Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja priatelia, Steven Craven (Nick Eversman) a Nico Bradley (Jay Gillespie), si vyrazili do Mexika, aby si vyhodili z kopýtka. Jedného krásneho dňa sa však po nich akoby zem zľahla, a tak mexické úrady odovzdali ich rodičom to čo po nich ostalo, vrátane videokazety nahratej Stevom, na ktorej sú zdokumentované ich posledné dni. O rok neskôr sa obe rodiny stretnú na spoločnej večeri. Stevovej sestre Emme sa počas nej podarí nájsť záhadnú zlato-čiernu skrinku, ktorá sa nachádza aj na jednom z posledných záberov natočených jej bratom. Netušiac, čo za zlo sa v nej skrýva, začne sa s ňou hrať... (beso74)

(více)

Recenze (78)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud nepočítám ty krátkometrážní amatérské příšernosti, je tohle jednoznačně největší hellraiserovská hrůza. A nejspíš to tušil i Doug Bradley, který pravděpodobně poprvé svou erbovní postavu odmítl. Do role Pinheada tak García obsadil řeznického učně odněkud z předměstí Juárezu, po bok mu nasadil Pinheada Juniora, zbytek castingu pobral u ochotnického spolku ve Stavovlkách a to všechno zabalil do mišmaše jedničky a dvojky. Strašný, strašný, strašný. Určitě se všichni bojej připravovaného remaku, ale horší než tohle to určitě nebude. ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Odpadom by som tento počin nenazval. Dokonca si myslím, že príbehom je deviatka na tom lepšie, ako jej nedávny predchodcovia. Mizerný začiatok filmu s ručnou kamerou ma ale vyplašil (ešteže sa v tomto trende nepokračovalo), taktiež herecké obsadenie nebola žiadna sláva (a maska Pinheada WTF?). Ale už spomínaný príbeh, nejaký ten náznak inovácie a slušný gore (vzhľadom na rozpočet) to nakoniec z bahna vytiahli a dopozeral som to bez najmenšej ujmy :) ()

Reklama

Nivenx odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $300,000, tak to mohl Víctor García rovnou odříct a aspoň by nám ušetřil 70 minut ztraceného času a trápení jak hrozně může Pinhead dopadnout, pokud mu mám takhle v tomto díle říkat vůbec. Amatérská maškara k zahození, kde to nezachrání vůbec nic. Mám rád sérii Hellraiser, protože mě baví, ale tohle nelze hodnotit jinak než odpad! a budu se tvářit, že to neexistuje. Pořadník Hellraiser: H3, H2, H5, H1, H6, H7, H8, H4, H9. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tak už nám udělali telenovelu i z Pekelného pěstitele! Film zaplatila sociálka, herce najaly odbory v docích z fronty na čištění hajzlů v zaoceánských ropných tankerech, o komparz se postaralo pár plochých mexických děvek, které zrovna měly sezónní výprodej, celý děj situovali do producentova obýváku a z Pinheada je Pinass. Ričrd tu nudou hraje s NianadeLou šachy a já jen k té anotaci dodám, že ten tah na H9 byla hloupá, amatérská chyba, protože každý přece ví, že za černou věží už je jenom stůl a z takové kraviny by dostal autistický záchvat snad i jindy naprosto vyrovnaný David Navara! ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nový Hellraiser s budgetom 300,000 USD sa inak ako poloamatérskym filmom nedá nazvať. Vďaka tomu je Revelations ťažkou interiérovou dialógovou záležitosťou, ktoré osviežia, na daný rozpočet, celkom slušné vstupy pekelníkov. Bez Douga Bradleyho však Pinhead nemá to svoje čaro a tak dopozranie ďalšieho prírasthu do série je len splnenie si povinnosti fanúšika, bez ktorého sa kľudne dá žiť. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Doug Bradley, který ztvárnil Pinheada ve všech předchozích dílech filmové série, byl s nabídkou na roli osloven i tentokrát. Dlouho však váhal, scénář mu připadal nedokončený a nakonec roli definitivně odmítl kvůli nízké odměně, kterou přirovnal k „ceně lednice“. (gogos)
  • Natáčení probíhalo od září do října roku 2010 v americkém Los Angeles. (gogos)

Reklama

Reklama