co se může stát… když se pojišťováci utrhnou ze řetězu! Nesmělý Tim Lippe (Helms) vyráží do “velkoměsta” Cedar Rapids na důležitou konferenci, kde mu k jeho smůle zkříží cestu zkušený vymetač večírků (Reilly). Netrvá moc dlouho a Tim už se domáhá vstupu na party, nahý se koupe v hotelovém bazénu a podléhá kouzlu svůdné mámy od dětí. Jestli Tim tenhle víkend přežije, jeho život nikdy nebude jako dřív! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (67)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Ed Helms ve filmu od ,kterého jsem čekal nějakou ulítlou komedii ( nemůžete se divit po pařbě ve Vegas),ale naopak jsem viděl snímek milý ,snímek o jednom pojišťováky co přijde na to,že ne každý je tak poctivý a dobrý jak se tváří.Pár vtipných momentu se tu najde,ale určitě bych neřekl ,že je to čistě komedie.Navíc potěšila chvilková účast Sigourney Weaver.Za mě tedy celkově 55% a tři hvězdy. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Herecký obsazení slibovalo hodně, výsledek je takovej průměr. Ale kdo zažil nějaký firemní večírky a team buildingy, tak ho tenhle film musí snad aspoň trochu pobavit. Všechny ty proslovy a nejrůznější soutěže, který měly vylepšit pokřivený vztahy na pracovišti, jsem zažil mnohokrát taky. Tohle mě celkem bavilo. Sice tam nebyly ani žádný momenty, který by vyloženě stály za zapamatování, ale viděl jsem to tak na slabší 4 hvězdy. Jenže to pokazil tradičně závěr. Začíná se moralizovat a následuje jedno profláknutý klišé za druhym. Takže nakonec je to za 3. Ale myslim si, že film je tady trochu podhodnocenej. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Netajím se svou upřímnou nenávistí k usměvavým pojišťovákům a ani tím, že s těmi nejotravnějšími nadšeně vytírám podlahu na chodbě. Pokud by mne však navštívil opilý agent Ziegler, tak jsem si jistý tím, že prožijeme nezapomenutelnou noční jízdu a ráno budu mít sjednané nejen životní pojištění, ale i úrazovku na papouška, pojištění domácnosti proti vandalismu emzáků a revoluční pojištění tújí proti útoku tučňáka patagonského. Ziegler mne totiž baví svou dokonalou uvolněností, ale je v podstatě jediným, kdo táhne směrem k zábavě tento jinak průměrný snímek o srazu superhrdinů - Pojišťomanů. ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Mám rád takéto malé filmy vsadené do podobného prostredia, ale marketovať to priamo ako komédiu bol omyl, lebo som si k Cedar Rapids aj sadal s očakávaním komédie a dostal som stredne úsmevnú feel-good-slash-rediscover-your-youth dramedy, alebo čo to je vlastne za mix. Ed Helms tu hádam zase len hrá Andyho Bernarda, akurát že asi tak desať rokov po Office, keď sa rutinou prepadne do konformity a musí sa znovu otriasť, no to isté by potreboval i samotný film. Páčil sa mi vizuál, ktorý zvýrazňoval jeseň a jej paletu, páčil sa mi ten malomestský poisťovácky mikrokozmos, ale nepáčilo sa mi, že z neho Arteta nič zaujímavé nevyťažil, keď sa mu núkali neraz možnosti. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Začnem stroho, nemáam rád takéto filmy o ničom, kde hlavný pseudohrdina, ktorý je trošičku "pomalší/jednoduchší" (na oko) dostane do rúk veľkú "zodpovednosť", príde všetkému na kloub a následne sa zachóva (ako inak) nanajvýš správne. Pravdou je, že poisťovakov obzvlášť nemusím. (hotová zmluva s diablom) a táto "komédia" je koniec koncov ťažko pod hranicou priemernosti. Ed Helms sa poriadne sekol, bohužiaľ Ed. 2/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • V meste Cedar Rapids sa narodil napríklad Elijah Wood, známy ako Frodo z trilógie Pán Prsteňov. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama