Reklama

Reklama

Univerzální voják 4: Odplata

  • Česko Univerzální voják: Den odplaty (více)
Trailer 2

VOD (1)

John je bývalý voják a žije poklidným životem se svou rodinou. Jednoho dne je však přepaden a jeho rodina nemilosrdně postřílena, sám je těžce raněn. Jediné, co mu zůstane ve vzpomínkách, je, že vrahem je jeho kolega z armády Luc Deveraux. Po několika měsících se John zotaví a jeho jediným hnacím motorem je pomsta. Vše kolem Johna je však velice divné a nepochopitelné. Jakási dívka jménem Sarah tvrdí, že spolu mají poměr, ale John si nic nepamatuje. Postupně si však nějaké okolnosti vybavuje. Vše je ale docela jinak... Kdysi byl vládou vybudován projekt „univerzální voják“, v němž byli všichni účastníci speciálně vylepšeni. Tento projekt se však vymkl kontrole a samotní poloroboti se rozprchli mezi normální lidi. Po nějaké době se Andrew Scott pod vedením Luca Deverauxe snaží shromáždit všechny z programu a zřídit si svou vlastní komunitu. John se postupně dozvídá věci, které nechce slyšet, a v opuštěné chatrči nalezne své „dvojče“, které zabije. Po všemožných útrapách se konečně John dostane do tábora, kde se shromažďují  všichni vojáci z projektu... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Presne ako píše hmyzovrah. Čím ďalej tým je tento film horší a horší, dúfam že už nenatočia ďalší... WOMBAT - Waste Of Money Brains And Time... :(

hmyzovrah

hmyzovrah (hodnocení, recenze)

tohle bylo onicem az na scenu kdy se mlatili v tom sport shopu. to byl fakt masakr.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

To jsem teda zvědavej. Jinak tenhle plakát co tu teď je, tak je fakt suprovej. Velmi se mi zamlouvá.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Nebejt AXN tak to tady už ani nevýjde. Nasrat na český distributory. Přitom tenhle díl je součástí podle mě známý akční série a musíme prosit aby to dávali aspoň v televizi. Tak kde to jsme kurva? no jo no v česku...

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

ragnar12

NA AXN by to mělo běžet tenhle rok snad v prosinci co jsem se dozvěděl, snad to neodložejí...na AXn dávaly přece filmy Nájemní zabijáci, 6 výstřelů, nebo i Záslilku s Lundgrenem, Přinucen k boji s Danielsem apod.béčka :)

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Jen jsem ti normalne napsal ze pises nesmysly a balamutis lidi nepravdou  a startoval jsi dotcene ze hercovu filmografii poradne neznas a nebudes ji zkoukavat kvuli tomu abyssis byl jistej ze nepises nesmysly a poslal jsi me do prdele a jeste blokl. Takze radsi uz nebudu brat zajimavosti u filmu vazne, kdyz je tam pisou lidi keri nevi co pisou a snazi se jen honit si aktivitu na profilu. Pak nemaji byt v zajimavostech nesmysly. Kdybys mi slusne napsal ze to opravis a podekoval za upozorneni tak ok, ale jeste jsi po me startoval dotcene tak si nestezuj.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Clovek napise uzivateli Yoshitsune ze napsal nepravdivou informaci(zajimavost) a on me za to zablokuje a napise abych drzel hubu :-DDD Honi si tu reputaci a aktivitu informacema, ktery nema podlozeny a pak takovi tukani pisou sracky a matou lidi nepravdou. Jojo za pravdu se kazdej zlobi, si hnup mysi ze me potrestal bloknutim, nez aby tu informaci radsi opravil. :-)

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ano, replikanta jsme myslel a US4  nevim pac jsem to ani pri tretim pokusu nedokoukal, spanek je vzdy silnejsi :-D Ale pochopil jsem z toho co jsem ivdel ze Vandamme tam je zlej.

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Nebyl??? Asi si to pletes s jinym filmem. V tomto filmu ma dvojroli, kde Van Damme s dlouhyma vlasama hraje psychopatickyho vraha a vlada z jeho DNA naklonuje kopii, pres kerou chteji vraha dopadnout. A ta kopie je hodna a zabije svuj original. Ja nevim proc tento film je tak odpadove hodnocen i fanousky herce. Asi proto ze tam hraje jako klon troubu, ale na druhou stranu ta zaporna role tam Vandammovi sekla a vyvazuje tim svou distojnost, ztvarnil ji vyborne.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

V zajimavostech se pise ze tento film je ctrvty, kde si Van Damme zahral zapornou roli padoucha, ale neni to pravda, je to jiz paty film, pac autor zajimavosti zapomel na film Replikant.

na příspěvěk reagoval Denver

Koocik

Koocik (hodnocení, recenze)

1.díl - Dobrej film
2.díl - Bída
3.díl - Dobrej film, ačkoliv na jedničku tomu něco chybí
4.díl - Krom té scény s kurvama a zabíjačkou v bordelu se to hodně blíží k 2.dílu = bída.

Upřímně ale ve skutečnosti bych dvojku do série Universálu ani nepočítal - JCVD zde hraje moc velkýho měkkotu a tak to ani nezapadá do nějaké reálnější linie (snad pochopíte co tím myslim - prostě v jedničce se vrací k sobě, ve dvojce je chováním naprosto normální a ve trojce zase vymytej mozek)..

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Staré,ohrané a dokola pořád to samý.Měli by vymyslet lepší scénář,tohle už je Klasika

perseus1989

perseus1989 (hodnocení, recenze)

Nejhorší pičovina s van dammem! Celej film je totalni velká pičovina, vubec se mi to nelibilo!! Žádný pořádný akce tam nejsou ani bitky skoro vůbec!! Jedina dobrá bitka tam byla v tom krámě s Adkinsem a Arlovskim! Ale celej film je nuda nic akční ho tam není!! Katastrofa, děs, totálně zdechlej nudnej film!!

na příspěvěk reagoval voliminal

Don Pedrino

Don Pedrino (hodnocení, recenze)

Ja porad nepobral tu roli co mel JCVD byl zaporak ci co?!Kdyz jsem koukal na jednicku i na tu silenou dvojku a trojku vsechno k pochopeni,ale tady nejak tapu...

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

jason.crank

jason.crank (hodnocení, recenze)

nechápu jakto že má méně  než trojka,adkins je brutalní killer.není to film van damma ani lundgrena,a film je hlaavně o soubojích.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

3* za Adkinse, tady byl pořádná mlátička... líbil se mi souboj v tom obchodě s potravinami mezi Adkinsem a Arlovskim, tam dokonce mám dojem Adkins použil otočku, jako JCVD v Exp.2...

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

ywo666: Tak jde tu hlavně o to, že někteří lidé nejsou schopni myslet ani trochu jinak a kreativně. Buzerují filmy S. Seagala za to, že jsou na jedno brdo, ale přitom to sami tak chtějí a když se někdo pokusí o něco trochu jiného, hned ho smetou. To kolik tomu kdo dá je jeho věc a mně osobně se film dost líbil. Ano, je to béčko, ale bylo by nefér srovnávat ho s filmy dražšími filmy. Ve svém žánru a váhové kategorii je US 4 myslím velmi zdařilý a v rámci možností i inovativní. V podstatě nejde ani o akční film. Spíš o psychologický thriller, kde je nějaká ta akce. Ale žánrů je tam namixováno mnohem víc. Nechci tu nikoho konkrétně jmenovat, každý má jiný důvod proč tenhle film špatněš hodnotí. Jen si myslím, že je mnoho lidí, kteří tenhle film hodnotí nízko zkrátka proto, že nemají fantazii a ani moc nakoukáno a neví, co si s takovým žánrovým hybridem počít.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ja to vidim tak ze spousta lidi od toho cekala uplne jiny film ja byl spokojen a dal sem 4* ale jsou to takovy slabsi 4* preci jenom cekal jsem vic akce a ta delka je prestrelena jinak pravda je ze tohle je predevsim pro fanousky nekoho z ustredni trojice co tu hraje ja sem treba velkej fanda Dolpha a tak mne trochu zklamalo ze tu mel jenom takovej malej stek ale Adkins to svymy fighty bohate vynahradil JCVD byl jasne nejslabsim clankem tak se spis divim ze to jeho fanousci neroztrhali protoze mne kdyby se libil tak bych byl za takovou slabou roli pekne nasranej to hodnoceni se dalo ocekavat a jak sem napsal je mi ukradeny je to v pohode film ale nejlepsi pro mne zustava trojka

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ako chápem, že skupina nadšencov dáva 4* a je to v pohode. Ale snáď ste nečakali, že to bude mať 80%. Ktorých si to rozhodne nezaslúži. Dávať 5* my príde už trafené. Ale štyri od skalných v pohode. Akurát hodnotenie je priemer dobrých aj zlých rekacií. Takže 52% mi príde spravodlivé a oprávnené. A to, že aj niektorý fanúšikovia žánru dali 1* už niečo napovedá. Rozhodne tu nejde o to, že by niekt nemal rád JCVD. Z tých 382 ľudí, čo to hodnotili má 95% v obľube jedného z trojice JCVD, Lundgren alebo Adkins, lebo iní ľudia sa k tomuto skvostu ešte nedostali.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Asi tak nejak k certu se skarohlidama ja si to uzil i tak a uprimne receno zhruba nejaky takovy hodnoceni jsem tu ocekaval...

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

Když je pro mě nějaký film super, tak je mi upřímně prdele, jestli má 52, 15, nebo 90 %. :-).

Reklama

Reklama