Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (411)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Kozy, ryby, kozy, kozy, zubatý ryby. Geniální. John Gulager je magor, jehož tvorba patrně nikdy neopustí kolonku "jsem v pubertě a teče mi krev". Problém je, že druhá Piraňa v podstatě nekouše - není ani trochu konzistentní, CGI a gore se znásilňují navzájem, humor funguje jen zřídkakdy a střihač vypil na place nejspíš víc drinků, než všechny ty kozatý nádhery dohromady. Doporučení: rychloposuv. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nepamätáš si ma z Baywatchu? A čo Knight Rider? Anakonda 3?“ To, čo David Hasselhoff predvádza, je na hrane (samo)paródie a dojemného retra (v skutočnosti nehrá až takú sviňu, ako sa na začiatku zdá). Ako človek, ktorý vyrastal na jeho seriáloch, musím priznať, že keď sa vrhol na záchrannú akciu, zvlhli mi oči dojatím. Vážne. Samozrejme, nemá to veľa spoločného s kvalitne stráveným filmovým časom (a nemyslím to tak povýšenecky, ako to znie) a režisér to rozhodne veľakrát až zbytočne preháňa (prdiaca mŕtva krava, piraňa vo vagíne a následne na penise, masturbácia v bazéne). Ale tak inak celkom švanda. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Diváci se chtěli bavit, to by ale banda těchhle neumětelů musela tušit, jak skloubit několik žánrů dohromady. Zlatej Aja, jeho cit a nadhled!! Tady máme jen promarněný potenciál, který se nabízel.. Přitom nového režiséra Gulagera pojí se svým předchůdcem jedno – a to je nadšení a totální zapálení!! Jenže zatímco Aja se už v žánru nějaký ten pátek pohybuje, Gulager je spíš ještě v posledním ročníku střední školy. Aja nabídl jednoduché, za to účinné situace, nahotu na každém kroku, okousané končetiny a černou zábavu parodující samotný sub-žánr. Totální poctě brakovému žánru neškodil ani prostý (i když výborně gradující) příběh. I Ajův nástupce si rád hraje a provokuje.. jenže: příběh nemá vlastně žádný, přesto si na nic nehraje, prostě chce diváka dostat do varu. Což se mu první desítky minut (reálně jen 70 minutového filmu) vlastně i daří. Pomáhá mu svěží kamera, slušný vizuál a desítky titěrných plavek nebo odhalených poprsí, u kterých mohou nejen náctiletí tipovat, na která z nich už někdy sahal plastický chirurg. Jenže v den otevření vodní atrakce se zřejmě na režijní židli hulilo až příliš nějakých nekvalitních sraček a režisér sklouzl do laciných vod, které vyjma (jenom částečně) výstupů Davida Hasselhoffa („Tys nikdy neviděl Pobřežní hlídku? Knight Ridera?) postrádají něco uchopitelnějšího. Namísto hravosti nastupuje až ubohá infantilnost, rybí koncert se nekoná. Navíc se dočkáme momentů, kdy useknutá hlava hlavního strůjce tohohle rybího masakru skončí na hrudníku vyvinuté buchty a nějakou dobu si tam pohoví.. A to už jsme fakt někde jinde!! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v 3D v originálním znění. Dostal jsem prakticky vše, co sliboval trailer – v pokračování Pirani je opravdu „double the action“ (speciálně musím poukázat na to, jak se tvůrci nepárali ani s dětskými postavami, film je absolutně nevhodný pro maminky) „double the terror“ (opět se zde konají krvavé lázně, i když mi přišlo, že jednička byla přeci jen o něco krvavější) a „double the DD's“ (k tomu snad není potřeba vysvětlivka). A hlavně bych za sebe přidal „double the fun“. Protože ona to především je komedie, opravdu geniální. Nepamatuju si, kdy jsem se naposledy v kině (ve kterém jsem byl jen já a má kámoška) takhle zasmál. A když jsem si myslel, že film nemůže být více směšný, na scénu vstoupil muž, muž pro tento okamžik. Ano, po příchodu Davida "nikdy jsem nebyl skutečný plavčík" Hasselhoffa se film už definitivně nebere vážně, scénář, který už od začátku byl koncipován jako špatné soft-porno, jako by se zahodil a režisér jako by řekl "tak, vážení, teď improvizujte". A nevím, co mě děsí víc, jestli tohle, nebo fakt, že jsem si tuhle neskutečně ujetou, nahou a krvavou jízdu užíval prakticky každým kouskem. Je mi jasné, že po tomhle mě nikdo nebude brát vážně, ale tohle je guilty pleasure jak kráva. 80 %. P. S. A 3D bylo překvapivě dobré, ostré a sem tam i sloužilo k účelům filmu. Ale mít kvůli tomu rozpočet 20 mega, který se vám v životě nevrátí? ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"Josh si uříznul penis, protože něco vylezlo z mé vagíny." Nelidsky dokonalý David Hasselhoff jako garant zábavy pro druhou polovinu filmu. Ale teď vážně, první díl před dvěma lety byl patřičně hororový, krvavý a místy krutě směšný. Tady je všeho hodně slabá polovina. Příště již prosím nechte Piraně napokoji. PS: Odečtu-li závěrečné titulky a bonusy ve formě např. nepovedených záběrů v nich obsažené tak film trvá 71 minut. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • David Hasselhoff si domů z natáčí odvezl živou piraňu. (StrYke)
  • Ve scéně, kdy David Hasselhoff zpívá, měly být původně obě ženy v jeho posteli nahoře bez. Hasselhoff však své vystoupení podmínil tím, že budou všechny dívky oblečené. (StrYke)
  • V době uvedení byla vydána hra na motivy tohoto filmu, která byla určena pro mobilní zařízení. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama