Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Béčkové pokračování, které vlastně není ani tak pokračováním, jako spíš prostě jinej film s tématikou S.W.A.T. jednotky. Film možná neohromí lookem, který je ryze televizní, a ani nevýraznou režií, ale jinak baví a dějově mi přijde ve skutečnosti o fous zajímavější, jak vysokorozpočtová jednička. Robert Patrick je fajn záporák. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Když od filmu nic nečekáte,může vás mile překvapit. Tak tomu je i u pokračování S.W.A.T.u. Nejde o žádný super film, ale celkem fajn nenáročnou zábavu ušitou podle střihu původního filmu. Především je hodně zajímavá kamera, střih je někdy trochu zmatený a děj? No okopírované,ale zas tak moc to nevadilo. ()

Reklama

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Tak upřímně po první půlhodině jsem byl vyloženě blažený, ačkoliv je film natočený tak nějak mdle... Za rychlým střihem a trháním kamerou se skrývá jistá nevyspělost a rádoby cool "stajl". V blahé nevědomosti jsem se radoval dál z policejního filmu, který nenavazuje na první film přímo (ono už video film v názvu zde značí vlastně i to, že bych se těšit neměl). No jakmile se na plátně objeví Robert Patrick a rozjede se zápletka film začne sakra rychle ztrácet dech. Hloupé zvraty, předémonizovaný hlavní záporák udělá rázem konec s výcvikem SWAT týmu a začne nuda a zájem o postavy se nedostaví vlastně až do konce, který je jen červivou třešní na dortu. Gabriel Macht je sice sympaťák, ale ostatní jsou jen generické postavy z druhořadého seriálu typu Unit. ()

Cocacolix odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože jsem se na to koukal se záměrem pořádně se nasmát, tohle je až moc špatný. Nasmál jsem se sice dost, ale wtf momentů je tady až přespířiliš. Jedno pozitivum bych ale našel. Je to jeden z prvních filmů kde se vyskytuje mnou milovaná puška Bushmaster ACR (s kolimátorem obráceně a pouze s jedním zásobníkem, aby se dala dramaticky odhodit - lol ) ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Brutálna paľba od navoskovaných členov zbytočného komanda. Aj málo času stačí na nudné motívy a balastom vyplnený scenár od piky. Nič dychberúce, či nebodaj originálne sa nekoná a ste tak svedkom zbytočných lightmotívov o pomste, kde zväčša sa pristihnem ako fandím Patrickovi. NIektorý budú spomínať na časy T-1000, iným ostávajú oči pre plač, že kde tá jednotka urobila chybu. Všade navôkol a pod vedením neschopného filmárskeho dozoru. (videné 30.11.2018, Dajto) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)
  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama