Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Recenze (168)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Hodnotím Kazmovu poslední tvorbu. Asi takhle, já toho chlapce nemám rád a až do dnešního dne jsem se mu totálně vyhýbal a jen velice z povzdálí jsem zaznamenával nějaké vlny kolem jeho tvorby. Dál bych zůstal ve svém spokojeném předsudku (kdysi jsem jeho trapnou show viděl), ale musím poděkovat Michalovi K., který mě nakonec přinutil kouknout na jeho "novou show". Zcela spektakulární projekt Prostřeno nabídl nevídaný, inovativní a hlavně po všech stránkách vypilovaný projekt, jenž měl přesah, smysl, důvod atd. To bych opravdu nečekal od takového floutka. Akce Rusko byla taky vynikající, chytrá, zábavná...prostě super. Bylo mi řečeno, že se kluk vyvíjí a zlepšuje. Zkazky nelhali. Mě osobně sympatický není, ale nelze mu nepřiznat jeho mimořádně stoupající kvalitu tvorby. 84%. ()

Shizle 

všechny recenze uživatele

Už docela dlouho a vytrvale jsem Kazmou pohrdal, a až teď, díky hypu okolo prvního One Man Show celovečeráku, jsem se nad celým mým postojem k jeho tvorbě zamyslel. Došlo mi, že jsem až na díl s Prostřenem skoro nic z One Man Show neznal, a tak jsem to napravil. Zaprvé musím říct, že Kazma a Markus byli naprosto jedinečná dvojka a jejich vzájemná dynamika byla pro celou show to nejzásadnější. A zadruhé, první generaci One Man show neberu vůbec v potaz, protože ta by byla sama o sobě tak maximálně na dvě hvězdy a na ČSFD by si obě generace zasloužily nějak oddělit. Takže k druhé generaci, kterou jsem viděl až na "Kazma v práci" celou, musím říct, že mě dost překvapila. Díly "Prostřeno" a "Bucket List" jsou takřka bezchybné, "Tripleshot", "Marešovo Ferrari" a "Jim Carrey" super, zbytek takovej průměr. Ale právě předposlední Kazmův počin "Zakopal jsem auto" je ze všech nápadů úplně ten nejslabší. Asi se začala projevovat Markusova absence. Těžko si představit, jak to bez něj bude vypadat dál. Každopádně, celkově je One Man Show dost ojedinělá a občas zajímavá věc, a to i na světové poměry, jen moc nechápu zbytečné bizáry typu ponožek "Jezdit na skůtru je jako šukat tlustou holku...", které celé show jen škodí a zbytečně ji v médiích shazují... Pro jednou nebudu contrariánem a jsem zvědavej na film. EDIT: Film je jen další slabou epizodou, ukazující naprosto zásadní roli Markuse a dopady jeho absence na projekt. ()

Reklama

honzic 

všechny recenze uživatele

Kontroverzní pořad, který nemá nic společného s morálkou, jde o prosté rozhazování peněz a byznys. Pozitivní jsou jen zajímavé nápady, které na něco upozorní nebo dají nějaký impulz a koukatelné ztvárnění. První řada byla totální nesmysl a debakl, na který se nedalo koukat. Druhá řada je konečně na profi úrovni, i když často je to opravdu zbytečně rozhazování peněz. Hodnocení: 55 % ()

Kalda69 odpad!

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na tento ukaz ceskeho Streamu diky jeho hostu Michaelu Winslowovi, celkem to uslo (hlavne diky Michaelovi) ale kdyz jsem pustil jiny dil, byla to doslova katastrofa a nemuzu pochopit, co se na tomto individuu muze lidem libit. Za me rozhodne palec dolu a nikdy vice, protoze snazit se byt vtipny za kazdou cenu neni moje vize zabavy. ()

asdfasdf 

všechny recenze uživatele

Je to asi první pořad, který jsem na Streamu začal sledovat. Můj první díl byl ten, kdy se Skejpr dostal do Prostřena (a tento díl byl asi ze všech nejlepší) a postupem času jsem se začal dívat i na starší díly. Musím říct, že je to velice zábavná show, ale některé věci jsou třeba přehnané (třeba výběr nového střihače) a některé díly jsou i málo uvěřitelné ('' výlet '' do Ruska) Jinak je to ale dost zábavné a většina, zvláště zvláste dílů od roku 2017, vypadá celkem uvěřitelně a jsou velice dobře udělané. Doufám, že budou i nadále vycházet SMYSLUPLNÉ díly, u kterých se nebudu muset pozastavovat a říkat si nad nimy, že je to úplně blbé a nemožné. Též se mě líbí, že v poslední době si nědělá jenom z něčeho prdel, ale poukazuje na různé problémy. . . . PS.: Jinak OMS jsem tady na CSFD hodnotil jako 4000 uživatel!!!!! : ) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Pořad se natáčel v bývalé střižně ve sklepě na Vinohradech. (janekrubes)

Reklama

Reklama