Reklama

Reklama

Srbský film

(festivalový název)
  • Srbsko Srpski film (více)
Trailer

Miloš má milující ženu a syna, žijí poklidným životem, ale peněz mají jako šafránu. Miloš je zkrachovalá pornohvězda, která dříve vydělávala slušný balík peněz a tak je deprimovaný svojí nynější pozicí. Brzy se však naskytne lukrativní nabídka díky kamarádce z branže, která Milošovi dohodí práci pro bohatého režiséra Vukmira. Půjde o natočení velmi ojedinělého projektu, který nemá obdoby a jeho rodinu zajistí po zbytek života. Miloš dlouho neotálí a nabídku přijímá, ovšem to, čeho se později bude muset zúčastnit, změní celý život nejen jemu, ale i celé jeho rodině. (Zeck)

(více)

Recenze (871)

Von Kempelen

všechny recenze uživatele

Naprostej souhlas s komentářem uživatele J*A*S*M, až na to, že tohle byl skutečně můj první exploitation horror. Teda první, kterej jsem dokoukal, ostatní pokusy mi přišly zoufale amatérský a primitivní. Hvězdy nedávám zatím žádný, váhám mezi odpadem a plnou palbou ()

zmirix 

všechny recenze uživatele

Filmy tohoto typu nesleduji, ale zvědavost mi nedala podívat se na film,který je prý tak strašný,že se slabším povahám jeho sledování nedoporučuje.Velmi mile mě překvapilo řemeslné zpracování a herecké výkony,které jakoby do této kategorie ani nepatří.Celková atmosféra filmu byla zajímavá ale jako horor mi to nepřišlo. Co se týče nechutností tak jsem se připravil na něco strašného a díky tomu jsem nebyl zas tak zaskočen. Přemýšlel jsem ,co nám chtěl režisér vlastně sdělit a přišel jsem na jediné vysvětlení. V poměrně nedávné době v průběhu války na Balkáně se děla určitě mnohem větší zvěrstva. Autor se možná snažil světu sdělit svůj názor na vyrovnání se s touto temnou minulostí.Vždy je třeba si uvědomit,že ne všechny válečné zločiny byly potrestány a,že mnoho mužů,kteří za války znásilňovali a mučili se po válce vrátili jako hrdinové bojující za vlast a jsou z nich opět slušní otcové od rodin. Mé hodnocení 60% ()

stuj 

všechny recenze uživatele

Trochu větší snaha šokovat no. Jakýs takýs příbeh to sice má, ale koukat podruhé by byla ztráta času. ()

pyzma84 

všechny recenze uživatele

Tak po tomto filme som sa rozhodla, že sa presťahujem do Srbska. Nikdy by ma ani vo sne nenapadlo, ako sa chalani vedia baviť. Že rozbalili to na plné gule. Neviem prečo, ale ten film vo mne evokuje pieseň Morituri te salutant /najmä časť .. a z očí chtíč jí plá, když háže do neznáma dvě křehké snítky rudých gladiol../ Na konci som mala tak rozpoltený názor na tento film, že neviem, čo vlastne dodať. Kto neuvidí, neuverí.. ()

lahvi 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc. Čekal jsem víc perverznosti a napětí jakože live. To se vytrácelo tim, že byl zdrogovanej a ještě si to jakože pouštěl ze záznamu. I se mi moc nelíbilo, že to bylo rozdělený na dvě části..jakože kdo vydržel první půlku filmu, tak dostal nářez ve druhý půlce. Čekal bych víc vzrušení a perverze než takový tý deprese, která z toho nakonec vzešla. ()

fifotron 

všechny recenze uživatele

Buď sa ti film páči alebo nie. Buď 5 hviezd alebo žiadna. Ja patrím do prvej skupiny, aj keď ťažko sa mi hľadajú slová po tom, čo som mal možnosť vidieť v tomto filme. ()

entokr odpad!

