Reklama

Reklama

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (286)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Neskutečně plochý film. Komedií bych to nenazval vtipné tam není skor nic (Vyjma prvních 5 minut než se seznámí). Nechápu co všichni na Katherine Heigl vidí není ani vtipná ani herecky nadaná její výkon v 27 šatů stál za hovno výkon v Zbouchnuté též a tady je to opět to samé. Vtipy typu mluvím jak Antonio Banderas jsou asi tak vtipné jako když jedete v autobuse s řidičem a prdnete si a ptáte se to jsem byl já :-) takže vůbec. Nemluvě o tom že nechápu proč musí dávat poslední dobou do komedií samé fetování šňupání a podobné to je jako moderní nebo co. P.s. varování obsažen fekální humor (pozvracení od dítěte pomočení od dítěte) ale ten humor je tak blbě zasazen že to vtipné není vůbec a je samoúčelový. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle byla z mého pohledu tuctová americká romanticko- rádoby dramatická komedie. Vcelku nesourodým přátelům je závětí zesnulých přátel svěřeno do opatrovnictví jejich osiřelé dítě. Z přátel se stane pár a z důvodů různých závazků vůči zesnulým rozhodne opatrovnictví neodmítnout a roční Sophii adoptovat. Jelikož se jedná o jedince, kteří dítě nikdy neměli nabízí se celá škála vtipných scének s batoletem. Prakticky si projdou vším, čím čerství rodiče. Jen s tou výhodou, že dítě už není kojenec. Jenže - neutuchající pláč, bitva s krmením či pokakakná a smrdutá plínka byla ve filmech tolikrát, že scénky připomínají stokrát slyšený vtip. Lecos je tu ztvárněno tak moc rádoby legračně, až je to trapné. Tu romantiku má ve filmu zajistit vzájemné vzplanutí adoptivních rodičů kteří spolu žili jen na hromádce a ke kterému nakonec dojde. Nejsem tu za kecala, divák to čeká už od půlky filmu... Zkrátka na pohádky jsem už starej a půlku jsemt oho viděl dřív a jinde. * * ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Celkovo obsahom to nebol márny film, ale niektoré vsuvky mi ho posunuli výrazne dolu. U Heigl som zvyknutý na primitívne komédie a hoci tá stupidita šla čiastočne bokom, predsa len vtípky s grcaním a hovnom na tvári mi prišli veľmi negustiózne. Hlavne teda to hovno, to som sa už pogrcať šiel sám. Ale čo je ešte viac na grc, to sú nenápadné narážky, repliky a akoby bočné neviditeľné linky, v ktorých ale pozorný divák zistí, že 1) najväčší odborníci na výchovu detí sú homosexuálne páry, 2) pri adopcii a osvojovaní detí je najmenší problém u transsexuálov - to potvrdzuje aj údajná sociálna pracovníčka, že sú to úžasní ľudia a spoločenské vzory. Takže vďaka propagande trpký pocit, ale to aj z toho, že to dieťa vlastne muselo dosť času pretrpieť - polovicu času tam neustále a reálne plače, mne osobne by bolo ako hercovi z toho na nič. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Relativně dojemné rodinné drama o dvojici lidí, co se nemá nijak v lásce a náhle spolu musí vychovávat malé dítě. Nebylo to špatně udělané, ale ve všech ohledech zcela průměrné. Jakožto komedie takřka nefunkční, neboť jsem se smál pouze u scény s taxikářem. Romance celkem ušla a z tohoto pohledu bylo dílo i celkem příjemné. Za velký klad také považuji fakt, že scenáristé dokázali solidně zahrát na pocity. Nicméně tohle prostě nestačí a já se tak ve výsledku rozhodoval pouze mezi dvojicí hvězd okolo 50% Za celkovou předvídatelnost a nudu která zde místy panovala bych se nejraději přiklonil ke spodní hranici, ale jinak jsem měl pocit ze sledování poměrně dobrý a za ten doják nakonec dávám slušné, ale slabší 3 hvezdy. 55% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušné vyprávění o dvou prakticky neznámých lidech, které nepřízeň osudu donutí spojit své síly při výchově osiřelého batolete. Humoru minimum, romantiky o něco více a možná zbytečně dlouhé, přesto zajímavé a v mnoha ohledech poutavé a překvapivě reálně vyhlížející. Na jedno podívání neškodné. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (7)

  • Malú Sophie hrajú trojičky Alexis, Brynn a Brooke Clagett. (drake31)
  • Eric Messer (Josh Duhamel) ve filmu jezdil na anglickém motocyklu Triumph Scrambler. (Saur.us)
  • Představitel Erica (Josh Duhamel) v jednom záběru běží v tričku s logem dnes už zaniklého klubu hokejového klubu Atlanta Thrashers. Licence NHL byla necelých 6 měsíců od uvedení snímku prodána do Winnipegu, kde klub hraje pod názvem Winnipeg Jets. (Shakaar)

Reklama

Reklama