Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

castor 

všechny recenze uživatele

Jednička byla docela svižná, ale vesměs taková chladná a nijak zvlášť zapamatovatelná. Jenže nabídla navíc aspoň poměrně charismatické herce, o kterých si může dvojka tak akorát zdát. Tohle je takové levné téměř televizní pokračování, u kterého se divák nedokáže vžít do hlavních hrdinů ani si užít akční sekvence. A to je dvakrát špatně. ()

Speedy01 

všechny recenze uživatele

Totálně Americký film. Úplně vidím jak si někteří lidi po shlednutí tohoto filmu hrozně přejou být taky v takové jednotce a jak žerou kažé slovo od začátku do konce, problém je, že to jsou lidi kteří mají max. 10 let. Celé je to hrozně směšné a trapné a už si toto nikdy nepustím. Nebudu se tady sáhodlouze rozepisovat, protože to asi skoro nikdo stejně nebude číst - napíšu tady jen jednu věc a to je perlička na dortu - když na konci hlavní hrdina osvobozuje svou holku a střílí do nálože tak utíká se svojí holkou rychleji než kulka.. Takový novodobý rambo-terminátor.. :-D. Jen protože jsem se dokázal dodívat až do konce dávám 1/5. ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

On to není dobře zpracovaný film, celkově po hereckých, scénaristických i režijních stránkách, ale koukatelný to je. Sice pánové obsadili do hlavní role nejvíce nesympatickýho týpka, co mohli, ale budiž. Lokenka tam není snad ani minutu, to taky posrali. A ten výcvik a konečné oddělávaní není zase tak špatně natočené. No ta režie vlastně docela jde. Ale jinak je to špatné no.. Menší SPOILER: .... Konec jsem tedy očekával víc depresivní, špatný, ale bohužel to dopadlo dobře. 55% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Způsob sledování tohohle filmu jsem posral! A to ještě víc než Bum-Boom tenhle film. Měl jsem udělat stojku a zůstat tak až do konce. To by se to pak pálilo ostrejma do terče bodovýho hodnocení :-) Jednak by mi ty návaly krve do hlavy přinesly silnější zážitek, než celá tahle slátanina a druhak bych aspoň moc nevnímal debilní děj, kde postavy v průběhu filmu vesele popírají samy sebe. Něco, jako by si třeba Belmondo v Profesionálovi odskočil do parku vyskakovat z křovíčka a strašit gymnazistky otevíráním kabátu... A zlosyn nebyl strašnej, ale spíš asi retardovanej. Jak se furt snažil podrbat se levou nohou za pravým uchem. Byl až moc přezlosynovatělej... Takže všichni členové skutečných Special Weapons and Tactics, kteří kdy zahynuli ve službě, se po tomhle slabomyslným shitu teď určitě obracejí v hrobě. A skuteční zabijáci policajtů taky. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nieže by sa z dvojice zlých terminátorov nedalo vytrieskať viac, to by tu však Kristanna musela hrať viac ako pol minúty. Na jednotku to nemá, to je jasné, no pozerateľné to je určite. Tým je fajn a kameraman nemal triašku čoho som sa najviac obával. Na neskoré popoludnie a s absťákom po akčňáku ako stvorené. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama