Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět bývalých členů speciálních jednotek se společně pokusí okrást narkobarona, spustí tím ale řetězec nečekaných důsledků a jejich vztahy budou podrobeny zkoušce. (Netflix)

Recenze (410)

HArna 

všechny recenze uživatele

Pecka, velká spokojenost. Chemie postav funguje dobře, hlavně Issac je fenomenální. Netflix válí, jen tak dál! 80% ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch slabších Netflix filmů. Děj sice odsýpá, ale postavy téměr nefungují. Ani na konci filmu jsem pořádně nevěděl, kdo se jak jmenuje, protože každá postava má kromě jména i úplně zbytečnou, a nevysvětlenou přezdívku z dřívěška. Vlastně jediná postava, o které něco málo víme, je Garcia. Ostaní chlapíci se tam tak nějak prostě objeví, a jdou do akce. A já jsem jedině rád, že to není podle skutečných událostí, protože tak zpackanou akcí by se snad ani nikdo nechtěl chválit. ()

Zmrv 

všechny recenze uživatele

Kdo chtěl víc nemá nic. Triple Frontier mě naprosto dokonale uspokojil v tom, že přesně splnil moje očekávání. Není to žádná hlubokomyslná sonda do duše vojáka. Ne, je to čistě televizní akční film, jakých je spousta. Tenhle má ale relativně sympatické postavy, které nejsou čistě kladné, a jsou velmi slušně zahrané. K tomu scenérie Jižní Ameriky, které mě osobně jen tak neomrzí. Objektivně to na 5* není, ale subjektivně jsem si zatím žádný letošní film neužil tak jako právě tenhle. Takže zcela neobjektivních, ale za mě zasloužených 90% ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení. Takové akční komorné drama, které neskutečně chytlo. Scéna, kdy umře zvíře byla srdcervoucí ale celkově chválím, výborný film. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Příjemně oldschoolová týmovka, teda aspoň první hodinu a půl. Ze začátku se mi líbilo že postavy jsou nekompromisní, snad jen to že Affleck je nákej génius vůdce jsem tomu nějak nežral neboť právě on se celej film chová divně. Jenže pak se vám film snaží namluvit že týhle bandě zrovna teď nakoplo svědomí a začne se nenápadně tvářit že zabíjení je špatný atd., myslim že to si mohli odpustit stejně jako konec kde se každej hrdinsky vzdá svýho podílu. Samozřejmě se najde pár nelogičností (na tichou operaci v baráku si nikdo nevezme tlumič) ale nic hroznýho. ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Jestli si jdete tento film pustit s tím, že čekáte nějakou akční jízdu, tak buďto rychle změňte názor nebo si to radši nepouštějte. Jde o chlapácké drama v opravdu skvělém prostředí drsné džungle. Dlouho jsem se rozhodoval mezi třemi a čtyřmi, ale po skončení filmu jsem měl takový pocit, že to bylo takové hodně utahané. Dost hluchých míst a spousty až nezajímavých dialogů. Akce zde byla super, ale celkově bych jí v tomto filmu čekal mnohem více. Výprava je skvělá. Ben je dobrý, ale přišlo mi, že jeho role mu dvakrát nesedla a hraje spíše takového bručouna s touhou po penězích a často vás jeho rozhodování může až štvát. Exceluje Charlie Hunnam. Charismatický herec, který mě překvapuje už v několikátém filmu a začíná pro mě být tak nějak sázka na jistotu. Filmu je škoda, čekal jsem to mnohem nabitější. ()

Drirr 

všechny recenze uživatele

Film, který končí na půl cesty. A to kompletně se vším. Metalica na začátku navnadí na skvělý soundtrack. Ten se ale koná jen občas. Pěkně vybraní herci lákají na precizní herectví, ale většinou se to omezí na krčení rameny, jednoduché věty a časté chlapácké objímání. Když na začátku Isaac střílí granát do baráku, vypadá to na skvělou akční jízdu, ale nakonec jí vlastně zas tak moc není a když už je, není zdaleka tak intenzivní, jak by člověk čekal. Postavy jsou načrtnuté příjemně, ale nakonec se ukážou jako ploché a bez vývoje. A tak bych mohl pokračovat. V tom filmu se nic nerozjede naplno, jako by režisér nevěděl, co to vlastně má být. A stejně tak to je nakonec i s emocemi diváka, který při závěrečných titulcích prostě jen pokrčí rameny a hledá, na co kouknout dál. Především za dobře zvládnuté budování napětí nakonec nemastných neslaných 55 % ()

janesX 

všechny recenze uživatele

Prvá polhodina je bomba a keď na začiatku hrá Metallica a jej For Whom The Bells Tolls, som v siedmom nebi. Potom ale ide všetko z kopca a ja už len krútim hlavou. Nad všetkým. Tak pokaziť schopný film (aj scenárom), to je až niečo neuveriteľné. Nechápem tie štvorhviezdové hodnotenia, veď to nemalo hlavu, ani pätu, čo to tá banda neschopných sráčov stvárala. 35%. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Zajímavý kousek o poznání sebe sama v porovnání chtíče mamonu za každou cenu. Pětice drsných mužů ve zbrani má velmi slušné obsazení, právě proto jsem čekal více akce, propracované charaktery, nějaké hlášky, více dynamické jízdy a hlavně více zvuku a parádního soundtracku. Pár písní z kterých mě chytla jen klasika od Creedence Clearwater Revival, bohužel i tato doprovázející scéna s džípem do nebezpečných brazilských koutů rychle vyprchala. V ostaním bylo jaksi ticho a pomalu mě to uspávalo. Člověka potěší nový filmek z vojenského prostředí, zklame, když se nutíte ho koukat na dvakrát. 65% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazený americký akčňák o partě speciálů, kteří si na vlastní triko dojdou díky krásné infiltrátorce pro tuny dolarů do skrýše narkobarona kdesi v Jižní Americe, ale musí se odtamtud komplikovaně dostat. Začátek mi přišel jako film vezoucí se na vlně Narcosu odkud si vypůjčili agenta Peňu Pascala a pak se z toho stal malý survival s celkem dost stupidní poslední scénou na pláži. Po technické stránce solidní, ale celkový dojem krom obsazení mírně podprůměrný neoriginální. ()

Nethar 

všechny recenze uživatele

Netflix mě umí potěšit, už to herecké obsazení je výborné. Akční film, partička elitních vojáků se pouští do akce na svou vlastní pěst. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Mnoho povyku pro nic. Překvapivě slabší film, který provařil dějové zvraty už v traileru a nic navíc nenabízí. Klidně to mohlo být o půl hodiny kratší. Akce i děj byly ze slabšího ranku. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

,,You've been shot 5 times for your country and you can't even afford to send your kids to college. Partička drsných ex elitních vojáků se vydává do Jižní Ameriky, kde při vidině pořádného balíku peněz dělají jednu chybu za druhou, což mě docela překvapilo. A nejen to. Čekal jsem o poznání více akce a méně tlachání, byť ve výsledku mě asi nejvíc bavil úvod před celou akcí. Z hereckého obsazení mi nejvíce seděl Charlie Hunnam, za to Affleck byl naprosto nijaký. Průměrné 3*. ()

Související novinky

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

02.01.2020

Přestože dostal Netflix v roce 2019 dva silné konkurenty v podobě Apple TV+ a Disney+, stále se jedná o jednoznačně největší a nejúspěšnější streamovací službu na světě. Důvodů je spousta, když se… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Kdo navštíví Triple Frontier?

Kdo navštíví Triple Frontier?

20.03.2018

Jen málokterý projekt se v posledních letech rozpadl víckrát než Triple Frontier. V akčním thrilleru od Kathryn Bigelow (Smrt čeká všude) si původně měli zahrát Tom Hanks, Will Smith a Johnny Depp. Z… (více)

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

06.01.2017

Akční thriller Triple Frontier se dere na velké plátno už řadu let. Původně ho chystala Kathryn Bigelow, teď se ale drogových gangů, které operují na hranici mezi Paraguayí, Argentinou a Brazílií,… (více)

Reklama

Reklama