všechny recenze uživatele

Co se týče zpracování, je to vlastně mistrovské dílo, které zcela naplnilo všechny své ambice, nicméně vzhledem k tomu jaké to byly ambice, nemohu dát jinak než odpad. Zapisuji si tento film do deníčku nejhorších vyblitků novodobé společnosti a nenávidím se za to, že jsem si ho pustila. Sice jsem měla tu čest vidět již spoustu takto nechutných a obscéních zvrácených patoků, nicméně mám tu negativní vlastnost, že mě to vždy šokuje a paralyzuje natolik, že to nedokážu vypnout... O co více by byl můj život krásnější, kdybych to dokázala, no nedá se nic dělat... Nezbývá mi nic jiného než se pokusit zase začít dýchat a žít a nevidět před sebou krev, vytékající z análního otvoru dítěte, které šuká svůj vlastní otec atp. Pokud je tento film přístupný až od 18 let je to snad vtip... Tento odporný hnus bych snad zakázala pro všechny všeho věku. Pokud jsou mezi námi tací, co tohle považují za umění, dokáží to vymyslet, dokáží najít herce, co by v tom hráli, dokáží zvítězit i tím způsobem, že i když tato páska uvidí světlo světa nebude od nikoho zakázána a je zvesela bez jediného zádrhelu přístupna komukoliv kdekoliv, začínám se pomalu ale jistě bát na jaké planetě to do prdele žiju... Jdu si dát horký čaj a otočit svou mysl k blahodárnějším myšlenkám... Po čase to snad zase vydýchám. ()

TenKluk 

všechny recenze uživatele

Extrémně násilný, diváka deptající a v mnoha očích odporný snímek. Na mě ale provedením zapůsobil a to byl zřejmě tvůrcův záměr ..... ()

Radiace 

všechny recenze uživatele

Srbský film ve mně vzbuzuje opravdové a myslím, že i oprávněné, zděšení nad vším, co lidé dokážou vymyslet, aby ukojili své sexuální touhy. Můžete namítnout "Byl to jen film", ale co já Vám odpovím? Když jsou lidé schopni vymyslet tento film, pak jsou schopni také jednat stejně, jak je v něm zaznamenáno. Ne, ne, přátelé, toto není jen film, to je realita! To je čistý pohled na celou skutečnost - přesně takovou, jaká je. Tohle je horor! A je to horor právě proto, že ukazuje realitu. Tady není nějaký nezranitelný chlápek s maskou, který zabije všechny, co se k němu přiblíží na deset metrů, jako v třeba halloweenu... U toho se vám nikdo bát nebude. To není realita. Ale Srbský film ano! Lidé neustále točí o vraždících psychopatech a ožívajících mrtvolách, ale největší strach vzbuzuje realita, jako je v Srbském filmu. Ten nám ukazuje skutečné dění, mafii, drsnou sexualitu, drogy, zapojení policie ve zločinu.... Jednoduše výsledek evoluce - člověk zručný, člověk vzpřímený, člověk rozumný, člověk nadržený, prase.... Jdeme do záhuby a Srbský film je toho důkazem. Mimochodem mne velmi potěšil konec. Já obvykle hodnotím filmy, především podle konce, a ten se mi vážně líbil. Geniálně to vyvrcholilo vyvražděním týmu kameramanů a následná sebevražda se tam také výborně hodila. Tohle rozhodně není film, u kterého se nudíte od začátku do konce... Vřele doporučuji lidem, kteří snesou brutalitu. ()

Oswaald 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl fakt nátěr. Koukal jsem to na 3x, ale nakonec se mi to moc líbilo. Nejlepší je Vukmir Vukmir a to jeho: To je film. ()

Kouba08 odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je? Ptám se sám sebe na tvorbu a účel vzniku tohohle filmu. Pro mě bezduchá břečka. A i když ocením herecký výkon (ne)herce, kteří v tomhle snímku hrají, tak mě stále zůstane ten hrubý obsah bez předmětu. Pokud má šokovat,tak asi se to podařilo,protože většinu filmu prokroutíte hlavou a pokud to nevypnete a vydržíte do konce. Kroutit jí budete až to skončí. Zřejmě pokus o přiblížení natáčení Snuff porna no poněkud přehnaně úchylné. Na filmový pátek s přítelkyní po boku to nedoporučuji pokud s ní chcete mít v brzké době něco intimnějšího! Dobrá antikoncepce se nezapře Jinak mě uráželo,jen se na to dívat. ()

Keledaia 

všechny recenze uživatele

Asi jsem divná. Při tom, když jsem se na to dívala, to se mnou ani nehnulo. Až potom mi to začalo nějak šrotovat. Každopádně jsem se musela ještě podívat několikrát, na vybrané scény. Ani tak mě neděsí lidé, co na snímku pracovali ani snímek samotný, jako spíš to, že mě to fakt zaujalo. Ehm. Každopádně nějakým hodně jetým způsobem prvotřídní film. No. Propomínalo mi to nějakou hodně perverzní kriminálku. Asi už se na to nikdy nepodívám, protože teď ani nemůžu vyjít z baráku a neříkat si "hm, co když můj soused.. vždyť ho vlastně ani vůbec neznám..." je to divný, ten pocit co zůstane ve vás. Je to hrozně syrové... ()

Stydlivka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo moc i na mě...každou chvíli jsem se rozhodovala, že to raději vypnu...takovouhle prasárnu jsem ještě neviděla...hodně lidí si řekne, že v době free porna na internetu, kde se dají najít všemožné úchylárny atd. už člověka nemůže nic překvapit,ale tohle? Naznačený sex s novorozencem, nebo s mrtvým synem...no co to je? Jak někdo mohl dopustit tohle pustit na veřejnost? Je to prostě nechutný od začátku do konce...a kdybych se měla zamyslet nad nějakým dějem, nebo jestli se tomu vůbec dá takhle říkat, tak tam vlastně není vysvětleného vůbec nic...režisér se holt upnul jenom na to, aby ukázal co nejvíc prasáren a ty pak nahrubo poslepoval, aby to mohl nějak prezentovat...nebo se chtěl nějak zviditelnit tím, že se snažil šokovat?... ()

baqq 

všechny recenze uživatele

Výborný film pre niekoho, kto má pocit, že ešte nevidel všetko... a túži to vidieť. Začína to ako typický kvalitný kultový južanský film, no neskôr nadobúda skutočne obludné rozmery. Čo ma prinútilo sa smiať, keď už polomŕtvy režisér neustále vykrikoval "to je film! to je film!" :D Ale jednoznačne toto je presne ten typ filmu, ktorý keď si už pozriete, tak ho už nikdy viac nebudete chcieť vidieť. Pokiaľ áno, odporúčam vyhľadať odbornú pomoc. ()

lucka.zakopa 

všechny recenze uživatele

Je to něco jiného než jiné "horory" ale..nějak nechápu proč u toho všichni málem omdlívají, říkají jak je to to nejodpornější co kdy viděli atd. Dobře, ty scény s dětmi byly opravdu na pozvracení, konec celkem překvapující ale jinak..pro mě něco mezi pornem a filmem co se snaží tvářit jako horor. ()

A.lexii odpad!

všechny recenze uživatele

Čím více odpadu to dostane, tím nižší budou procenta - tím méně lidí si to pustí a zachová si svoji nevinnost a nevědomost. Neviděla jsem nikdy více nemorální film, než je tento. První polovina mě málem unudila k smrti. Druhá byla brutální, odporná a nemorální. Tohle by vaše děti vidět neměli. Odpad to tedy rozhodně je. ()

skonsam odpad!

všechny recenze uživatele

Nejjednodušší způsob jak natočit nejrozporuplnější a nejdiskutovanější film. Pokud natočíte drsnější film o homosexuálech, drogách, AIDS nebo krutém pornu, je velká pravděpodobnost úspěchu, protože svět je plný podivných lidí. Ti co tento film vytvářeli, spoléhali na krutou železniční dráhu. Dráha se větví na dvě malé, přičemž je jedna slepá ulička plná úzkosti a brutálního násilí. Jakmile se vydáte touto cestou vlak už nelze zastavit a vy se momentálně díváte na otce co znásilňuje svého syna. Režisér, byť mladý nezkušený docílil svého. Tento film člověk nezapomene a on se díky tomu dočká od nemocných uznání. Doufám, že ho lidé ve své zemi pořádně oslavují a při svém dalším dílu alespoň zaměstná více lidí. PS: Chtěl jsem napsat, že pokud je tento film zařazený na CSFD, tak zde můžou být zařazeny i nejrůznější porna. Nenapsal sem to..... pač už zde jsou..... ()

Lyshitski 

všechny recenze uživatele

No dobře. Už dlouho jsem jsem neviděl nic tak ubohého. Režisér byl asi od mala sexuálně zneužívaný jedinec, který se pomocí tohoto veledíla pokusil podělit o to, co se mu odehrává v jeho choré mysli. Ale pojďme si to rozebrat popořádku. Film je označen jako Horor / Thriller / Mysteriózní / Drama / Erotický. Jediný horor, který film nabízí jsou výkony herců, thriller je asi v tom, že člověk s napětím čeká, kdy už to utrpení skončí, mysteriózní je zážitek z Milošova megapéra kterým je schopný jinému člověku propíchnout hlavu, drama je potom celá tahle úchylná koncepce a jediné co tak film skutečně nabízí jsou odhalená ženská ňadra a výše zmíněný nástroj Miloše Klátila. Za mně znechucených 5%. ()

Související novinky

Nejcenzurovanější film desetiletí?

Nejcenzurovanější film desetiletí?

27.11.2010

V Británii určitě. Nechvalně proslulý srbský film, pojmenovaný... ehm, Srpski film, který některé uživatele ČSFD nadchl, jiné dokonale znechutil, se před uvedením na ostrovní trh dočkal výrazného… (více)

Reklama

Reklama