Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Velmi slabé. Ostatně co jiného se dá čekat od amerického filmu oslavujícího hrdinné jednotky S.W.A.T., jehož zápletka je tak chabá, že by se za ní nestyděl ani Steven Seagal. :-) Já jsem se na tenhle film podíval hlavně proto, že hlavního záporáka v něm hraje Robert Patrick, kterého jsem strašně dlouho nikde neviděl. On to terminátoří charisma v sobě pořád má, i když mu přibylo dost šedin a pohříchu mu nejvíce sedí, když nemluví. V tomhle skvostu ale mluvit musí a vzhledem k úděsně kýčovitým dialogům to je fakt bída. To ale není nic proti rozvernému cvrlikání těch policajtů ze superjednotky, které tu a tam střídají záběry jejich výcviku a nějaké ty „cool“ hlášky jejich švarného školitele. Celkově si to dost hlasitě říká o odpad, protože koukat na to je fakt škoda elektřiny, ale z úcty k Patrickovi se tam jedna hvězdička přece jen najde. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jednička byla docela svižná, ale vesměs taková chladná a nijak zvlášť zapamatovatelná. Jenže nabídla navíc aspoň poměrně charismatické herce, o kterých si může dvojka tak akorát zdát. Tohle je takové levné téměř televizní pokračování, u kterého se divák nedokáže vžít do hlavních hrdinů ani si užít akční sekvence. A to je dvakrát špatně. ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Když od filmu nic nečekáte,může vás mile překvapit. Tak tomu je i u pokračování S.W.A.T.u. Nejde o žádný super film, ale celkem fajn nenáročnou zábavu ušitou podle střihu původního filmu. Především je hodně zajímavá kamera, střih je někdy trochu zmatený a děj? No okopírované,ale zas tak moc to nevadilo. ()

Quendi 

všechny recenze uživatele

Do půlky je to docela zajímavé a od půlky je to blbost. Každopádně je celkem komické sledovat SWAT tým, který první hodinu tráví pilováním svých super schopností a omíláním všemožných pouček, jak se v druhé části filmu neřídí ani jednou a nechává se masakrovat jako ty nejamatérštější ovce v ohradě :-D Jo a děj nedává smysl, jen tak mimochodem. Ne, že by mě to překvapilo. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film, to bylo teda otřesný a to ve všech ohledech !!!! Jako hlavní hrdina, nejenže nic nepředvede a ještě nedovede projevit emoce, jako je vztek, lítost, radost a nebo starost o svoje členy týmu. Spoiler !!! Ke konci filmu, kdy část jeho týmu je mrtvá, další člen je těžce zraněný a už nikdy se nechce vrátit do S.W.A.T.U. a zbytek členů je v těžké depresi a zkroušeně koukají do země, jak se sluší a patří, tak se ten rádoby hlavně akční top ten hrdina otočí k nějaký ženský a řehtá se na ni jako kobyla. Na to že tenhle film, má být nonstop akční kanonáda jak tady mnozí tvrdí, tak se tady navíc dost kecá, takže trošku akce lehce před koncem (v obchodě) a docela slušná akce na závěr. A je fakt že někteří členové týmu, nebyli na pěst a Robert Patrick roli záporáka stále zvládá fakt na jedničku, ale těch fatálních hovadin je tady tolik, že i kdybych tenhle komentář protáhl na šest stran á čtyřky, tak budu teprve v polovině. Takže oproti jedničce která sice měla svoje chyby, tak tohle "pokračování" působí jako kolonoskopie, chlapská strana ví co to je za bolestivou záležitost. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno