Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Recenze (168)

castor 

všechny recenze uživatele

Začátky neznám, dřív jsem nesledoval, nevyhledával. Ale Kazma „dospěl“, má nápady, prachy, velký ego a hlavně kuráž. Co jsem viděl, bylo značně nevyrovnané, ale samozřejmě největší pouták Karel z Prostřena, který žije se slepicí, spí v rakvi i s důchodkyněmi a občas si ze vzteku demoluje byt, je na oba palce nahoru. Justin Bieber zrovna tak. ()

jerry12 

všechny recenze uživatele

90%. Jeden z nejzajímavějších (a nutno říct, že celosvětově unikátních) konceptů televizní tvorby, který v sobě kombinuje vysokou úroveň zábavy, často fascinující nápady a ještě více fascinující realizace, ale zároveň i jakousi filantropickou hodnotu, která sice není primárním produktem, ale cesta, která k ní vede, je téměř vždy velmi obdivuhodná a odvážná. Druh reality show, který můžu. Kamil Bartošek navíc jako osobnost, která (i navzdory tomu, že už dávno nejde o one man show v jeho původním smyslu) celou show táhne (i ideově), je i přes jeho pózu bohéma Kazmy extrémně zajímavým archetypem. ()

Reklama

existimator 

všechny recenze uživatele

Přestože se asi nikdy nedozvíme jestli je to všechno fake nebo ne, je to to nejzábavnější, na co se můžete na internetu podívat. Je to show, je to jedinečné a originální a je to téměř návykové. Jakmile se pustíte jeden díl, neodtrhnete se, dokud neuvidíte všechny a pak budete nadšeně očekávat pokračováni. Kazma má neskutečný talent a společně s Markusem Krugem vytvořili něco neskutečného. Doporučuji si pustit. Najdete na Stream.cz ()

Shizle 

všechny recenze uživatele

Už docela dlouho a vytrvale jsem Kazmou pohrdal, a až teď, díky hypu okolo prvního One Man Show celovečeráku, jsem se nad celým mým postojem k jeho tvorbě zamyslel. Došlo mi, že jsem až na díl s Prostřenem skoro nic z One Man Show neznal, a tak jsem to napravil. Zaprvé musím říct, že Kazma a Markus byli naprosto jedinečná dvojka a jejich vzájemná dynamika byla pro celou show to nejzásadnější. A zadruhé, první generaci One Man show neberu vůbec v potaz, protože ta by byla sama o sobě tak maximálně na dvě hvězdy a na ČSFD by si obě generace zasloužily nějak oddělit. Takže k druhé generaci, kterou jsem viděl až na "Kazma v práci" celou, musím říct, že mě dost překvapila. Díly "Prostřeno" a "Bucket List" jsou takřka bezchybné, "Tripleshot", "Marešovo Ferrari" a "Jim Carrey" super, zbytek takovej průměr. Ale právě předposlední Kazmův počin "Zakopal jsem auto" je ze všech nápadů úplně ten nejslabší. Asi se začala projevovat Markusova absence. Těžko si představit, jak to bez něj bude vypadat dál. Každopádně, celkově je One Man Show dost ojedinělá a občas zajímavá věc, a to i na světové poměry, jen moc nechápu zbytečné bizáry typu ponožek "Jezdit na skůtru je jako šukat tlustou holku...", které celé show jen škodí a zbytečně ji v médiích shazují... Pro jednou nebudu contrariánem a jsem zvědavej na film. EDIT: Film je jen další slabou epizodou, ukazující naprosto zásadní roli Markuse a dopady jeho absence na projekt. ()

Aragorn 

všechny recenze uživatele

Show je celkem zábavná, bohužel v posledních letech už klesá její kvalita. Kazmovy zřejmě došly ty nejlepší nápady, možná by bylo nejlepší, kdyby show skončila, aby si nepokazila svou pověst. Dalším problémem show je, že to má vypadat reálně. Bohužel se tomu opravdu těžko věří, když se v jednom z posledních dílů setká Kazma s papežem díky tomu, že je influencer. Papeži Františkovi však nezáleží na tom, kdo má kolik sledujících na instagramu nebo to, kdo je jak slavný a kolik má peněz. Papež František dbá na úplně jiné hodnoty. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Pořad se natáčel v bývalé střižně ve sklepě na Vinohradech. (janekrubes)
  • V podcastu Hype-Cast (od r. 2022) Eddie Stoilow vyprávěl o tom, že ve skutečnosti nebyla pravda, že Kazma se schoval do kufru a vylezl z něj až v Rusku, jak to bylo uvedeno v epizodě One Man Show, ale že spolu na Mistrovství světa v hokeji letěli letadlem. Zbytek je údajně pravda. (Vitox)

Reklama

Reklama