Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sovietska vesmírna stanica sa zrútila na Zem, priamo na Manhattan, do opusteného tunela newyorského metra. To by vôbec nebol problém, ak by pád stanice neprežili organizmy, nachádzajúce sa na jej palube: zmutované jedovaté pavúky. Kreatúry sa rýchlo rozlezú po okolí, požierajúc všetko, na čo natrafia. Aby toho nebolo málo, potvory rastú akosi príliš rýchlo a rovnakou rýchlosťou rastie aj ich apetít... (beso74)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (61)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tibor Takács má punc béčkového televízneho režiséra, ktorý točí brakové nízkoropočtové nezmysly. Hlúpe scénare, príšerní herci, smiešne digitálne triky, prostoduchá réžia. Tento krát ma však príjemne prekvapil. V rámci filmoch o vraždiacích pavúkov sa mu podaril reparát. Čakal som, že to bude rovnaká sračka ako jeho snímok "Snežní pavúci" z roku 2007. Ale nebola. Zmutované pavúky z Manhattanu ma pobavili. Film "Spiders" sa mu napočudy celkom podaril. *** ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Od libovolného televizního zvířecího škváru se film liší pouze slušným technickým zpracováním a herci. Jinak je to úplně stejná bída, která nepostraší, nenapne ... a kvůli slušnému řemeslu bohužel ani nechtěně nepobaví. Snad jen v momentě, kdy se vědec setká tváří v tvář se svým přerostlým osminohým výtvorem a dojatě praví "You're so beautiful" jsem se pobaveně uchechtl. Jinak je to víc než cokoli jinýho hlavně nuda. Kdyby se to aspoň nebralo veskrze vážně! 30 % ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tolik pavouků a jediná vyvolaná fobie byla leda ta z Takácse, protože jestli ten pán vaří stejně jako režíruje, tak debrecínský guláš pokaždé připálí a nikdy neosolí.. Velkoryse pomíjím fakt, že zbloudilý satelit CCCP spadne zrovinka na New York, jenž zabírá 0,00024 % rozlohy planety Země, což je slovy Baldricka stejně pravděpodobné, jako najmout si v Londýně za devět pencí koně na židovský nový rok, v dešti, pouhých čtrnáct dnů po strašlivém koňském moru, v patnáctém týdnu stávky kovářů a v předvečer veletrhu dorsetských koňských fetišistů.. Dokonce i triky by se daly (s nasazenými růžovými brýlemi a očima tak přimhouřenýma, že to zavání jejich zavřením) označit za obstojné, nicméně absenci nadhledu, strašidelné herecké výkony, všemožná klišé katastrofických filmů se zvířaty, co se rozhodly vyrůst a repliky, jenž zjevně napsalo dítě zrozené z lásky vesnického idiota a nadprůměrně inteligentní ovce - to jsem už při vší snaze nerozdýchal. A až na konci bude spokojená trojice odcházet ke slunci západu a kamera zaostří na pohupující se semafor, tak na něm nebude viset ve smyčce z konopného lana nebohý Tibor, nýbrž po něm nečekaně poleze… Ale, víte co? Taky si zkazte večer.. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to strašná blbinka, ale i navzdory tomu, som sa i bavil. Nebolo to len o pavúkoch, ale i o zahladení stop, čo určite s originalitou nemá nič spoločne, ale práve na to, sa dosť dobre pozeralo. Film nemá skoro žiadne gore a to vzhľadom k tomu, že sa jedná o pavúčich killerov, je naozaj dosť divné. Tí menši pavúci vyzerali dosť realisticky, čo , ale neplatí o veľkej mame, to bol ťažký trapas. Film na logiku vobec nehrá, stačí si všimnúť, že pavúkom nič nerobia zbrane, ale keď už na nich hlavný hrdina vytiahne destu, tak zomierajú ako muchy. Vedel som, že logika, vzhľadom na príbeh, tu nebude, ale nečakal som, ani toľko primitivizmov. Herci, no taký Patrick sa aspoň snažil, ale ostatný, za veľa nestali i keď, sú tu aspoň pre mna, známe tváre. Akčná stránka filmu, bola o čosi lepšia, ako tá príbehová a zas som sa tak nenudil, tak dávam slabé 3*. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Hororově vděčné zvířátko pavouk má téměř stálou smůlu na filmově ochablé penisy ( necenzurovaný terminus technicus případným zájemcům pošlu poštou) bez kousku talentu. Takže tu máme ultralevný ateliérový výkal ( opět auto-cenzura, v zájmu zachování smyslu komentáře již nebudu upozorňovat a shrnu na závěr) s logickými lapsy , hereckými "esy", pavouky ve smyku a obří pavoučicí Fidlou. Jedním z mých nejmilejších kiksů však není pavoučí běh do zatáčky s parádními smyky, za které by se nestyděl žádný vzrostlý neapolský mastin, běhal-li by, ale generál "zahraný" Williamem Hopem jehož manipulace se svěřenou vojenskou jednotkou šla tak daleko, že vojáci přesvědčení o zamoření oblasti smrtelným virem a v hrůze nosící plynové masky vůbec nezaznamenali generálovu zcela masky prostou tvář. Vzhledem k tomu, že jsem se ale chvílemi po "guiltypleasurovsku" bavil, jednu hvězdu přece jen vytlačím. ( v komentáři se vyskytuje několik umně zamaskovaných hrubých vulgarismů, pokud by měl někdo zájem o necenzurovanou verzi mohu v každém pádě zaslat za přiměřený poplatek poštou, samostatné vulgarismy pošlu v 5. pádě i zdarma) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama