Reklama

Reklama

Friends with Benefits

(seriál)
  • Slovensko Hlavne nezáväzne
USA, 2011, 13x22 min

Hrají:

Ryan Hansen, Danneel Ackles, Zach Cregger, André Holland, Jessica Lucas, Patrick Heusinger, Camilla Luddington, Cameron Goodman, Tonya Kay, Ali Cobrin (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zoznámte sa so skupinkou piatich kamarátov – spolubývajúcich, ktorí spolu riešia všetky problémy - od práce až po vzťahy nielen medzi sebou. Svet randenia je totiž často veľmi zložitý, záhadný a občas aj zákerný.Ben a Sara stratili dôveru vo svoje vlastné schopnosti zvádzania, a preto sa rozhodnú, že sa budú učiť navzájom jeden od druhého. Čo však platí na jedného, môže na niekoho iného pôsobiť totálne odstrašujúco.
Dvaja nezadaní kamaráti Ben a Sara sa snažia jeden pre druhého nájsť toho pravého partnera a tú pravú partnerku. Do ich blízkeho vzťahu im neustále kecajú ich kamaráti, ktorí však majú úplne rovnaké ľúbostné problémy ako tí, ktorých kritizujú. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Košoun 

všechny recenze uživatele

(Po třech prvních epizodách) Sitcomy na téma "parta přátel" mají jeden velký problém: Jsou stále srovnávány s úspěšnými seriály Přátelé a HIMYM, které co si budeme povídat mají kolísavou kvalitu, kterou jí odpouštíme jen proto, že to už je "klasika". Friends With Benefits, i když nejsou v ničem originální, působí svěže a jsou více odvážní. Postavy jsou napsány dobře, zatím nemám problém ani s hereckou stránkou. Sympatie však zatím nechám stranou, u hlavního Bena si nějak nejsem jistý, jestli Ryan Hansen (který exceloval ve Veronice Mars) byl správnou volbou nebo spíš jestli jeho účes byl správnou volbou :). Ale tak i tak, tenhle seriál je pohodovým sitcomem (i když nečekejte nekonenčné výbuchy smíchu, spíš vytvralý dlouhý úsměv), který se dá rozhodn doporučit. ()

bobrux 

všechny recenze uživatele

Nejsem si zcela jistý, školy na to nemám, ale neměl by komediální seriál diváka bavit? Ono když se půl dílu nezáživně tlachá o ničem, tak to pár vtipných momentů nezachrání. Možná by to prázdno dokázaly z šedi vytáhnout postavy, ale jejich nezajímavost a plochost jen umocňuje nudu (Sara v podání Danneel Harris budiž výjimkou potvrzující pravidlo). ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po 2 dílech: Slabý odvar Přátel, HIMYM apod typu sitcomu o přátelích, kteří se scházejí s řeší všelijaké problémy, zejména pak vztahy. Zatím mám averzi k Benovi, nesedí mi. Pokud jde o humor, tak je to průměr, lehce pod úrovní letošního Happy Endings. Po 9 dílech: Koukatelný seriál, pokud potřebujete zabít čas. (ačkoliv 7. díl mě dokonce párkrát rozesmál) ()

Roumen 

všechny recenze uživatele

Jakožto odpůrce HIMYM jsem ohledně tohohle typu seriálů poněkud chladný, avšak Friends with benefits přináší v poslední době poměrně oblíbené, diskutované (i praktikované) ústřední téma a kromě blonďaté hřívy hlavního hrdiny ani neurazí. Odpočinkový seriál na všední podvečer, po třech dílech slušné 3*. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Když není žádná postava vyloženě sympatická, je něco špatně. A když se za vztahový sitcom vydává něco, kde mají téměř všechny hlavní charaktery každou epizodu sex s někým jiným než minule, je toho špatně trochu víc. Friends with Benefits vykrádají zápletkami i stylem humoru Přátele, HIMYM i třeba Happy Endings a nepřidají k tomu ani špetku originality. Celou sérii (která zaslouženě zůstane sérií jedinou) jsem tak byl ochoten přetrpět jen kvůli kráse Danneel Ackles a Jessicy Lucas. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama