Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Recenze (168)

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Aktualne musim hodnoceni dat z 1 hvezdicky na 5. Tahle show dostala neskutecny grady. Od koncertu Hajdy az po Prostreno. Naprosto skvele vymysleno i provedeno. Kazma si timhle ale zneprateli asi dost lidi, tak snad se mu to nevymsti. Edit 2018: tak z 5 hvezdicek jde opet na 1. Ta kauza s Leosem a totalne nepovedeny marketing ala “to bylo na dobrou vec” mu vazne nezeru. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Po uvedení "2. generace" zvyšuji na 4 hvězdy a přepisuji komentář. Z mého pohledu jde o vysoce užitečný projekt, neboť zvyšuje mediální gramotnost národa. Na "1. generaci" si Kazma udělal jméno. Ale už počátku tam byla přítomna určitá kontroverze, drzost i nadhled. 2. generace s kontroverzí pracuje mnohem výbušněji, hlavní ingrediencí je ale mystifikace, práce s médii a profesionální produkce. Dalším prvkem je i určitý společenský přesah. Někdy je to ale překombinované - viz díl Mareš / aktivismus proti nehodám / song proti hejtování na sociálních sítích... Tuhle konstrukci málo kdo urží v hlavě pohromadě. I když jde někdy (často) pořad přes čáru a Kazma si koleduje, držím celé partě palce. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Začátky neznám, dřív jsem nesledoval, nevyhledával. Ale Kazma „dospěl“, má nápady, prachy, velký ego a hlavně kuráž. Co jsem viděl, bylo značně nevyrovnané, ale samozřejmě největší pouták Karel z Prostřena, který žije se slepicí, spí v rakvi i s důchodkyněmi a občas si ze vzteku demoluje byt, je na oba palce nahoru. Justin Bieber zrovna tak. ()

Kalda69 odpad!

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na tento ukaz ceskeho Streamu diky jeho hostu Michaelu Winslowovi, celkem to uslo (hlavne diky Michaelovi) ale kdyz jsem pustil jiny dil, byla to doslova katastrofa a nemuzu pochopit, co se na tomto individuu muze lidem libit. Za me rozhodne palec dolu a nikdy vice, protoze snazit se byt vtipny za kazdou cenu neni moje vize zabavy. ()

Tribe 

všechny recenze uživatele

První generace One Man Show byla průměrná talk-show, na kterou jsem se sem tam koukl... ale druhá generace, která započala Katy Perry, a následně pokračovala mega podvodem s falešným Jimem Carreym na Českých lvech? Geniální! Yes Man? Geniální! Jestli to takhle bude pokračovat dál, tak se máme na co těšit. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • V podcastu Hype-Cast (od r. 2022) Eddie Stoilow vyprávěl o tom, že ve skutečnosti nebyla pravda, že Kazma se schoval do kufru a vylezl z něj až v Rusku, jak to bylo uvedeno v epizodě One Man Show, ale že spolu na Mistrovství světa v hokeji letěli letadlem. Zbytek je údajně pravda. (Vitox)

Reklama

Reklama