Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Recenze (168)

existimator 

všechny recenze uživatele

Přestože se asi nikdy nedozvíme jestli je to všechno fake nebo ne, je to to nejzábavnější, na co se můžete na internetu podívat. Je to show, je to jedinečné a originální a je to téměř návykové. Jakmile se pustíte jeden díl, neodtrhnete se, dokud neuvidíte všechny a pak budete nadšeně očekávat pokračováni. Kazma má neskutečný talent a společně s Markusem Krugem vytvořili něco neskutečného. Doporučuji si pustit. Najdete na Stream.cz ()

mira007 

všechny recenze uživatele

1. generace mi přišla stupidní úplně stejně jako patvary jůtuberů, jenže u druhé generace klobouk dolů 1) Jim Carrey na vyhlášení Českých lvů 2) nabourání Prostřena 3) cesta na MS v hokeji v Rusku v kufru předváděcího vozu a následná akce Dacjukova brusle a cesta z Ruska bez víza domů. 4) bitka s bodyguardy Justina Biebera .... musím dát plný počet, protože jsem na nějaké ty akce koukal fakt nevěřícně fascinovaně s otevřenou pusou. ()

Reklama

asdfasdf 

všechny recenze uživatele

Je to asi první pořad, který jsem na Streamu začal sledovat. Můj první díl byl ten, kdy se Skejpr dostal do Prostřena (a tento díl byl asi ze všech nejlepší) a postupem času jsem se začal dívat i na starší díly. Musím říct, že je to velice zábavná show, ale některé věci jsou třeba přehnané (třeba výběr nového střihače) a některé díly jsou i málo uvěřitelné ('' výlet '' do Ruska) Jinak je to ale dost zábavné a většina, zvláště zvláste dílů od roku 2017, vypadá celkem uvěřitelně a jsou velice dobře udělané. Doufám, že budou i nadále vycházet SMYSLUPLNÉ díly, u kterých se nebudu muset pozastavovat a říkat si nad nimy, že je to úplně blbé a nemožné. Též se mě líbí, že v poslední době si nědělá jenom z něčeho prdel, ale poukazuje na různé problémy. . . . PS.: Jinak OMS jsem tady na CSFD hodnotil jako 4000 uživatel!!!!! : ) ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Aktualne musim hodnoceni dat z 1 hvezdicky na 5. Tahle show dostala neskutecny grady. Od koncertu Hajdy az po Prostreno. Naprosto skvele vymysleno i provedeno. Kazma si timhle ale zneprateli asi dost lidi, tak snad se mu to nevymsti. Edit 2018: tak z 5 hvezdicek jde opet na 1. Ta kauza s Leosem a totalne nepovedeny marketing ala “to bylo na dobrou vec” mu vazne nezeru. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Kazma je ujetej šilenec, kterej už si za ty roky vydobyl určitou pozici a v rámci Streamu patří rozhodně k tomu lepšímu. Není to pokaždý zrovna dokonalý, taky záleží hodně na hostech, ale jinak je to krátkometrážní zábava, která má něco do sebe. Absolutní top tenhle "pořad" zaznamenal v době parodie Rytmuse, která je mimochodem dokonalá, zbytek působí trochu jednotvárně, ale tak na nízkorozpočtovej počin je to furt hodně solidní. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • V podcastu Hype-Cast (od r. 2022) Eddie Stoilow vyprávěl o tom, že ve skutečnosti nebyla pravda, že Kazma se schoval do kufru a vylezl z něj až v Rusku, jak to bylo uvedeno v epizodě One Man Show, ale že spolu na Mistrovství světa v hokeji letěli letadlem. Zbytek je údajně pravda. (Vitox)
  • Pořad se natáčel v bývalé střižně ve sklepě na Vinohradech. (janekrubes)

Reklama

Reklama