Reklama

Reklama

Bitevní loď

Trailer 2

V roce 2005 vysílá NASA do vesmíru každých 24 hodin signály s cílem nalézt inteligentní život. V té době je Alex Hopper beznadějným ztroskotancem, jehož posledním průšvihem se stane krádež kuřecího burrita pro svou novou dívku Samanthu. Jeho starší bratr Stone s ním ztratí trpělivost a přinutí ho, aby s ním sloužil v námořnictvu. Alex po pár letech sice zastává prestižní důstojnické místo na letadlové lodi, ale má pořád horkou hlavu. Problém je, že cesta ke svatbě se Samanthou vede přes jejího otce, admirála Shanea. Poté, co se popere s japonským kapitánem Nagatou, který připlul na námořní utkání, to vypadá, že má Alex po dívce i kariéře. Mezitím vědci na Havaji zjistí, že se k zemi blíží pět neidentifikovaných předmětů obrovské velikosti. Je vyhlášen poplach a NASA a vojáci sledují, jak se jeden z nich srazí s družicí a v troskách dopadá na Hong Kong. Zbylé čtyři lodě přistanou v Pacifiku uprostřed probíhajícího mezinárodního námořního cvičení, které si vyhodnotí po svém a začnou se ihned bránit. Kolem své flotily a na části pobřeží utvoří neprodyšný ochranný štít, pod kterým uvízne i pár torpédoborců, ale hlavně Alex Hooper. I Samantha se ocitá v nebezpečí, krátce nato je vetřelci zajata. Alexovi nezbývá nic jiného, než se chopit zbraně. Naštěstí v tom není úplně sám, po boku má řadu odvážných námořníků. (TV Nova)

(více)

Videa (46)

Trailer 2

Recenze (1 663)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Respekt pro Petera Berga, který ze sebe neváhá udělat idiota před celým světem. Sice zachraňuje co se dá, ale ani to v tomhle neskutečně republikánským bijáku nestačí. Emzáky z Unreal Tournament ještě přežiju, méně pak onu surreálnou linii s důchodci a beznohými veterány. V závěru jsem už čekal jenom na to, kdy nám dá produkce pocítit digitálně restaurovanou verzi Johna Waynea. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Taylor Kitsch je smoliar roku. Battleship má pritom navzdory reklamnej kampani ala Transformers čo ponúknuť a Peter Berg ukazuje že má remeslo v malíčku. Možno to chcelo zacieliť kampaň inak, možno obsadiť nejakú celebritu a hlavne určite neriskovať pri novej značke s tak obrovským rozpočtom. Veľmi slušná oddychová zábava, ktorá síce neprinúti pracovať mozog diávaka na maximálne otáčky ale v rámci svojej konkurencie si miesto na veľkom plátne zastáva bez problémov. A že ho pravdepodobne neskazia ďalšie sequely je možno len dobre. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Tý jofka, tý akce, farbiček, lodiček, debilit....Konečně mě přesvědčili, je to tam. Letím si vyběhat zelenou kartu, ať můžu přispět svým dílkem k rozvoji té nádherné, americké společnosti. To jsou prostě řízci, ti zámořští lidumilové. Fakt vrchol evoluce, ne-li ještě víc. Nepřibrzdí je ani ufiknuté haxny, ani íkvé tykve. Nějakej emzák by jim chtěl křížit plány? Kdepak na ně, na fištróny. Nasadí kripla, duševního kripla a bloncku a invaze je v řiti! No jestli po tomhle nemáte nezřízenou touhu nastoupit k US Navy a začít házet lopatičkou do kotle jaderné letadlovky obohacený uran, tak nevím. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Berg tyhle náborové akce umí celkem dobře. Je tam ale až příliš linií a občas to vypadá, že se mezi nimi jen zběsile "přepíná" bez jakéhokoli hlubšího smyslu či časové kontinuity a kauzální návaznosti. Pokud by si tvůrci se střihem dali větší práci, mohl z toho být opravdu solidní sci-fi biják, takhle film trůní na průměru. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

„V Boha věříme, všechny ostatní sledujeme.“ Battleship je čítankovým představitelem kraviny na kvadrát, která je celou svou pitomostí tak úžasná, že jsem se prosmál celej film. Chtěný hlášky se totiž kvapem střídaly s těmi nechtěnými, mariňáckej fotbal ve mně vyvolal mexickou vlnu, cyborg v keckách mi taky docela naložil, Rihanna drsně svírající kulomet spolehlivě rozesmála oba přihlížející diváky a když pod kotlem, za zvuku kytar AC/DC, zatopili hrdinové některý z dřívějších světových válek, tak jsem si tu analogovou genocidu emzáků prostě musel užít. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (45)

Související novinky

Wahlberg a spol. prchají z Afghánistánu

Wahlberg a spol. prchají z Afghánistánu

25.07.2012

Akční drama Lone Survivor není nový projekt, ale až teď se vyrýsoval konkrétněji. Peter Berg se po popcornové Bitevní lodi opět pustí do něčeho vážnějšího. Konkrétně to bude adaptace non-fiction… (více)

Posádka pro rychlou a zběsilou jízdu číslo šest

Posádka pro rychlou a zběsilou jízdu číslo šest

05.05.2012

Rychle a zběsile 5 bylo hodně fajn, takže se těšíme na Fast Six. Natáčení je za rohem, Justin Lin zavelí do akce už příští měsíc v evropských lokacích. Logicky právě finišuje obsazování. Kromě Vina… (více)

Zapomeňte na Chucka, je tady Liam

Zapomeňte na Chucka, je tady Liam

06.04.2012

Každým dalším filmem potvrzuje, že je momentálně nejdrsnějším frajerem na filmových plátnech. Ať už mučí imigranty v pařížských doupatech, zabíjí vlky holýma rukama nebo krágluje digitální starořecké… (více)

Wahlberg se prostřílí z Afghánistánu

Wahlberg se prostřílí z Afghánistánu

07.03.2012

Wahlberg a Berg spojí síly. Po Bitevní lodi, jasném kandidátovi na popcornový výplach roku, se Peter Berg pokusí o něco vážnějšího a realistického ve stylu Království. Před časem se osobně seznámil s… (více)

Reklama

Reklama