Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (564)

Tayen 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru to je neškodný (pokud si jste vědomi, že tohle s realitou nemá nic společného) romantický snímek s hezkými lidmi, žijícími v ideálním hezkém svazku plném úcty, lásky, podpory, péče, něhy a úsměvů. První minuty, kdy je nám servírován pohled na dokonalý pár se mi dělalo až zle a myslela jsem, že film vypnu, naštěstí automobilová nehoda přišla brzy. Od této chvíle se sice stále díváme na hezké, milé, chytré, kreativní a ohleduplné mladé lidi, ale tentokrát spolu nevychází až tak dobře - stále ale až příliš dobře na to, s jakým problémem se musejí potýkat. Film nenabízí žádnou větší hloubku, i když šance tady byly - bohužel promarněné (co kdyby se hlavní hrdinka rozhodla jít jinou cestou? Jak se s amnézii potýká i na jiných úrovních než ve svém vztahu k ublíženě se tvářícímu manželovi?). Všechno rychle padá do zajetých vděčných romantických schémat bez zásadních dramatických konfliktů. Tato plochost by se hodila spíše pro komedie, ale Navždy spolu je pořád drama, ale bez odvahy do něčeho pořádně tít a rozvést to. Čas, kdy se hrdinové vyvíjí nezávislé na sobě je odvyprávěn rychle tak, aby bylo jasné, že ani jeden nikoho z nich nemá a asi ani neměl a že všechno probíhá tak, aby si na konci filmu mohli hrdinové zase "padnout do náruče" a pokračovat tam, kde skončili. Ano, film prý vychází podle skutečných událostí, a i když manželé spolu zase skončili, pochybuji, že to mělo tak líbivou podobu. Takže klasika: on pro ni udělá cokoliv, ona je hezká a roztomilá a neví, co chce. Nechybí nepřejícní rodiče, ex milenci, skvělá parta přátel, koupání v nočním jezeře, svatba (dvě). Pokud máte rádi milé nenáročné romantické filmy, které nejsou úplně blbé, a ve kterých "hrají" sympatičtí herci sympatické ale ne moc zajímavé postavy, je Navždy spolu dokonalým filmem. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Nádherný citlivý příběh o síle lidskosti a nekonečné lásce. Všecko se povedlo, režie, scénář, casting, ale nejvíc hudba a úchvatná detailní kamera. Po čase zase jedna z malých všedních radostí, která mi zpříjemnila dvě hoďky času a naplnila mé srdce příjemným pocitem souznění a naděje. Jednoduše v pár slovech od Lea: "..tyto momenty nárazu, tyto záblesky vysoké intenzity, které nám úplně převrátí život naruby, ve skutečnosti navenek definují to, kým jsme." Přesně tak a kdo se nedokáže zamyslet a pochopit hlubokou myšlenku, tak nikdy doopravdy nemiloval, nebo neví kým je, v horším případě to ani vědět nechce. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Life's all about moments, of impact and how they changes our lives forever. Tam někde vzadu v hlavě vím, že by se mi to líbit nemělo, že bych se měl cítit provinile, protože The Vow je jen průměrnou romantickou komedií hrající na city pod hlavičkou instituce zvané "podle skutečné události", ale asi jsem se dneska ráno slušně praštil do hlavy + k tomu na závěr The Cure a jejich Pictures Of You, aby to v člověku jo rezonovalo...What's wrong with me? =)) ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Už při vstupu do sálu jsem se zalekl těch slintajících holek sedících na dvojsedačkách, čekajících na Tatuma v trenkách. Jelikož sem hero jak cyp, sebral jsem všechnu odvahu a zasedl. Co mně nasralo vzápětí už nebyli fanynky, ale kupa reklam, ne trajleru na filmy, na které bych se moh eventuelně těšit, ale nějaká kuchařka s vycpaným potkanem a reklama na oči, či nějaký filmový festival - kurva hotova propaganda, ale že by mne nalákali na nějaký film, to ne! (CineStar, CineStar...) Protože oficiálně patřím do klubu "romantická sračka" nemoh jsem si nechat ujít tak krásně sladkou, emocionálně vypjatou filmovou lahůdku. Sem romantik od kosti a proto sem se vžil do Leove kůže a donesl Paige růže! Jenomže slečna mně nepoznala, s růžema mně do prdele hnala! Ještě malou chviličku a už bych byl vyronil sluzičku. 4/10 ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jedno óóóbrovitánské klišé, jehož jedinou naději zabíjí ne zrovna šťastně zvolený překlad názvu. Channing je sympatický, Rachel miluju, natočeno dobře, hudba výborná, spousta sladkých řečí a závěje křišťálově čistého sněhu. Přesto se nedostavilo pražádné mrazení v zádech nebo touha vytrhnout sousedovi jeho holku a vybrečet se jí na rameno... Inu, když se moc tlačí na pilu, větev se zlomí. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Většina dámských kabelek použitých ve filmu byla vyrobena speciálně pro potřeby filmařů kanadskou specializovanou společností Imperfect Indulgence. (Conspi)

Reklama

Reklama